Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקלאץ' שלי מפריד גבוה אבל לא מחליק(עדיין),

איך מתבצע הכיוון שלו כך שהוא יפריד יותר קרוב לסוף מהלך הדוושה? כלומר יותר קרוב לקיר.

תודה רבה!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

יש שני ברגי פרפר שיושבים בתוך תא המנוע, אם אני זוכר נכון ליד הגיר. תעקוב אחרי הכבל קלאצ' שיוצא מהדוושה ואתה כבר תראה אותם. צריך למתוח קצת הכבל בעזרת שני הפרפרים כדי לשנות את מיקום נקודת ההפרדה.

אבל אל תצפה ליותר מדי מהקלאצ' הזה. איך שלא תכוון אותו הוא תמיד יהיה גבוה (יחסית, כן?).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למיטב זכרוני, המצמד אצלך עובד שונה מהרגיל. מזלג המצמד צמוד כל הזמן למצמד ואין חופש ביניהם. בגלל זה יש תחושת מצמד גבוה ובגלל זה כיוון כבל המצמד לא משנה את רמת החופש ואת נקודת חיבור המצמד, אלא את גובה הדוושה במצב מנוחה. אמור להיות לך את הנתון הנכון של גובה הדוושה בספר התיקונים של הרכב.

פורסם

חנן, התגובה שלך היתה לליאונה או לפיג'ו?

כי אם זה לגבי הפיג'ו, זה יכול להסביר כמה דברים :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לפג'ו.

לא גובה הדוושה אלה מהלך הדוושה.

מודדים מאמצע הדוושה עד לבסיס ההגה מתי שהדוושה לא לחוצה, ואחר כך מודדים את המרחק מתי שהיא לחוצה

מורידים את הקטן מן הגדול ומקבלים את המהלך.

לא זוכר את המרחק בדיוק, צריך לראות....

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

התיקון מיועד לחברי צביקה פיק, ומיועד לעופר, ולעמית. יש לשחרר את שני האומים, אחד מן השני, ולפתוח ולשחרר מעט את המתיחה, ולא למתוח כפי שהסביר חברי צביקה פיק.

לעופר, אצלך חייבים להרים את הגלגל הרזרבי על מנת להגיע לאומים, ויש צורך במפתח 10 ו12 מילימטר עד כמה שזכור לי.

בפזו אין פרפר ,אלא שני אומים, והשימוש הוא בכלים כמעט זהים לסובארו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה לכם על תשובותיכם המלומדות,

חנן, ספר התיקונים של הרכב משמע היינס?

אני חושב שאם נקודת ההפרדה תישאר באותו המקום, אבל הכיוון ישנה רק את הגבה של הדוושה כאשר היא לא לחוצה, אני לא אגע בזה.

פשוט מכונאי שעשה שלשום נסיעת מבחן כדי לאבחן תקלה אצלי ,אמר שהקלאץ' מפריד גבוה ושהוא יכול לכוון לי אותו, כנראה שהוא מדבר שטויות:?,לפי מה שאתם אומרים.

תודה.

פורסם

אם נגיד שההפרדה נעשית ארבעה ס"מ מתחילת מהלך הדוושה, אז נקודת ההפרדה הזו תהיה קבועה ביחס לנקודה ההתחלתית של הדוושה, אז ככל שהדוושה תהיה יותר גבוהה גם נקודת ההפרדה תהיה גבוהה יותר. אני מקווה שהניסוח הזה מובן יותר.

ספר תיקונים שווה להיינס או מקביליו, או לספרות היצרן למוסכים.

פורסם

הניסוח הזה באמת יותר ברור, בהתחלה שאלתי מה ניתן לעשות כדי לקדם את נקודת החיכוך כך שתהיה יותר קרובה לקיר, חשבתי שהבנתם.

בכל אופן אם כך הדבר, ונניח ש4 ס"מ ממצב רפוי יש הפרדה מלאה, אזי יש לי הרבה שטח מת באזור שמאותה נקודה עד הקיר, אותו אני רוצה לצמצם, ואני אנסה לעשות את זה בעזרת ההסברים שלכם כדי שנק' החיכוך תתקדם לכיוון הקיר.

תודה רבה על ההבהרה!

• תוכן חדש...