Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני נוסע על יונדאי אלנטרה 2001 אפור ומשעמם ואני חושב שהגיע הזמן להתקדם הלאה.

אני רוצה לרכוש רכב זריז יחסית (0-100 בפחות מעשר שניות יהיה נחמד מאוד), שנתון מתקדם ככל האפשר, לא אוהב את כל המינים למיניהם, לא אוהב צרפתיות (מצטער, אבל יותר מידי סטיגמות כניראה עשו את שלהן), תיבה אוטומטית (כלשהי) ואם זו בקשה מוגזמת מידי - חסכוני בדלק.

התקציב הוא כ-70K עם אפשרות לחריגה.

תודה מראש :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קופרה 2008 או יונדאי קופה 2007 (שיהיה פחות חסכוני ומבוגר יותר במעט) יכולים לעשות את העבודה ואני לא חושב שיש יותר מדי אפשרויות לספורטיביות ב70K בשנתון מתקדם ועוד חסכוני בדלק...

אם תוכל לציין מהו שנתון מתקדם וכמה מקומות אתה צריך זה יכול להועיל.

אם אתה מוכן לרדת ל2005-2006 אתה יכול למצוא אימפרזה טורבו שללא ספק תהיה ספורטיבית אבל לא הכי חסכונית.

פורסם

הוא אמר אוטומט כלשהוא.

לדעתי, פיאט בראבו רובוטית זו האופציה הטובה שלך. כי GTI DSG שתעלה 70 תהיה בטח שבורה.

משכנתא זה קל

פורסם

כמה חסכונית הקופרה? ואיזו גרסא שלה? שנתון מתקדם מבחינתי הוא באיזור 2006/7/8

אגב, איך גולף GTI שנתון 2007 עם תיבת DSG? הבנתי שאם נוסעים איתה רגוע היא יכולה להגיע לצריכת דלק של 1/12, יכול להיות?

גולף GTI DSG ראיתי ב-80K ביד 2, עושה רושם שהרכב דיי שמור עם ק"מ של 90,000 ואם באמת אמצא אחת טובה במחיר כזה (בהנחה ותהיה חסכונית יחסית) אני חושב שבהחלט אשקיע את ה-10K הנוספים

פורסם

ה-GTI שראיתי היא שנתון 2007, אבל יד רביעית, יש ממה לחשוש שמדובר ברכב כזה עם יד רביעית?

חבר סיפר לי שלאבא שלו יש מוסך לקונצרן VW (לא מוסמך) באיזור נתניה ודיי הפחיד אותי בכך שאמר לי ש-GTI נכנסות לתיקונים בעיקר יקרים בגלל שהנהגים אונסים את הרכב הזה. יש סיבה לדאגה? או שברגע שאני לוקח את הרכב לבדיקה ומוצאים בבדיקה שהגיר תקין (כולל מנוע שאסי כ'ו) אפשר להמשיך עם הקניה?

פורסם

אם צריך להחליף קלאצ'ים בגיר הזה העלות היא סביב ה8,000 ש"ח.

שמן גיר ופילטר יש להחליף כל 60,000 ק"מ ועלותו כ1,000 ש"ח.

המנוע הזה סה"כ אמין אבל צריך לבדוק את הכוסית של המשאבת דלק וגם לוודא שלא נפרצה.

כמובן שמומלץ להשאיר כמה אלפים ליישור קו ותיקונים בהתאם למצב הרכב.

פורסם
לדעתי זה טירוף לשלם 80 אלף שקל על רכב יד חמישית אפילו אם קוראים לוGTI

קוראים לה GTI אבל בהתאם גם הביצועים וההנאה מנהיגה, ונכון זה קצת יקר אבל לדעתי שווה את זה וכן לדעתי אם אתה מתכוון לקנות את הGTI אז תשאיר לך קצת בצד ליישור קו כי כמו שנאמר פה GTI = תיקונים יקרים אז אם חוץ מה80K שאתה מתכנן להוציא על הGTI שראית יש לך עוד 10K ובבדיקה יצא הכל בסדר אז שווה לדעתי.

פורסם

מאזדה מיאטה MX-5 שנת 2007-2005.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

המאזדה גם אופציה טובה אבל דו מושבית ולמען האמת אני דיי נעול על ה-GTI...

רכישת רכב כזה מיד שלישת או רביעית נחשב סביר? כי ראיתי שיש גם יד חמישית ושביעית (!) לרכבים כאלו, אז מה זה אומר? למה הם עוברים כל כך הרבה ידיים?

פורסם
המאזדה גם אופציה טובה אבל דו מושבית ולמען האמת אני דיי נעול על ה-GTI...

רכישת רכב כזה מיד שלישת או רביעית נחשב סביר? כי ראיתי שיש גם יד חמישית ושביעית (!) לרכבים כאלו, אז מה זה אומר? למה הם עוברים כל כך הרבה ידיים?

בן אדם קונה ואז מתחיל ללחוץ עליו הביטוח,האחזקה,הצריכת דלק אז הוא מוכר,

יש סיכוי שכמה ידיים היו צעירים עם כסף לפני הצבא.

תתעלם מזה,העיקר מצבו של הרכב!

יד3 במצב מזעזע לא עדיף על יד5 שמורה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם ככה נותר לי רק לשאול, איפה יש מכון לבדיקת רכבים באיזור רמת השרון/הרצליה לפני קניית רכב משומש? ולמה צריך/לא צריך לשים לב בבדיקה של רכב כזה?

תודה ענקית מראש!

פורסם
אם ככה נותר לי רק לשאול, איפה יש מכון לבדיקת רכבים באיזור רמת השרון/הרצליה לפני קניית רכב משומש? ולמה צריך/לא צריך לשים לב בבדיקה של רכב כזה?

תודה ענקית מראש!

שאסי ותאונות במכון בדיקה-תעלה כ450 ש"ח.

לאחר מכן לקחת אותו למוסך מתמחה,כזכור לי מוסך רון לרכבי VW ולבקש לבצע בדיקה של הרכב.

הוא מומחה וידע להצביע על כל התקלות.

פורסם
סליחה מראש על הנאיביות, אבל המוכר באמת יסכים שאטרטר אותו ממקום למקום?

ואם לא אז תגיד לו להתראות ותעבור לרכב הבא.

או שאתה מעדיף להיות מנומס ולקנות בלי בדיקה ולגלות בסוף שיש לך רכב שהורכב מ2 רכבים שונים בשטחי הרש"פ?

• תוכן חדש...