Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כמו בכותרת קורולה 2003 אוטומטית, מנוע חדש מהניילונים הוחלף באחריות לפני כשנתיים לאחר שנדלקה נורת לחץ שמן והמנוע נתפס. הרכב עבר מאז כ35K ק"מ. הרכב לאחר טיפול שנתי במוסך מורשה לפני שבועיים. היום שוב נדלקה נורת לחץ שמן, המנוע דומם ע"י הנהג. הרכב נגרר ומחר ייבדק.

האם הלך מנוע שוב? ידוע לי שהיה כשל בתכנון המנועים האלה שגרמו להצטברות בוצה וחוסר לחץ שמן, האם גם במנועים החדשים שהוחלפו ע"י טויוטה באחריות היה אותו כשל?

• ספונסר פורום
פורסם

אם המנוע היה מונע כשנורת לחץ השמן הייתה דלוקה לפרק זמן משמעותי יתכן שנגרם שוב נזק למנוע

.

הדלקות הנורה במנועים הללו מעידה במרבית המקרים על היסתמות רשתית המשמרת מבוצה.

פורסם

לאחר בדיקה מסתבר שנרשמה תקלה לגבי הממיר הקטליטי במחשב הרכב. אני משער שהיא נמחקה ונראה אם תחזור שוב. אני מודע לאשכולות שנפתחו כאן לגבי הממיר הקטליטי ומחשב הרכב בקורולות בשנתונים האלה. האם המחשב לא הוחלף עם המנוע לפני שנתיים?

פורסם

אם הוחלף בזמנו רק מנוע אזי אין שום צורך להחליף גם מחשב ניהול מנוע. טויוטה מחליפה מחשבים רק ברכבים עם תקלה בממיר.

האם נדלקה מנורת לחץ שמן וגם נרשמה תקלה במחשב הרכב המצביעה על בעיה בממיר ? האם אתה יודע את קוד התקלה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אהלן,

כמו בכותרת קורולה 2003 אוטומטית, מנוע חדש מהניילונים הוחלף באחריות לפני כשנתיים לאחר שנדלקה נורת לחץ שמן והמנוע נתפס. הרכב עבר מאז כ35K ק"מ. הרכב לאחר טיפול שנתי במוסך מורשה לפני שבועיים. היום שוב נדלקה נורת לחץ שמן, המנוע דומם ע"י הנהג. הרכב נגרר ומחר ייבדק.

האם הלך מנוע שוב? ידוע לי שהיה כשל בתכנון המנועים האלה שגרמו להצטברות בוצה וחוסר לחץ שמן, האם גם במנועים החדשים שהוחלפו ע"י טויוטה באחריות היה אותו כשל?

במנועים מדגם 2006 ומלה אלה מנועים שעברו כמה שיפורים ואין להם בעיות של מערכת שימון ובוצה.

מה שכן יש לבדוק את מפלס שמן מנוע ובמידה והוא תקין יש לפרק אגן שמן ולבדוק את רשתית של משאבת שמן.

• תוכן חדש...