Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שוטטות רבה באינטרנט ואינספור טלפונים לכל הספקים בארצינו הקדושה,הרמתי ידיים ואני פונה אליכם לעזרה.

אני מחפש לקנות 4 קפיצים חדשים עבור הונדה סיויק 97 אוטומט 1600 סמ"ק דגם SR.

הרכב פשוט שוקע,והחבר שלו שייך הרכב לא מעוניין בשום הגבהה.הוא רוצה קפיצים חדשים לרכב.בדקנו בכל החנויות בת"א,אבל לאף אחד אין קפיצים כאלה.

להונדה גם אין כרגע את הקפיצים במלאי,אבל גם אם היה לה הקנייה לא הייתה רלוונטית מפאת מחירים של הקפיצים..

הקפיצים היחידים שמצאנו היו קפיצים של אייבך,אבל חברי שמעוניין לשמור על נוחות הנהיגה,ולא לחטוף כל בור מהמורה,מעדיף את הקפיצים הרגילים לרכב.

אם למישהו יש מידע,מושג,רעיון, או לינק מצורף לקניית 4 קפיצים הנ"ל מחברה איכותית וידועה אשמח לשמוע.

בתודה מראש

שי

פורסם

אתה כנראה מתכוון לבולמי זעזועים - אין שום בעיה להשיג כאלה להונדה סיוויק. פשוט תבקש בולמי זעזועים ולא קפיצים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה כנראה מתכוון לבולמי זעזועים - אין שום בעיה להשיג כאלה להונדה סיוויק. פשוט תבקש בולמי זעזועים ולא קפיצים...

אני מתכוון לקפיצים.אני יודע שזה מופרך להחליף קפיצים ובד"כ כאשר הקפיצים שוקעים עושים להם הגבהה,אבל מה לעשות

שיש אנשים פדנטים כמו חבר שלי שמתעקש לעשות טיפול יסודי לרכב ולהרכיב קפיצים חדשים.

בולמי זעזועים לא חסר בארץ,יש את קייבה,מונרו,בילשטיין ועוד ועוד.לגבי הקפיצים המצב בכי רע.

מי שיוכל לתת לי לינק לאתר בחו"ל שמוכרים 4 קפיצים עבור הרכב הנ"ל,יקבל את תודתי בעניין.

שי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לשיי היקר אני רואה שהינך דואג מאוד לחברך ובכן אל יאוש ידידי אחרי בדיקות מעמיקות מתברר כי להונדה סיוויק משנת 97 עד 99 יש לקפיצים החלשות החומר ולכן הרכב יורד ובעקבות כך בולמי הזעזועים נגמרים 1 בולמים לרכב מומלץ מאוד של מונרו -2 קפיצים לרכב יש יצרן אחד בארץ שמייצר באיכות גבוהה ולא יקר אני יקבל מחר את מיספרו ואמסור לך ושוב אני חוזר אל תיקח בולמים לא של בילשטיין לא של קאייבה אך ורק מונרו תוכל להשיג אצל צנטרל בתל אביב .באם יציעו לך קפיצים נמוכים ובולמים תואמים הזהר ידידי כי הרב יאבד שליטה . עקב עומס על מתלה הרכב והמשולשים פשוט יגמרו .

פורסם
לשיי היקר אני רואה שהינך דואג מאוד לחברך ובכן אל יאוש ידידי אחרי בדיקות מעמיקות מתברר כי להונדה סיוויק משנת 97 עד 99 יש לקפיצים החלשות החומר ולכן הרכב יורד ובעקבות כך בולמי הזעזועים נגמרים 1 בולמים לרכב מומלץ מאוד של מונרו -2 קפיצים לרכב יש יצרן אחד בארץ שמייצר באיכות גבוהה ולא יקר אני יקבל מחר את מיספרו ואמסור לך ושוב אני חוזר אל תיקח בולמים לא של בילשטיין לא של קאייבה אך ורק מונרו תוכל להשיג אצל צנטרל בתל אביב .באם יציעו לך קפיצים נמוכים ובולמים תואמים הזהר ידידי כי הרב יאבד שליטה . עקב עומס על מתלה הרכב והמשולשים פשוט יגמרו .

ממתין להצעתך בעניין הקפיצים.

תודה על המידע.

שי

• תוכן חדש...