Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

חבר ביקש ממני לעזור לו בחיפוש פריצת ה30 יום בהתקנת הווינדוס שלו, הבנתי שיש כמה קראקים לזה אבל לא הבנתי בדיוק את הדרך ..יש איזה מדריך לעשות את זה? חיפשתי הרבה בגוגל וכדומה אבל קיבלתי תוצאות לא טובות.

אופציה אחרת-הורדת ווינדוס XP פרוץ, יש טורנט או משהו? ובמה כרוכה הפיכתו לעברית?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיפוש קצר בגוגל מעלה תוצאות טובות,

פשוט צריך לדעת מה לחפש...

הינה כמה קישורים:

http://www.funponsel.com/blog/archives/2005/08/06/how-to-bypass-windows-genuine-advantage-check-on-windows-xp

http://www.mydigitallife.info/2006/04/26/disable-and-remove-windows-genuine-advantage-notifications-nag-screen

***חברה, שאלה:

איך אני עושה בהודעה שמילה אחת תהווה את הקישור לדוגמא שיהיה כתוב "קישור"

וזה יהיה הקישור...מישהו יודע?

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

מתקמצנים על 500 ש"ח, מזבזים שעות על כל מיני ניסיונות פריצה ועקיפה,

ומבזבזים את הזמן של החברים, במקום לעבוד קצת ולשלם על מוצר. נו, שוין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מתקמצנים על 500 ש"ח 500 ש"ח זה הרבה מאוד כסף, מזבזים שעות על כל מיני ניסיונות פריצה ועקיפה, כדי להרוויח בשכר מינימום 500 ש"ח צריך לעבוד בערך 26 שעות. בד"כ לוקח הרבה פחות זמן לנטרל את ה WGA וה 30 יום של XP.

ומבזבזים את הזמן של החברים ראה משפט קודם, במקום לעבוד קצת ולשלם על מוצר נו באמת. נו, שוין. נו שוין

500 תווים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מתקמצנים על 500 ש"ח, מזבזים שעות על כל מיני ניסיונות פריצה ועקיפה,

ומבזבזים את הזמן של החברים, במקום לעבוד קצת ולשלם על מוצר. נו, שוין.

אל תיהיה לי צדיק ותגיד שאתה לא מוריד מאימיול/טורנט וכו'.

דבר שני, יש לי מחשב אחד וקניתי את הXP המקורי לפני כמה שנים במחיר כזה + לא זוכר כמה זה עלה אז.

פעם

היה אפשר להתקין את הXP על שני מחשבים(גם היום יש קומבינה כזאת לעסקים וצריך להפעיל איזה אינטרקציה בטלפון)

רק אחרי שבדקתי שבוע שעבר, כבר אי אפשר להתקין על שני מחשבים! חייבים לקנות עותק לכל מחשב. לדעתי זה חוצפה, כי אתה קונה מוצר בידיעה שהוא מתאים לשני מחשבים ולא לאחד. אבל הם כנראה החליטו לשנות את זה(אני יודע מהטלפון שהם שינו את זה כבר לפני שנתיים משהו כזה)

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

האם כל הצדיקים למינהם מעולם לא הורידו שיר?

גניבת שיר זהה לגניבת ווינדוס,

לא משנה מה גנבתם, גנבתם!

חוץ מיזה, לווינדוס יש הרבה באגים, (לXP פחות אבל עדיין יש)

ואני לא מוכן לשלם עבור מוצר שמראש אני יודע שיש בו בעיות ובעתיד אני יצטרך להוריד כל מיני SERVICE PACKS

כדי שהוא יעבוד כמו שצריך...וגם אז לא...

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
***חברה, שאלה:

איך אני עושה בהודעה שמילה אחת תהווה את הקישור לדוגמא שיהיה כתוב "קישור"

וזה יהיה הקישור...מישהו יודע?

כשאתה כותב, תבחר את המילה שאתה רוצה שתהיה הקישור, ותלחץ על האייקון התשיעי משמאל בצורה של כדור הארץ. יפתח לך חלון ובו תקיש את הכתובת הרצויה. זהו.

פורסם

חיפוש קליל בפורומי הורדות ישראליים\ ואני בטוח שתמצא וינדוס בעברית.

פורומי הורדות ישראליים חפש בגוגל.

אצלי זה גם חופר על 30 יום, אבל אני עם SP2 ופשוט לא עושה AUTO אפדייט.

לזה שהציע לקנות:

500 שקלים על ווינדוס? מה אני רוטשילד? זה מוצר ברירת מחדל שהיוצר שלו גרם לכל העולם לעבוד בתקנים לא חוקיים ולהתאים את עצמו למוצר - ראה ערך אתרים שלא עובדים בפיירפוקס - ונבנו בקוד לא תקני.

היה לי לינוקס, למה אין לי יותר? חברה שלי לשעבר בזמנו חפרה לי שהיא לא מבינה מה עושים עם זה, וגם ההורים חפרו על אותו נושא, אז ויתרתי - ודווקא הסתדרתי יפה, אני יודע שיש פה בCF כמה משתמשי לינוקס, אני בטוח שהם יסכימו איתי.

אני דוגל בחינמיות בכל מה שנוגע למחשב - שוט מי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אלון - מה לעשות, בחיים צריך לעבוד. 500 ש"ח לתוכנה שמספקת אותך למשך שנים רבות זה סכום סביר.

ווייפר וייבגני - לא, אני לא מקשיב לשירים שהורדו מהאינטרנט.

בשביל זה יש לי אוסף תקליטים/תקליטורים לא רע שצברתי בכסף שלי, בסבלנות ובמשך שנים רבות.

חוץ מזה קניתי כמה תוכנות קטנות, קנו לי תוכנות כמתנה וקיבלתי תוכנות

שהיו מצורפות לכרטיס הקול החיצוני ולכרטיס עריכת הווידאו.

ווייפר - ההתקנה על שני מחשבים תמיד הייתה קשורה לרישיון עסקי, גם אז וגם היום.

ייבגני - זה שגניבה היא נורמה די מקובלת, לא משנה כהוא זה את העיקרון המוסרי.

הטיעון של-XP יש מלא באגים ולכן אתה לא משלם עליו הוא כל כך מטומטם,

שהוא לא ממש ראוי להתייחסות. חוץ מזה ש-XP היא מערכת ההפעלה הכי יציבה והכי שימושית,

נכון לדצמבר 2007.

שלייקעס - הטיעון של פיירפוקס מטופש בערך כמו הטיעון של ייבגני בנוגע לבאגים ב-XP.

לינוקס זה נחמד מאוד כל עוד זה לא מחשב למטרת עבודה, או כל עוד אתה עובד

רק עם "לינוקסיקאים" אחרים. ברגע שיש אישה/חברה/משפחה, חייבים מחשב נוסף. עם XP...

חינמיות ו-GPL זה טוב ונחמד, והמחשב שלי מכיל לא מעט תוכנות חינמיות

חוקיות למהדרין, קצת מוגבלות אבל בשיפור מתמיד - burn4free, vlc, smartftp, openoffice, audacity ועוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה מטופש?

אתה לא מסכים איתי שיש תקן לכתיבת אתרים ואתרים שנבנו בזמנו לאיכספלורר נבנו בצורה עקומה לחלוטין, בתקנים לא תקנים ויצרו בעיה בשניה שיצא דפדפן מתחרה אמיתי?

לינוקס זה משהו שדורש ממך לשבת עוד פעם וללמוד, בדיוק כמו שלמדת להשתמש בווינדוס - אגב לעבוד עם לינוקס אין שום בעיה.

הבעיה היא יותר במשחקים ודרייברים - אבל גם זה מתפתח.

אגב, סביבת העבודה הגראפית של לינוקס - טובה משמעותית מסביבת העבודה הגראפית של מיקרוסופט, הרבה יותר מודולרית!

בשביל לעשות כזה דבר בווינדוס אתה צריך להתקין דברים כמו ASTON SHELL.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

hans, כול מילה שלך היא חוקית למהדרין ואכן רכישה של מערכת הפעלה שווה כול שקל וכול דקה שמתבזבזים בנסיון למצוא קראק.

הפתעה 80 אחוז מהתוכנות המותקנות אצלי במחשב הם חוקיות ונקנו בכסף כשר חוץ מקבצי PDF בנושא אחזקת של רכבים.

אז אני גנב או חצי גנב ?

כול קראק בדרך כלל תופס לתקופה מסויימת או עד להורדה הבאה של עידכון מאתר MS.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה מטופש?

אתה לא מסכים איתי שיש תקן לכתיבת אתרים ואתרים שנבנו בזמנו לאיכספלורר נבנו בצורה עקומה לחלוטין, בתקנים לא תקנים ויצרו בעיה בשניה שיצא דפדפן מתחרה אמיתי? זאת אשמת בוני האתרים, לא אשמת מיקרוסופט. קצת COMMON SENSE.

לינוקס זה משהו שדורש ממך לשבת עוד פעם וללמוד, בדיוק כמו שלמדת להשתמש בווינדוס - אגב לעבוד עם לינוקס אין שום בעיה.

הבעיה היא יותר במשחקים ודרייברים - אבל גם זה מתפתח. סבבה - אבל ברגע שאתה צריך לעבוד עם אנשים אחרים, אתה בבעיה, כי הרוב המוחלט של האנשים האחרים משתמש ב-XP. משחקים לא מעניינים אותי. לינוקס לא מתאים לכולם, זה הכול.

אגב, סביבת העבודה הגראפית של לינוקס - טובה משמעותית מסביבת העבודה הגראפית של מיקרוסופט, הרבה יותר מודולרית!

בשביל זה המציאו את לינוקס. יש אנשים שאוהבים להתעסק עם המחשב, להתאים ולשנות אותו לצרכיהם, ובשבילם זאת המערכת המתאימה. בשביל האחות הקטנה שלהם, לא! רוב משתמשי המחשבים בעולם דומים יותר לאחיות קטנות מאשר להאקרים שכותבים כל יום מאות שורות קוד.

בשביל לעשות כזה דבר בווינדוס אתה צריך להתקין דברים כמו ASTON SHELL.

5 תווים ונקודה.

• תוכן חדש...