Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם

בדקתי באי באי קיטים של טורבו ומצאתי במחירים לא ראים בין 500 דולר ל 1000 דולר ומעלה כמובן

השאלה שלי היא הם כול קיט טורבו שאני קונה הוא מתאים לכול רכב ,כמובן רכב שכבר מוכן ואחרי חיזוקים

וכול מיני שיפורים למניהם שטורבו צריך ליפני התקנה .

אהה ועם יש למישהו המלצות היכן ניתן לקנות בארץ קיט כזה אני אשמח מאוד.

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

אתה חייב קיט שמתאים לדגם מנוע שלך.

לדעתי יהיה יותר משתלם ואמין בשבילך ליבא מנוע מוגדש, ולמכור את המנוע שלך מאשר ליבנות טורבו וחיזוקים על המנוע הקיים.

בהנחה שיש לך קליברה C20XE ואתה מעוניין לעבור את הגבול שיאשה הציב לאטמוספריות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלום

תראה להביא מנוע מוגדש כבר זה בעיתי מאוד מכיון שהרכב הזה הוא נדיר בארץ לכן אני חושב שהפיטרון הכי טוב זה פשוט לבצע בו את השינויים שצריך לצורך התקנה של מגדש טורבו.

מה שאני לא מבין ראיתי הרבה הונדה סיויק קופה שפשוט עשו להם בנייה של מגדש טורבו ברכב

מה שאומר שמנועים של הונדה אני לא חושב שהם מגיעים מוכנים להרכבה של מגדש יש צורך בלעשות חיזוקים במנוע אז עם במנוע של הונדה זה אפשרי אז אני מתאר שגם בקליברה זה אפשרי בכול זאת זה רכב ספורטיבי

אז מה אתה אומר

למה לפי מה שהבנתי ממש לא צריכה להיות בעייה בלהתקין טורבו במנוע הזה

פורסם

האמת היא שאני על משהו כמו 5 אלף ויש אפשרות לגלוש עד 10 אלף

אני אשמח עם תוחל להמליץ לי על מקופ שעושים התקנה טובה ובחיר סביר

תודה

פורסם

שלום

דרך אגב מצאתי דגם של טורבו K16 turbocharger אני לא בטוח אבל יכול להיות שזה מתאים לנתונים של הרכב שלי ?

פורסם

10K זה לא מספיק אפילו ליגדוש על מנוע סגור, אם תגיע לאנשים הנכונים זה פחות או יותר העלויות (למנוע סגור)

מניפולד - 2K

צנרת גדישה והתאמת הסעפת לגדישה - 1.5K

אינטרקולר,פורק,מזרקים,שעון גדישה,פילטר,דוד 2.5", - 3.5-4K

דאון פייפ וצנרת - 2.5 K

התאמת תוכנת המחשב - 2K

בקרוב מאוד בייביי לקלאץ - 3K

חצינו את ה 14K וזה בלי טורבו ועבודה ואחרי זה אתה אולי מגרד את ה 200 כח, ופה אתה נעצר.

מעבר לזה מחכה לך קפיצה של עוד עשיריה לפחות, בוכנות/חריטה, ומחשב ניהול, משאבת דלק ועוד כמה קונצים.

מבין למה יותר קל ופשוט להביא מנוע מוגדש שמתחיל את חייו ב 205 כח ורק עם העלאת גדישה לא בעיה להגיע איתו ל 260,

זוהי גם אחת הסיבות שאתה לא הונדה, להונדה יש אפטר מרקט עצום ואין מנועים מוגדשים ככה שכל הונדה חייבת בבניית טורבו

פורסם

אם הולכים על קיטים מוכנים ויעודיים זה הרי יהיה מאיזה 3,000$ למשהו בסיסי ונגמר באיזה 5,000$ לשמהו יותר מקיף ורציני.

לך תביאי את זה, שלם מיסים, תשלם על התקנה וכו' וכו' וכו'..........

בקיצור זה רחוק שנות אור מ-10,000 ש"ח ובטח ומ-5,000 ש"ח.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שקט בבית ולהפסיק לדבר שטויות.

למנוע שלך יש גירסה מוגדשת מקורית.

המנוע שלך נקרא C20XE.

המוגדש נקרא C20LET.

שני המנועים זהים לחלוטין!

אין לך שום בעיה לאסוף באי-ביי את החלקים הרלוונטים (סעפת,טורבו,מחשב,AFM וכו')להחלפה ולבצעה את ההתקנה בארץ בזול יחסית.

מנוע C20LET גודש ללא בעיה עד 280 כ"ס על מנוע סגור.

גם קצת מעבר לזה אבל הטורבו עצמו לא עובר את ההספקים האלה.

בכדי להחליף טורבו ברכב הזה יש להחליף את כל סעפת הפליטה לקיט ייעודי שהוא יקר וקצת מסובך להתקנה מכיוון שבאופל, הטורבו הוא חלק מהסעפת ולא ניתן לפרוק ממנה.

כבר כתבתי לך את כל זה כאן אז אני לא ממש מבין למה אתה שוב שואל, אבל הנה אני עונה שוב:wink:

עריכה - עליתי פתאום על בעיה, המנועים בקליברות הוחלפו בשנת 95 ממנועי C20XE למנועי C20XEV ECO-TEC.

למנוע שלך יש 136 כ"ס ולא 150 כ"ס כמו שחשבת. האם מכסה הפלגים שלך אדום וכתוב עליו 16V DOHC OPEL או שכתוב עליו ECO-TEC (כמובן ללא סט המצערות הסקסי)?

תסתכל בתמונות שצרפתי.

c20xe.jpg

c20xev.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המוגדש מגיע עם אותם בוכנות רק חרוטות, קאמשפט פליטה פחות חם (בכמה מעלות..לא קריטי) חוצמזה רק מחשב אחר עם כמה חיישנים שונים, מזרקים 275 , מתאם לסעפת יניקה , טורבו KKK16 בילט-אין על הסעפת פליטה (יש אפשרות להחליף רק את הקומפרסור והציר) והשאר זה שטויות.

סך הכל המנוע עצמו דיי זהה ואפשר לאמר מדובר על אותו מנוע עם שינויים מינוריים ביותר.

פורסם

הרשו לי להתעלק על השרשור.

אפשר להתקין קיט טורבו על מנוע EA82 1800 סמ"ק( קרבורטור)?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כן כמו שכתבת 16V DOHC OPEL האמת גם אני חקרתי את הנושא והקליברה שלי שנת 97 עם המנוע הזה אז אני גם לא יודע אני גם מבולבל.

עכשיו תגיד לי מה זה התקנה זולה בארץ אתה יכול להיות יותר ספציפי ולהגיד לי מחיר

פורסם
הרשו לי להתעלק על השרשור.

אפשר להתקין קיט טורבו על מנוע EA82 1800 סמ"ק( קרבורטור)?

מה זה קשור לאשכול הזה ? מדובר ביכלל על קליברה אתה מכניס סובארו.

המנוע של הסובארו מגיע במספר וריאציות:

EA82 OHC Carbureted

EA82 OHC Single Point Fuel Injected

EA82 OHC MultiPoint Fuel Injected

EA82 OHC Turbocharged

מן הסתם אם תיקח את כל החלקים של המוגדש ותשים אותם על זה של הקרבורטור אתה תיגדוש.

רק לך תשיג את החלקים, זה לא יהיה זול, והתקנה זה התקנה.

בכל אופן התקנה זה לא מחירים של התקנת שקע טלפון נוסף בבית אלא יותר בכיוות של אלפי שקלים להתקנה בסיסית בלי פתיחת מנוע וזה מצפין.

פורסם

מחירי החלקים אתה יכול מצוא באי-ביי.

המחירים זולים מאוד אבל אני לא יכול לתת לך מחירים תמצא לבד.

כשיהיו לך את כל החלקים פה בארץ, אני מאמין שאם יש לך בעל מקצוע נחמד הוא יכול לעשות לך את העבודה באיזה 3-4K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...