Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת חדר שינה חדש שעומד להגיע אני מחפש מזרון חדש (הישן כבר... ישן וגם לא במידה המתאימה)

ניסיתי כמה מזרונים : פולירון, אירופלקס וקינג קוייל דיימונד של עמינח,כרגע מבחינת נוחות אנחנו נוטים לכיוון מזרן של אירופלקס.

מה עדיף לדעתכם: מזרן עם קפיצים או בלי , האם יש הבדל בבלאי ואורך החיים בין שתי האפשרויות או כל ביקורת

שלילית/חיובית שיש לכם על היצרנים.

תודה מראש.

פורסם

אנחנו קנינו בהמלצת חברים את המזרן הזה מיערות הכרמל.

לקח יומים-שלושה של כאבי גוף להתרגל אליו אבל היום, פשוט איכות אחרת של שינה (ברצינות).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בנס ציונה באזור התעשיה ישנה חברה שמייצרת מזרונים גם לחברות מוכרות וגם מותג עצמאי שלהם

http://king-royal.com/

אני רכשתי מהם את המזרון לבית שלי ואני מרוצה מאוד(קפיצים עם דרגת קושי אחת לפני מקסימום),המחירים שם סבירים ביותר ויש את כל סוגי המזרונים וכל דרגות הקשיחות עם אחריות ל10 שנים,מומלץ לבקר שם,לא בהכרח מותג מוכר יותר יהיה איכותי יותר.

ולכל הספקנים למיניהם..אין לי שום קשר לחנות:-).

פורסם

מה אתה אוהב?

רכות? קשיחות?

אם אתה אוהב רכות, מזרני גומאויר יתאימו לך סבבה. לייטקס 100 אחוז והם מאד רכים.

קשיחות, יש לעמינח מזרני קינג קויל טובים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אני מחפש מזרן קשיח יחסית, מבחינת בלאי עדיף מזרן קפיצים קלאסי או מסוג מתוחכם כלשהו ?

לגבי הולנדייה אני עדיין מתאושש מהשבץ שחטפתי בפעם האחרונה שנכנסתי לשם.

המוצר היחיד שאני מוכן להוציא עליו את הסכומים שהם מבקשים על מערכות שינה הוא רכב..

פורסם

קניתי אירופלקס ואחרי מספר ימים ניהיה שקע עמוק ממש במרכז המיזרן, החברה הציע לתקן את זה במקום ולמלא את השקע הגדול בספוג (אמיתי לגמרי). החזרתי את מזרן וקניתי ספת ספר עם מזרן קפיצים.

פורסם
אני מחפש מזרן קשיח יחסית, מבחינת בלאי עדיף מזרן קפיצים קלאסי או מסוג מתוחכם כלשהו ?

לגבי הולנדייה אני עדיין מתאושש מהשבץ שחטפתי בפעם האחרונה שנכנסתי לשם.

המוצר היחיד שאני מוכן להוציא עליו את הסכומים שהם מבקשים על מערכות שינה הוא רכב..

רשמתי לך למעלה מפעל למזרונים במחירים הגיוניים לחלוטין.שווה לראות.

פורסם

יש לי רק דבר אחד להגיד .

קנה מזרן בדרגת קשיחות די גבוהה .

בשבועות הראשונים הגוף שלך יקלל אותך אבל בטווח של השנים תקבל ממנו רק מחמאות .

מזרנים רכים מפנקים זה נכון , אבל הנזק אוי הנזק לעמוד השדרה הוא לעיתים בלתי הפיך .

אישית אני מעדיף את נטולי הקפיצים .

פורסם

היי.

לך על פולירון, יש להם דגמים קלאסיים ללא קפיצים, בעלי מס' דרגות קושי (אני לקחתי 4/5).

אגב, אל תפחד ממזרן שנראה קשה בהתחלה, עם הזמן מתרגלים - סה"כ זה מזרן עם ספוג ולא ריצפה.

מבחינת אחריות, אתה מכוסה ל 15 שנה (באמת).

מדובר במזרון מתוצרת קיבוץ זיקים, המפעל שם וותיק וידוע בלויאליות שלו כלפי הלקוחות.

המוכר (חנות גדולה ברעננה) אמר ש"הלוואי וכל החברות של המזרנים היו נותנות שירות כמו הקיבוצניקים האלה"...

בהצלחה ברכישה,

אריאל (שישן כמו תינוק כבר 6 חודשים)

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לי יש את המזרן הזה של סימונס שהדוב קופץ והדובה יישנה, מלפני 10~ שנים בערך (עובר שאיבות וניקוי עם קירבי)

הוא עם קפיצים וממש רך אבל יציב כביום היוולדו, וכל מי ש רק שם (בעצם שמה) עליו ראש ישר נפלטת המילה וואוו

אז אני לא יכול להמליץ על משהו אחר , השאלה אם מייצרים אותו עדיין.

בכל אופן יש לי בבית גם ניסיום עם סילי פוסטשור-פדיק, ללא קפיצים ומאוד קשיח ואין עליו טענות חלילה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בדוק מזרן מסוג " דינמיק ארגונומיק " , הידוע גם בכינוי האחר : "סימונס".

אני משתמש באחד כזה מאז שנת 2002 ומאוד מאוד מרוצה.

במשפחה שלי קנו עוד איזה 3-4 כאלה לאחר שהמלצתי וכולם מרוצים.

כשניגשתי לקנות בזמנו מזרן, לא הגבלתי את התקציב בכלל , אבל דווקא המזרן הנ"ל שעלה בסביבות 2000 ש"ח (לגודל 140X190) היה לי הכי נוח ונעים, יותר מכל ההולנדיות למיניהם שעולים פי 5.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ד"ר גב.

לפני מספר שנים היתה לי פריצת דיסק, ורכשתי מזרון שלהם שדווקא לא היה יקר יותר ממתחרים ראויים אחרים.

אני ואשתי היקרה מאוד מרוצים. למזרן יש דרגות קשיחות שונות לתמיכה שונה בחלקים שונים של הגוף, והאמת היא שזה ממש עובד.

אגב, שונא קפיצים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כאחד שהמיטה היא הכל בשבילו (באמת!!! מחלה קשה, המזגן והמיטה הם החיים שלי)

ואחרי אינסוף מזרנים זוגיים (לקח לי זמן למצוא את מבוקשי),

אין על קינג קוייל פיזיקל! וכל מילה מיותרת.

(דרגת קושיות בינונית)

**המזרן הוא בגודל 180X190 והוא הוחלף אצל ההורים שלי באירופלקס שהיה אמור להיות חידוש יותר נוח למיטה שלהם.

הקינג קויל עבר אלי וההורים שלי מודים מאז שההחלפה הייתה טעות!

אני מתכוון להמשיך איתו עוד הרבה שנים טובות, כמה שרק אפשר.

• תוכן חדש...