Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלי השיווק של אופל יצאו בקונספט נחמד מאוד- אופל קורסה YOU. הרכב הראשון שניתן להטביע עליו את שם הבעלים.

לינק מצורף עם מנוע גרפי להמחשה: http://www.shlomo.co.il/minisite/opel/corsa/you/default.asp?ToolID=2930291

לדעתי אכן רעיון מקורי- רק חבל שבזמן מכירת הרכב יהיה צריך לחפש קונה בעל אותו שם פרטי כמו זה של המוכר ! :roll:

זמין 8)

פורסם
מנהלי השיווק של אופל יצאו בקונספט נחמד מאוד- אופל קורסה YOU. הרכב הראשון שניתן להטביע עליו את שם הבעלים.

לינק מצורף עם מנוע גרפי להמחשה: http://www.shlomo.co.il/minisite/opel/corsa/you/default.asp?ToolID=2930291

לדעתי אכן רעיון מקורי- רק חבל שבזמן מכירת הרכב יהיה צריך לחפש קונה בעל אותו שם פרטי כמו זה של המוכר ! :roll:

אפשר להטביע את הכיתובים :

OPC,GTI,MR BIG

תינוק באוטו

טרנטה טרנטה אבל לפניך

השארתי את הגולף בבית

השארתי את הפרארי לגנן

כשאגדל אהיה איניסיגניה

ועוד ועוד.....

פורסם

הלכת רחוק חבר שלי...

כולה שמים לך מדבקה - רק שבמקום "מסוך שמשון - מתמחה ברכבים ומכוניות" כתוב את השם הפרטי שלך.

אז מה? אם הקונה לא רוצה לטפל במוסך שמשון הוא לא יכול לקנות את הרכב?

לא מתאים המדבקה - יוריד.

גימיק מגניב מאוד. זול לביצוע - סחטיין על האנשי שיווק שמה.

פורסם

לא חייב להיות השם שלך, יכול להיות משהו נחמד כמו:

attachment.php?attachmentid=300453&stc=1&d=1344336265

@igalr

אי אפשר דברים כאלה ארוכים, חייב להיות די קצר ובאנגלית בלבד.

corsa.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא חייב להיות השם שלך, יכול להיות משהו נחמד כמו:

attachment.php?attachmentid=300453&stc=1&d=1344336265

@igalr

אי אפשר דברים כאלה ארוכים, חייב להיות די קצר ובאנגלית בלבד.

אם ככה אז אפשר :

Tinik baoto

Taranta aval lefanecha

Hagolf babait

.

.

.

לא כל דבר צריך לקחת ברצינות

גימיק נחמד , בטח לכל אבא/בעל/בעל שיקנה לבת/אשה/מאהבת

עם הכיתוב Love YOU

פורסם

העלבת את מגרדי ואוספי הסמלים למיניהם :-P. נראה לך שזה יעצור אותם?

להיפך, אני כבר מדמיין איך מישהו ששמו "סמי" (רק לשם המחשה), מחפש קורסה עם השם שלו, מגרד את השם ומדביק אותו על הסיוויק 98 שלו...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

רעיון חביב למדי. זו אופציה שמוצעת, אגב, גם עם מוצרים של אפל.

אני מניח שהכיתוב לא חייב להיות מוגבל לשם - אם כי אני חושב שלכתוב GTI AMG מאחור יהיה פתטי - וזה יכול להיות חביב (תחת המגבלות האמורות, כן?). בנוסף, גם אם מישהו יכתוב "יוסי זוכרמן" שם, תמיד יהיה אפשר להוריד בזמן מכירה.

הערת אגב: אני חושב שימנעו מהוספת כיתובים של מוצרים ספציפים - כמו AMG, אם נדבוק בדוגמא מקודם, משום שאני מניח שהם מוגנים כ-TM של אותה חברה. מסיבה דומה גם לא נראה OPC על הרכבים האלה - כי שלמה לא פראייר לתת לרכבים כאלה להרוס לו את המותג. מה שכן, יתכן ונראה לא מעט GTI (אני לא חושב שיש למישהו בעלות על השם).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז אי אפשר לשים carsforum?

corsa carsforum...:wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה, אתה רוצה לומר שאתה מאלה שלא קיבלו עדיין מדבקה? :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רעיון מאד נחמד. מצד אחד כתוב corsa, ומצד שני לכתוב OPC-wannabe:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...