Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו חשב שעד שבונים כביש מהיר ואיכותי יהיה ניתן גם לנצל אותו, תחשבו שוב.

לפני מספר ימים יצאנו אני ועוד חבר לנסיעה באופניים שכללה גם נסיעה לאורך התוואי של כביש עוקף קריות.

במהלך הנסיעה בקטע שבין גבעת הרקפות לכביש ביאליק-אתא, מזרחית לכפר ביאליק, על הנתיבים לכיוון דרום, קידמה את פנינו הפתעה לא נעימה:

attachment.php?attachmentid=286179&stc=1&d=1336500303

בדיקה זריזה העלתה שגם על הנתיבים לכיוון צפון ישנה הכנה דומה:

attachment.php?attachmentid=286180&stc=1&d=1336500303

תמונה נוספת של ההכנה למצלמה על הנתיבים לכיוון דרום, עם גבעת הרקפות ברקע לצורך התמצאות (וגם כלי התחבורה שלנו לאותו יום). הצלם מסתכל צפונה:

attachment.php?attachmentid=286181&stc=1&d=1336500303

האמת, היה צריך להיות ברור שמשטרת ישראל לא תוותר על פרה חולבת שכזו.

אמנם יש עוד זמן, אבל כשיפתחו את הכביש- סעו בזהירות, וכמובן במהירות המותרת בחוק (כמו תמיד :wink:).

2012-04-21 18.01.42.jpg

2012-04-21 18.02.04.jpg

2012-04-21 18.02.44.jpg

"ai motoare capul doare"

פורסם

א-פרופו כביש 22: מישהו יכול להסביר לי מה קורה עם הכניסה והיציאה ליד קוקה-קולה? האם יהיה אפשר להכנס ולצאת מהכביש שם, או שיהיה אפשר רק להכנס לדרום, או שהחיבור יסגר לגמרי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בטוח כי מדובר על הכנה למצלמות, אם כי אין לשלול זאת.

לגבי 22, באיזור של הצומת ליד קוקה קולה בונים מחלף. אין גם סיבה לסגור את הכניסה/יציאה לכביש זה מצומת וולקן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הקטע מקוקה-קולה עד דרך דשנים היה אמור להפתח היום, וזה כולל את מחלף ההסתדרות (צומת וולקן). אנימניח שאת היציאה לבאים מדרום לכיוון קוקה-גולה חסמו, לא ראיתי רמפות וגישור מתאימים. יתכן שבכיוון ההפוך הכביש נותר פתוח. לי הדבר חשוב כיון שאנינוסע בכביש זה לא פעם מחיפה לקריות, כך שאני צריך לצאת בוולקן לכיוון צפון. לא מתחשק לי לבזבז זמן בשעות הבוקר על לימוד המחלף - אני מחפש מפה שלו, אך לא מצאתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוזר, בתמונה הראשונה נראה כאילו כל החריצים מתנקזים לכוון הבור בצד ימין. הבור לא בשוליים אלא על החלק הימני של מסלול ימין. לא רואים מה קורה מימינו ועד לשוליים.

פורסם

יש עוד בערך מטר של אספלט מימין לבור ולאחר מכן תעלת ניקוז.

שים לב שגם מקצה הטבעת המגנטית עד לשמאל המסלול השמאלי יש בערך מטר של אספלט, כלומר המרחק בין הטבעת המגנטית הימנית למכסה בצד ימין ובין הטבעת השמאלית לחצץ משמאל די דומה.

המצב דומה גם בנתיב הנגדי.

אגב, לא אני צילמתי את התמונות, אם היתה עלי מצלמה הייתי מצלם תמונות יותר מפורטות (יש לי עוד 3 תמונות אבל לא רואים בהן משהו שונה מאשר באלה).

בכל אופן, שים לב לתמונה הזאת (נלקחה מ http://www.mitsu.co.il/?p=1313 , הקרדיט למיצו שגם כותב כאן בפורום):

1_144498283.jpg

המרחק בין קצה הטבעת המגנטית לקצה הנתיב קטן מאוד, מה שאומר שבתמונות שאני העליתי הבור כבר יהיה בשולי הכביש.

"ai motoare capul doare"

פורסם

זה נראה כמו איזה סימנים של חייזרים.

אז איפה יהיה השול בדיוק? הכביש נראה מאוד צר ומכסה הביוב הזה מפריע, כך נראה.

פורסם

במידה ובאמת יותקנו שם מצלמות מהירות, לא נותר לנו אלא "להתנחם" בכך שלפחות בשעות העומס בכל מקרה לא תהיה אפשרות לנסוע במהירות אשר חורגת מתקרת המס.

נ.ב. האמת, אם כל הח*א שבעניין, גם כביש עוקף קריות מרושת במצלמות עדיף על המצב כרגע.

פורסם
זה נראה כמו איזה סימנים של חייזרים.

אז איפה יהיה השול בדיוק? הכביש נראה מאוד צר ומכסה הביוב הזה מפריע, כך נראה.

קצת קשה לראות את זה בתמונות, אבל יש מקום לשני נתיבים עם שוליים סלולים משני הצדדים. עשינו חישוב וראינו שאם סוללים גם על תעלת החצץ באמצע ואת עמודי התאורה שמים על שטח הפרדה צר, יש מקום לשלושה נתיבים עם שוליים צרים משמאל ושוליים יפים מימין.

לגבי המכסה- צריך לזכור שקטע הכביש הזה אמור להיפתח לכל המוקדם במרץ. אני מניח שיוסיפו עוד שכבות של אספלט, וכאשר הכביש יפתח המכסה לא יבלוט ולא יפריע היות והוא יהיה בשול.

אגב מרץ, קטע הכביש בין דרך דשנים לכביש ביאליק-אתא בשלב בניה הרבה פחות מתקדם מאשר הקטע הזה, אבל אמור להיפתח מוקדם יותר. בקטע ההוא יש אספלט רק בחלקים קטנים של הכביש, אין עדיין עמודי תאורה בכולו ויש אפילו אזורים שעדיין לא מיושרים כמו שצריך.

אם מישהו מבין את ההיגיון שבלבנות מוקדם יותר קטע כביש שאמור להיפתח מאוחר יותר, אני אשמח להסבר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

זה כביש עם מחלפים מאוד צפופים ולכן יהיה כביש מסוכן יחסית, אין שום סיבה להפוך אותו לכביש מרוצים (ראה כביש 6).

אני לא רואה שום סיבה לנסוע בו במהירות גבוהה מאשר 90 קמ"ש, כאשר במהירות זו תעברו את כל הקריות ב-5 דקות בערך.

פורסם

המדינה הנחמדה שלנו הפקיעה לאבא שלי אדמה בשביל לבנות את הכביש הזה. אני מתכוון לטוס שם כמו מטורף ולטעון שהכביש שייך לאבא שלי :-D

פורסם

גם אם התנועה תזרום שם "רק" על 90, זה עדין פי 2 בערך יותר טוב מלסוע 40 כל הדרך בכביש "עכו-חיפה" הדפוק.

רק שיסיימו אותו כבר, הוא אמור לעשות את החיים הרבה יותר טובים להמון אנשים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
זה כביש עם מחלפים מאוד צפופים ולכן יהיה כביש מסוכן יחסית, אין שום סיבה להפוך אותו לכביש מרוצים (ראה כביש 6).

אני לא רואה שום סיבה לנסוע בו במהירות גבוהה מאשר 90 קמ"ש, כאשר במהירות זו תעברו את כל הקריות ב-5 דקות בערך.

כביש מסוכן יחסית? תגיד לי אתה רציני? כביש ישר עם 2-3 נתיבים מסוכן?

המדינה הנחמדה שלנו הפקיעה לאבא שלי אדמה בשביל לבנות את הכביש הזה. אני מתכוון לטוס שם כמו מטורף ולטעון שהכביש שייך לאבא שלי :-D

קיבלת פיצוי?

אתה הולך לטוס בדיוק עד המצלמה הראשונה, אחריה תעבור לימני ותסע 90, סמוך עליי :wink:

גם אם התנועה תזרום שם "רק" על 90, זה עדין פי 2 בערך יותר טוב מלסוע 40 כל הדרך בכביש "עכו-חיפה" הדפוק.

רק שיסיימו אותו כבר, הוא אמור לעשות את החיים הרבה יותר טובים להמון אנשים.

+1 רק שנראה לי שהמהירות הממוצעת, בזמנים מסויימים ובאיזורים מסויימים, עומדת על 4 ולא 40 :mm_mad:

פורסם

לגבי המכסה- צריך לזכור שקטע הכביש הזה אמור להיפתח לכל המוקדם במרץ. אני מניח שיוסיפו עוד שכבות של אספלט, וכאשר הכביש יפתח המכסה לא יבלוט ולא יפריע היות והוא יהיה בשול.

לא הגיוני שיוסיפו שכבות שיכסו את החירוץ הקיים.

• תוכן חדש...