Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החטא :

 

5d3b6a48e7be2b127948369e294aed70030000.aspx

 

ועונשו:

 

לפני כשבועיים התחלתי להרגיש בעיות בשילוב לרוורס. ניקזתי שמן מהגיר ומה שיצא משם לא ממש דמה לשמן:

קודם כל יצאו כליטר מים נקיים, ואחריהם יצאה עיסה שחורה דביקה וסמיכה. מסתבר שלאחר אחת מהטבילות האהובות עלי לא ממש הקפדתי לבדוק את שמן הגיר. בסרנים אני דווקא מקפיד מאוד להוציא את המיונז לאחר הטבילות ולהכניס שמן נקי, אבל בגיר קצת זלזלתי כי הוא גבוה הרבה יותר מהסרנים. טעות.

 

ביצעתי כמה החלפות שמן, הגיר חזר לעבוד תקין, וקיויתי שהעסק יסתדר, אם כי חששתי שעדיין לא גיליתי את הנזק האמיתי.

החשש היה מוצדק. בטיול היום עם המשפחה הרגשתי רעש בניוטרל כשהמצמד לא לחוץ. הנחתי שאחד ממיסבי הקונטרהגיר הלך לעולמו.

אחר הצהריים הורדתי גיר, פירקתי אותו וזה מה שהיה שם:

 

c94da8d1b2bbce7fe74cf7960e97d470030000.aspx

 

 

 

 

c94da8ca885cb07dc74b06b8a413e8c0030000.aspx

 

 

 

המשך יבוא...

פורסם

מה שרואים בתמונה זה שהקונטרהגיר, היכן שיושב מיסב הגלילים (מדובר בגלילים נפרדים שעובדים ממש על הציר של הקונטרהגיר ועל הקונטרהגיר עצמו, ללא תיווך כלשהו) נאכל בצורה רצינית בערך כחצי מ"מ עד מ"מ בהיקף הפנימי ויש שם מדרגה בקצה של הגיר.

 

 

עד כאן ההקדמה הארוכה.

 

אני עוד צריך לבדוק, יתכן שבגיר הזה, מדובר בT176 של ג'יפ CJ8 , בחלק מהגירים היו גלילים, כפי שהיה אצלי, ובחלקם בוקסות מחורצות שתפקדו כמיסבי החלקה. אם אני מצליח להשיג בוקסות כאלה, אז נשאר לי ללכת לחרט שיכניס סליב שישלים את החלק האכול, להכניס פנימה בוקסה ושלום על ישראל.

 

עוד אפשרות שחשבתי עליה, היא ללכת לחרט שיכניס סליב מתאים, לקנות גלילים חדשים וזהו. אני חושש שמדובר במקור בהקשיה מיוחדת שנעשתה לחומר ואז סליב יאכל מהר מדי, או שמא יש סליבים מחומר שהוא מוקשה מלכתחילה?

 

אני אנסה אולי גם לחפש במכוני גירים קונטרהגיר כזה .

 

יש רעיונות נוספים? הארות/הערות על האפשרויות שהצעתי? מישהו מכיר מקור לקונטרהגיר כזה? אולי בכלל שוכב לו אחד כזה בבית?

 

 

תודה.

פורסם

עדכון:

 

 

העסק מתחיל להסתדר לאט לאט, ובכל מקרה אני חושב שהקומבינות שהצעתי עם חרטים וכו' כבר לא רלוונטיות לאור ההצעות שקיבלתי היום:

 

1. יתכן שחבר ימסור לי אחד כזה, אם הוא יבדוק מחר ויגלה שהוא תקין.

 

2. יש באחד המוסכים קונטרהשפט מתאים ותקין, ימכר לי תמורת 300 ש"ח.

 

3. חדש, בכ700 ש"ח .

 

בכל אחת מההצעות, כבר לא שווה לי להתעסק עם קומבינות של חריטה שאולי יצליחו ואולי לא.

 

עדיין, אם למישהו זרוק אחד כזה ורוצה למסור אותו, אני אשמח לשמוע עליו.

פורסם

סוף דבר (אני מקוה) :

 

נקנה קונטרהגיר משומש ב300 ש"ח, הוחלפו ארבעה סינכרונים ,מיסב קדמי, מחזירי שמן ואטמים (סה"כ נזק כולל הקונטרהגיר 800 ש"ח) , ניר ל. (ותודה לטלי של ניר שלא עשתה סצינה כשהיא גילתה שאנחנו מרכיבים את הגיר בכניסה לסלון על רצפות ה"ורונה" שלה) עזר לי להרכיב חזרה את הפאזל לתוך הגיר, היום הרכבתי את העסק על הג'יפ, נסיעת מבחן של כמה ק"מ, הכול סבאבה, כמעט-הספידומטר לא עובד-יבדק בהמשך.

 

יאללה, מי בא לטיול בוץ ? :p

 

hananandoly4ng.jpg

×
×
  • תוכן חדש...