Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לחבר שלי יש מזדה 3,

עכשיו יש בעיה כלשהי, שפעם בכמה דקות, כשהרדיו דיסק דלוק, אז המכשיר עובר אוטומטי לתחנה ברדיו שנקראת QURAN FM וזה תחנה בערבית, ולתחנה הזאת אין מספר תחנה או משהו, פשוט מופיע רק השם של התחנה.

עכשיו זה קורה גם שהרדיו במצב של דיסק, הוא עובר לרדיו ולתחנה לבד!!...וקרה מקרה שהרדיו היה על ווליום 0, ופתאום עלה לבד ל8...

אני יודע שזה נשמע הזוי...אבל זה כבר משהו שקורה כבר שבוע... :roll:

למישהו יש רעיון מה הולך שם?

פורסם

שונא את הרדיו דיסק של מאזדה.

עושה רק בעיות וכאב ראש. כנראה הוא נדפק לך. אם הוא עדיין באחריות אז תלך שיתקנו לך אותו.

אני את שלי כבר החלפתי מזמן, ככה אני מציע גם לך אם אתה רוצה לחסוך לעצמך כאב ראש, אפילו אם אתה שומע רק רדיו תקנה משהו פשוט.

פורסם

שתי עצות:

א. קרא בחוברת ההפעלה של הרדיו האם קיימות כל מיני אופציות כמו מעבר אוטומטי של הרדיו אל תדרי קליטה חזקים יותר וכו'. בד"כ זה מופיע בקיצורים של שתי אותויות אנגליות כמו AT.

ב. נסה לברר האם קיים פיוז לרדיו. הוצא אותו ל 30 שניות וחבר בחזרה. זה אמור לאפס אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברדיו דיסק מובנה של לנד קרוזר יש מסביב למסך מקשים כמו AT וכ'ו..

הם גורמים לרדיו "להשתגע"בגלל תדרים..

תבדוק אולי גם אצלך יש במזדה ואולי לחצת בטעות..אם כן תלחץ על אותו הכפתור שמופיע לך שמו על המסך ותבטל אותו.

תמונה:

050727Landcruiser3003_n.jpg

כפתורים כמו בתמונה שמופיעים בדר"כ בשמות האלו:AT AF PTY

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שאני מקפיץ הודעה ישנה חבל על הזמן,

אבל גם לאבא שלי (אנחנו מאיזור המרכז)

וגם לחבר שלו בדרום יש את אותה הבעיה...

פתאום בזמן שהדיסק מנגן (וזה רדיו דיסק של פיוניר)

זה עובר ל QURAN FM , ולא ניתן להעביר לשום תחנה אחרת , רק חזרה לדיסק או לכבות....

פורסם

אז בשביל מה להקפיץ? הפתרון רשום שתי הודעות מעלה. בטלו את פונקציית ה AF וסעו לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...