Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנ"ל, הפחיות עם החומר המוצק.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני שם קופסת ריח של קליפורניה משהו, יש לי קופסה שלהם מלפני 3 שנים ועד היום נודף ממנה ריח. לאחרונה קניתי קופסה חדשה שלהם והקופסה החדשה בקושי מחזיקה. ממש מוזר הקטע הזה. בזמנו קניתי ישירות מהיבואן ואת החדשה קניתי באוטו דיפו, זאת של אוטו דיפו כאמור מריחה משמעותית חלש יותר ומחזיקה פחות.

ROOONEEYY

פורסם

עיץ ריח או את הקופסאות,

אגב,למישהו יש המלצות איזה סוג וריח הכי טובים?.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני לא שם שום ריח באוטו. והוא מריח טוב.

[ולמען האמת, לא מבין למה את מתעקשים לנשום את הכימיקלים האלה... אולי זה ריח נעים, אבל זה חומר כימי....].

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני משתמש בפחיות, מחזיק מעמד הכי הרבה זמ. בריח קוקוס. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אצלי יש את הריח הקבוע של רדבול-וודקה שבכל סופשבוע גאון אחר דואג לחדש אותו על המושבים,הרצפה והדלתות (עד לדשבורד !! לשם אם זה מגיע, מישהו נזרק מהחלון)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא שם כלום. אני מעדיף את הריח הטבעי של הרכב שלי עשרות מונים על פני הריחות הדוחים של עצי הריח/קופסאות השימורים.

פורסם

עץ ריח לימון, למרות שהוא לא מחזיק כל כך הרבה זמן כך שכנראה אעבור לפחיות כשיגמר המלאי.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם
אני שם קופסת ריח של קליפורניה משהו, יש לי קופסה שלהם מלפני 3 שנים ועד היום נודף ממנה ריח. לאחרונה קניתי קופסה חדשה שלהם והקופסה החדשה בקושי מחזיקה. ממש מוזר הקטע הזה. בזמנו קניתי ישירות מהיבואן ואת החדשה קניתי באוטו דיפו, זאת של אוטו דיפו כאמור מריחה משמעותית חלש יותר ומחזיקה פחות.

מסכים איתך לחלוטין.

כשקניתי את הפולו 16V איי שם בתחילת שנת 2002 קיבלתי איתה פחית מהסוג הישן, שהספיקה כמעט עד יום המכירה שלה (לפני שנה בערך), לעומת זאת, הפחיות הנוכחיות מאותו סוג לא מחזיקות יותר משבועיים שלושה.

לאחרונה הייתי בניו יורק , אז קניתי שם כמה פחיות כאלה בשביל לבדוק את העניין (עולות דולר או 2.... בניגוד ל30-35 באוטודיפו) וגם הן לא מחזיקות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...