Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי רובר 214/216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב לנהג חדש, 90% נסיעות עירוניות

אך ורק ידני

מה אתם אומרים על רובר 214 ידנית דגם 103 כ"ס?

מדוע הוא כ"כ זול?

ואותו דבר לגבי ה 216, מדוע הרכב זול כ"כ? הוא בעייתי? זולל דלק? יקר לתחזוקה?

פורסם

בתור בעלים לשעבר של רובר 214 יפהפיה מושקעת עם שיפורים בתחום ההתנהגות, הרכב שלי הושבת אחרי תאונה.

הרכב עצמו הוא בור ללא תחתית מסחטת כספים שלא נגמרת, תחזוקה יקרה והוצאות שוטפות יקרות.

אטם ראש מנוע רגיש, זמינות חלפים בינונית, רכב שצריך בשבילו 30 אלף בצד לכל הנזקים שהוא יגרום לך במהלך הבעלות עליו.

רד מזה וחפש רכב אחר. לא סתם הרכב הזה זול ועולה כמו קופסאת טונה סטרקיסט. אם אתה מכונאי ויכול להשיג חלפים במחירים טובים הרכב הזה עשוי להיות טוב בשבילך.

נקודות טובות, זריז מאוד, עם הנמכה איכותית ההגה מתקשר בצורה טובה, זנב שובב, אבזור ברמה אחת מעל כל הרכבים לעשור שבו יוצר החל מאימובילייזר מקורי, מזגן מצויין, חלונות חשמל, סאנרוף, ג'נטים, פנסי ערפל, צליל משכר ומנוע שמתעורר מ4 אלף סל"ד לחיים מאושרים, חשוב לציין נוחות מעולה ואיכות נסיעה גבוהה.

יש ימים שאני מתעגע לרכב הזה ברמות שלא יתוארו, לא יכולתי שלא לאהוב אותה והיה לי ערך מטורף אליה, כל אחד שהיה מדבר משהו ישר כמו אריה הייתי קופץ להגן עליה ועל המותג.

אבל היום התפכחתי, אחרי שאבא שלי היה רב איתי יום יום על ההוצאות שעלו יותר מ12K ל10 חודשי אחזקה.

אני מתגעגע לצליל לכוח ולהנאה ולעובדה שהיו מסתכלים על האוטו ומעריכים אותו בהרבה יותר מ5,300 ש"ח מחירון לוי יצחק, שכנראה במהלך הכתיבה עישן מיסטר נייס גאי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה על התגובה,

אחרי חיפוש בפורום הבנתי שהחברה פשטה את הרגל ובגלל שהרכב לא נפוץ בארץ יש מעט מאוד חלקי חילוף והם נורא יקרים

למרות שהרכב מאוד מפטה אני מעדיף לרדת מהרעיון הזה :roll:

• תוכן חדש...