Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי בדיקת רכב , לא היו תקלות , נורת תקלות נכבת עם התנעת מנוע , גזים נקיים . אחרי שבוע הלקוח חזר אלי עם נורה דולקת , חיברתי סורק , קבלתי את הקוד המפוסם P0420 שבפורום זה דנו בו רבות . שאלה מוסרית לחברי הפורום : האם מכון הבדיקה אשם או לא אשם ?, יצויין שבעייה זו ידועה ליצרן הרכב וליבואן הרכב ( בעיית ממיר ומחשב מנוע).

תודה

דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מכון בדיקה שהוא יכול לתת רק חוות דעת על מצב הרכב ומכלליו לרגע הבדיקה.

מי נביא וידע מה יקרה מחר או בעוד שבוע?.

אותו הדבר חל גם על בדיקות רפואיות וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני אישית לא ראיתי מסמך שהייצרן מודה שיש תקלה שהוא לוקח על עצמו אחריות, הייצרן פירסם הוראות/הנחיות כיצד יש לטפל בתקלה.

מקריאה הפורום בהרבה מקרים על הפעלת לחץ פיזי מתון הייצרן מטפל בתקלות אלו על חשבונו.

מוסרית למכון הבדיקה אין שום אחריות בעניין. ייתכן שלפני המכירה המוכר איפס'מחק את התקלה ועכשיו היא חזרה.

איזה כייף לי :)

פורסם

עכשו אתם מבינים איזו בעייה יש למכוני הבדיקה ! , כל הכיסויי-תחת שרוב המכונים כותבים בגלל בעיות כגון אלה , כי מכון בדיקה הוא לא נביא ולא יכול לחזות מראש בעיות צפויות. שאלתי את הלקוח מתי נדלקה המנורה של תקלות במנוע , הוא ענה לי שבוע אחרי הבדיקה !. אמרתי ללקוח אעזור לך איפה שניתן מתוך רצון טוב ולא בגלל רשלנות בבדיקה.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כנראה שהגיע הזמן להתארגן ולפעול מול היבואן של טויוטה בנושא התקלה P0420 , להל"ן חלק מהמכתבים הרצים במדיה :

------------------------------------------------------------------------------------

שלום באר שבע

קודם כל אני מברך אותך על היוזמה

גם לי טויוטה קורולה 2003 עם נורה המסמנת בעיה במנוע (או בדלק) דולקת.

במשא ומתן עם היבואן (פעילות שנעשתה דרך המוסך) הגעתי:

עלות הממיר תיהיה על המוסך +היבואן מותנה בהחלפת מחשב

עלות המחשב +עבודה+עבודה החלפת ממיר עלי

סה"כ 5200 שקל

אני כנראה הולך על זה אם תיהיה תביעה ייצוגית ביוזמתך אני איתך

בברכה

זק

-------------------------------------------------------------------------------

[שלום,

מאז המייל הראשון ששלחתי לפני כשבועיים (מצורף) גיליתי היענות מצד של מספר לא מבוטל של אנשים שיש להם נורת תקלה דלוקה עם בעיית ממיר קטליטי. יש לנו עכשיו קבוצה נכבדה, ואתם מוזמנים להפנות אליי עוד אנשים.

פנה אליי אודי עציון ממדור רכב בידיעות אחרונות, והוא מעוניין לערוך כתבת תחקיר על התנהלות היבואן. מבחינתנו זה מעולה כי זה יכול לקצר את הדרך ולגרום ליבואן לגלות "נדיבות פתאומית" ולפתור לכולנו את התקלות ללא צורך בתביעה מתמשכת

על-מנת לגבות את הראיות בתחקיר, להבין את ממדי הבעיה, ועל מנת שנוכל להתעמת עם היבואן, חשוב שאודי ישמע מהרבה אנשים את סיפורם, ולכן אני מבקש את רשותכם להעביר אליו את פרטי הקשר שלכם. אדגיש כי בכל מקרה אודי לא יפרסם בעיתון שם או פרטים מזהים של אף אחד ללא הסכמה מפורשת, וכי אני מעביר אליו את הפרטים רק לצורך שיחה איתכם. (אני מכבד את פרטיותכם. מי שבכל זאת אינו מעוניין נא להודיע לי על כך במייל תוך 3 ימים ולא אעביר את שמו.)

תוכלו גם ליצור קשר עם אודי בעצמכם בטלפון וכן אני מחפש מומחה מכונאות רכב (לא שמאי) מאזור המרכז\צפון שמוכן ויכול לתת חוות-דעת בנושא שישמש בתביעה עתידית. מישהו מכיר?

בברכה

אבשלום אלידע

__________ Information from ESET NOD32

בברכה

[/font]

Walla! Mail - Get your free unlimited mail today

פורסם
טויוטה מפחדים מאד שיצא להם שם רע

מכל התקלות האלה.

אם תפעיל את הלחץ המתאים,

הם יחליפו לך בלי יותר מידי בעיות.

אני מכיר יותר מאדם אחד שלמרות כל הלחץ שהפעיל ולמרות שהרכב טופל רק במוסכי הרשת נאלץ לשלם את מלוא הסכום.

כפי שמרק כתב, טויוטה מעולם לא נטלו על עצמם את האחריות לבעיה הזו, כמו גם לבעיות השימון הקיימות על קורולות מאותו השנתון. לכן הצעד אינו פשוט כפי שניתן לחשוב.

פורסם

דוד חשבתי בשבילך על פתרון לגבי הכיסוי מכון מפני נזקים כאלו בעתיד, מקווה שזה יהיה מוצלח.

נכון כל רכב שניכנס אתה סורק לו קודי תקלה במחשב? אם כן אז עד כאן זה טוב.

כאשר אתה מבצע סריקה אני מציע שתדפיס על דף את כל הנתונים שמופיעים בסריקה ותצרף את זה לטופס בדיקה.

אחרי זמן מה אם יחזור אליך לקוח עם קוד תקלה שלא היה במהלך הבדיקה תציג בפניו את הדף שאין תקלות, ואם יטבע אותך יש לך הוכחה שבזמן הבדיקה לא הייתה שום תקלה.

פורסם

לחמתי בעברה היתה קורולה 03 שאותה רכשה הישר מהיבואן.

שנה שעברה ולאחר שהרכב עבר רק 60K ק"מ התקלה המפורסמת הופיעה גם אצלה.

מכתב ושיחות מול היבואן לא הניבו שום תוצאה חוץ מנחה על סך 20% מעלות התיקון.

הרכב נמכר כשהוסבר לקונה על כל הסיפור.

תביעה יצוגית לדעתי נכונה במקרה הזה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
דויד, אם אתה והלקוח תלכו יחד למוסך מורשה,

ותסביר להם בדיוק את השתלשלות העיניינים..

אני בטוח שהם יתקנו את הכל בחינם.

ואני שואל, בזהירות כמובן, מהיכן לקוח הבטחון הזה ? לזכרוני מלבד מקרים בודדים בהן לכל אורך חייו טופל הרכב אצל מורשה יבואן ומצב הרוח היה מרומם, ולמעט חבר אחד כאן בפורום שמשוכנע כי ליבואן טויוטה ולאמא תרזה אם אחת, הרי שיש לא מעט אנשים ששילמו את התיקון מכיסם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איש אינו מפרסם מה קורה לאחר התיקון לכן אני אפרסם:

החלפתי ממיר+מחשב

הרכב נוסע שקט יותר ותצרוכת הדלק השתפרה ב10% בערך המנורה אינה דולקת

האם היה כדאי?

בברכה

זק

• תוכן חדש...