Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם להחליף קלאצ או ש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי 106 שנת 2000 60 k כך שנראה לי קלאצ ראשון שלה הקלאצ קצת גבוה קצת קשה . הסימפטומים הבאים העלו בי ספקות הראשון לא נכנס בקלות כלומר המעבר מחולק לשניים טיפה קשה ואז נכנס ללא רעשים כלל.אך ברוורס כמעט תמיד יש רעש ככככככ אבל אם אני מכניס אותו בטורים טיפה גבוהים הוא נכנס חלק.האם נסיעה כך עלולה לגרום נזק כלשהו לגיר או מכלול אחר או שמא זה טבעי? המוסכניק נפנף אותי ואמר שהכל טוב מה לעשות????

פורסם
שלום ברשותי 106 שנת 2000 60 k כך שנראה לי קלאצ ראשון שלה הקלאצ קצת גבוה קצת קשה . הסימפטומים הבאים העלו בי ספקות הראשון לא נכנס בקלות כלומר המעבר מחולק לשניים טיפה קשה ואז נכנס ללא רעשים כלל.אך ברוורס כמעט תמיד יש רעש ככככככ אבל אם אני מכניס אותו בטורים טיפה גבוהים הוא נכנס חלק.האם נסיעה כך עלולה לגרום נזק כלשהו לגיר או מכלול אחר או שמא זה טבעי? המוסכניק נפנף אותי ואמר שהכל טוב מה לעשות????
..לדעתי הבעייה בגיר (סינכרון), ולא במצמד, למרות שמצמד מפריד גבוה,

מעיד על בעייה, ואי מתן חופש בזמן , יקצר את חיי המצמד!

רעש ברוורס , יכול להעיד ,על בעייה ידית אשר אינה משולבת מספיק , או שחוקה,

בכל מקרה הדבר דורש , פרוק ובדיקה יסודית, באם המכונאי , נפנף אותך , כנראה שיש ,

צדק חלקי בדבריו, גש לקבלת חוות דעת ואבחנה, במוסך אחר,ודווח בפםורום על

התוצאות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ראשון מחולק לשניים - טבעי והגיוני בגירים של PSA. כל עוד ההעברה לא קשה מדי זה שטויות. זה גם אמור להשתפר עם הנסיעה ככל ששמן הגיר מתחמם.

רברס עושה כחחחח - אם זה קורה בכל פעם זה לא סימן כל כך טוב. אם פעם בכמה פעמים אז זה לא נורא. לא צריך להרים טורים, רק להעביר להילוך קדמי כלשהו ואז בחזרה לרברס - הוא יעבור חלק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום!!!

לא נראה לי שהוחלף שמן גיר באוטו מאז שיצא מהחברה.

בדוק אם חסר שמן, אם חסר בדוק אם יש נזילות/הזעות מכיוון מחזירי שמן הציריות.

בכל מקרה לאחר 60K הייתי מחליף שמן בכל מקרה,אני ממליץ על שמן 75/80 של ESSO

זהו שמן מומלץ ע"י פז'ו סיטרואן (מצויין על המיכל) ועלותו היא בסביבות 70 ש"ח (2 ליטר).

חולם על S2000... רוצה אימפרזה טורבו...

בינתיים מסתפק ב 205 שמורה...

פורסם

אז ככה תוצאות בבדיקת בלם יד ושחרור קלאצ בראשון הרכב נכבה כלומר הקלאצ לא מחליק וזה טוב ...הקלאצ גבוה קשה ובפיגו לא ניתן לכוונון .הראשון והרוורס בעייתיים ןלפי עצת מנהל מוסך פגו צריך להחליף קלאצ כי גם ישנו נזק איטי לגיר שחיקה ברוורס.בקשר לשמן גיר זה לא זה. עוד 600 שח רק אורגינל...מישהו יודע על מקום זול יותר

רק אריה יכול לגדל אריה

• תוכן חדש...