Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה החלפתי את הגולף ג'נריישן,בסיאט איביזה קופרה 2007.:lol:

היום התחלתי את ההתקנה של המערכת.

הרכיבים הם:

HU:פיוניר 6950

COMP:פוקל k2p 165kf

AMP:ג'יי בי אל gto 75.4

SUB:ג'יי אל אודיו w3 10 אינצ'.

חיווט בוצע עם rca של סטינגר הסדרה הגבוהה(זוג) ועוד אחד של סקורפיון שיהיה מוכן כתשתית לשדרוג.

לבעיה:

אין אפשרות להתקין את הקומפוננט בדלתות ללא הגבהות,הכנתי הגבהות אך לאחר ניסיון סגירת הדלת ,הפאנל לוחץ על הממברנה.

ניסתי עם זוויות שונות ללטש את קצוות ההגבהה מעץ,אך ללא תועלת.

כרגע עומדות בפניי 2 אפציות:

1:לעשות בניות בדלתות הקדמיות(אין לי כרגע תקציב כזה-רק רכשתי את הרכב.)

2:להחליף את הקומפוננט לאחד דק יותר ,בעל מגנט קטן יותר שיוכל להיכנס לדלת ללא הגבהה גבוהה.

כרגע אני עם זוג 6X9 של קנווד:cry: עד שיימצא פתרון אחר.

בבקשה אובד עצות,עוד אופציות יתקבלו בברכה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שאם אתה לא ממש מבין,ומיומן במה צריך לעשות בשביל התקנת סט,או וואט אבר,כדי שתפנה למתקין.

זה לא אמור לעלות יותר מ 200-250 ש"ח. חבל שתהרוס את הדיפון שלך האוטו חדששש.

ג'ובני

פורסם

אם אי אפשר אז אי אפשר ,אם אתה מתקין רגיל והמגנט מפריע לחלון או נוגע בפח

אם אתה שם הגבהה מפריע לכיסוי פלסטיק של הדלת להיסגר

יכול להיות שלא התקנתה כראוי ,ואולי כדאי שתפנה למתקין מקצועי

במידה וגם מתקין מקצועי לא יכול לפתור את הבעיה

ממליץ להעיף את ה-6X9 שיש לך מאחורה לשים במקומם את הקומפוננט KF

ולקנות סט קומפוננט צר מסידרת ספייס של הרץ מקדימה

פורסם

לגו'בני ולבחור מעליי.

ההתקנות ברכבים שלי מבוצעות על ידי,יש לי עבר בתחום,ואני יודע מה אני עושה.

לגבי הנקודה של ההתקנה ,בצורה בטוחה לא ניתן להתקין את הקומפוננט הנ''ל,לאחר מדידה עם סרגל מיוחד.

סדרת הספייס יקרה מאוד 3800-2400 ש''ח בשביל לקבל משהו שדומה להרץ היי אנרג'י,בלי לזלזל אבל לא בשבילי.

פורסם

לדעתי 1:גש למתקין עם ניסיון עשיר,לפעמים ההגיון שלנו לא מספיק מנוסה ובעל כלים ופתרונות כמו מתקינים.

לדעתי 2: אל תוותר,אם אתה מחובר לסט שלך.אני מאמין שיש פיתרון.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

ניסתי זה לא צלח.

לאחר לא הצלחתי ,הלכתי למתקין שהוא גם חבר,לאחר שמדד עם סרגל מיוחד ,וראה שהגריל של הדלת עושה סימנים על הממברנה של הרמקול,הוחלט שהרמקול הזה לא יצליח לשבת בדלת הזו ללא בנייה.

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה של הדיפון של הדלת

ותסמן בעיגול את המקום שלוחץ על הרמקול

אני חושב שיש לי רעיון בשבילך

פשוט וזול

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אתה טועה.

אני בעלים של קופרה 07 ומותקן לי בדלת סט של DYNAUDIO שבע אינטש. נכון, בהתקנה הראשונית אכן הוופר נגע בדיפון הפלסטיק אז מה שעשינו זה לחרוץ את הטבעת בהיקף של הרמקול עצמו כך שהרמקול יושב על טבעת 28 ממ' כשהוא מוטבע בתוכה בעומק של 8 ממ' כך שההרחקה היא כ 2 סנט' בפועל. הטבעת עצמה נוגעת בדלת והמידבאס לא. (זה נקרא FLUSH MOUNT אבל ניסיתי להסביר בעברית :-))

משהו כזה:

518721_447_full.jpg

...CASKA for life

פורסם

אינני יודע מה עומק ההתקנה של הדיינה אודיו לעומת הפוקל.

יש לציין שמדדתי רמקולים של מורל כגון האלייט וההייבריד,והם נמוכים בכ1.5 סנטימטר,דבר משמעותי מאוד בהתקנה.

לפי הרעיון של הטבעת הכפולהסביר שהעץ ייגע בדיפון מבפנים ולא יתן סגירה הרמטית של הדיפון לדלת.

האם בידדת את הקצה העליון של הטבעת(החלק שנוגע בידפון),אין ויברציות מתנודת הוופר?

פורסם

הרעיון הוא שחלקה החיצוני של הטבעת ייגע בדיפון. למיטב זכרוני, הדיפון נכנס בקצת לחץ אבל מעבר לכך אין שום בעיות מורגשות.

לחילופין, אתה יכול גם להרכיב את הגרילים המקוריים של הרמקולים ואז בטוח שהדיפון לא ייגע ברמקול.

...CASKA for life

פורסם

אם האלמנט מגיע עד החלון ומצד שני פוגע בדיפון אז אין כאן חוכמות ולא קסמים. צריך לעשות בניה או לחילופין חיתוך של הדלת. לא יעזרו כאן שום הגבהות גם לא פלאש מאונט. השאלה האם המדידה היא מדוייקת. מצרף תמונות לדוגמא של חיתוך דלת מבלי להכנס לקטע של בניה מסובכת (למרות שאצלך ברכב זה לא עגול כמו בתמונות אבל זה הרעיון הכללי).

DSC02656 (Large).JPG

DSC02615 (Large).JPG

DSC02616 (Large).JPG

DSC02621 (Large).JPG

DSC02620 (Large).JPG

DSC02627 (Large).JPG

DSC02628 (Large).JPG

DSC02657 (Large).JPG

פורסם
אם האלמנט מגיע עד החלון ומצד שני פוגע בדיפון אז אין כאן חוכמות ולא קסמים. צריך לעשות בניה או לחילופין חיתוך של הדלת. לא יעזרו כאן שום הגבהות גם לא פלאש מאונט. השאלה האם המדידה היא מדוייקת. מצרף תמונות לדוגמא של חיתוך דלת מבלי להכנס לקטע של בניה מסובכת (למרות שאצלך ברכב זה לא עגול כמו בתמונות אבל זה הרעיון הכללי).

אחח יוסי הלוואי שהיה ניתן להתקין קומפוננט בקלות כמו בגולף(הרכב הקודם שלי).:cry:

בדיפון של הגולף א' הוא עגולבחלק של הרמקול ,עיצובית יותר יפה,וב' אנשי וואג השאירו חלל ענק מהפח של הדלת על הגריל של הדיפון,דבר שמאפשר התקנה של כמעט כל סט קומפוננט אפשרי.

בסיאט הדבר הפוך,דווקא בחלק של הרמקול הם הצמידו אותו כמו שיותר לפח של הדלת באיזור הרמקול.

פלאש מאונט לא יעזור כי אומנם הרמקול לא ייגע בדיפון אבל צורת ההגבהה לא תיתן לדיפון "לשבת" על הדלת בצורה האופטימלית.

כנראה שאין מנוס או מלרכוש סט של רמקולים בתצורת slim ,

או לנסות ולגלות אם הידיים שלי טובות מספיק בשביל לעבוד עם פיבר:lol:

או להישאר עם 6X9 מאחורה וזהו (רחמנא לצלן:wink:)

• תוכן חדש...