Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומקום שנרכש לפני כ-4 חודשים החזיר את נשמתו לבורא . עדיין במסגרת אחריות ,ותוך יומיים (ממש עכשיו) קיבלתי טלפון מהחנות שהחברה החליפה לחדש . תודה ל"אלקטרו חנן" שירות מעולה .

אמה מה ?! אשתי היקרה לא רצתה לחכות, ורכשה אתמול קומקום חדש מתוצרת מוכרת (לא אציין שם) , לא יוקרתי ,אבל משווק באופן מסיבי ,ונודף ממנו ריח של נפט.למים - טעם נפגם. לא עזרו שטיפות והרתחות .הקומקום עשוי מגוף פלסטי ובעל גוף חימום נסתר ,כמו הקודם ,רק יצרן שונה.

מעולם לא הייתה לי תופעה כזו, וכל קומקום שרכשתי בעבר (לא מהיוקרתיים) , לא סבל מתופעה כזו.

מסיבות שלא אציין כאן ,לא מתכוון להחליף /להחזיר ,רק מנסה להבין ממה נובע הריח המסריח הזה .

בברכה

מוטי

פורסם

מלא מים עד החצי והוסף כ חצי כוס לימון , אפשר גם משומר .הרתח את המים , והשאר כ 10 דקות , אח"כ מלא מים עד הסוף

והשאר עוד כ 10 דקות .

או הרתח את המים , והוסף אח"כ 2 כפות מלח לימון , ערבב טוב , אחרי כ 15 דקות הפעל שוב וחמם את המים .

לעצור לפני הרתחה ( לא להגיע להרתחה ) - להשאיר שוב כ 15 דקות .

את המסנן להכניס אחרי הסיבוב השני ל כ 10 -

לשטוף היטב את הקומקום - להרתיח מים נקיים שוב , לשפוך - ואז אפשר להשתמש רגיל

אני מאמין שהבעיה תעבור .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לוקח להם הרבה זמן בהתחלה לאבד את הריחות האלה.

כנראה תהליך הייצור בסין לא מהמתקדמים בעולם.

כיום אם אתה רוצה קומקום איכותי, אתה עדיין צריך להשכיב 200-300 שקל.

כל האלה ב100 שקל ומטה, כולל הקומקום ה"בריאותי" של חברת מסויימת שלא ננקוב בשמה, פשוט סיוט עד שנפטרים מריחות הפלסטיק והנפט בהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ליין מן - תודה רבה .שמתי לב שיש לך ידע רב (גם בשרשור מקרן אחורי) - לא יודע במה אתה עוסק,אבל כל הכבוד !

=========אייל - פגעת בול !!!!! ה"בריאותי"=============

ודרך אגב ,כל מה שקניתי עד עכשיו היה בכ-100 שקל ,כולל האחרון של אלקטרו חנן . לא היה דבר כזה ,באמת שלא.

והם שרדו בצורה יוצאת דופן ובעבודה קשה.

בברכה

מוטי

פורסם

החלפתי איזה 3 בריאותיים עד שהחזירו לי את כספי בחזרה לאחר שלא הצלחתי להפטר מהטעם הזה ובעיקר מכיוון שהמים לא היו מספיק חמים.

הבעיה היא שקניתי קומקום אחר, שרובו מנירוסטה וגם שם נתקלתי באותה תופעה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
החלפתי איזה 3 בריאותיים עד שהחזירו לי את כספי בחזרה לאחר שלא הצלחתי להפטר מהטעם הזה ובעיקר מכיוון שהמים לא היו מספיק חמים.

הבעיה היא שקניתי קומקום אחר, שרובו מנירוסטה וגם שם נתקלתי באותה תופעה.

אתה מכיר את זה שלפעמים אתה מחפש "חיזוק" מאחרים כי אתה מתחיל לחשוב שמשהו אצלך לא בסדר ,בגלל שהקרובים אליך אומרים : תמיד אתה "מחפש" ,ואף פעם לא צודק ?

אז תודה רבה לך .

בברכה

מוטי

פורסם

את הקומקום של "אלקטרו חנן "החזרתי אחרי חודש - היתה לי הרגשה ששתיתי פלסטיק מומס.

זה היה הקומום הכי גרוע שנתקלתי בו.

החלפתי אותו לנירוסטה (גם חברה אלמונית - MIER ) - אחרי 4 חודשים נשברתי וקניתי קנווד שהחזיק שנתיים.

בקיצור - כל הקומקומים עד 100 ש"ח לא שווים את הבריאות שלך.

תשקיע בפיליפס, אולי קנווד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכיר את הבעיה לצערי הרב. ההורים שלי לא מרגישים את זה, אבל אני לא מסוגל לשתות כלום מהקומקום Tefal ה"חדש" שלנו (שנה בערך).

מה שהכי מצחיק, שיש לנו בבית עוד קומקום מהיצרן הזה, עתיק יותר מכל המכשירי חשמל בבית, והוא עובד ועושה עבודה מצויינת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כנראה שזאת הבעיה עם הקומקומים הזולים.

אין כמו קומקום מהדור ישן, על הגז, עם משרוקית. לא נפט, לא ריחות, ולא שומדבר.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בכיף.:)

אם אתה מוצא סוג קומקום בלי טעם של נפט/פלסטיק - תעדכן.

אלקטרו חנן ואפילו המילטון .אבל עכשיו אני כבר פוחד להמליץ .נתקע לי הריח והטעם של הנפט ,גם אחרי עישון קופסת סיגריות מסריחה :lol:.

בברכה

מוטי

פורסם
כנראה שזאת הבעיה עם הקומקומים הזולים.

אין כמו קומקום מהדור ישן, על הגז, עם משרוקית. לא נפט, לא ריחות, ולא שומדבר.

ליגה .

אולי באמת כדאי שאחפש לי כזה בחנות ישנה, עם מוכר זקן ועצבני :-D

פורסם
אלקטרו חנן ואפילו המילטון .אבל עכשיו אני כבר פוחד להמליץ .נתקע לי הריח והטעם של הנפט ,גם אחרי עישון קופסת סיגריות מסריחה :lol:.

בברכה

מוטי

אלקטרו חנן היו להם פעם מוצרים טובים, היום זה גם ג'אנק סיני.

המילטון גם ניסיתי, אותו ח%א כמו ה"בריאותי".

קנווד גם ניסיתי , קניתי דגם מפלסטיק ונדהמתי לגלות שאין לו אפילו גוף חימום נסתר.

כנראה שבשביל קומקום טוב צריך להשקיע 200-300 במינימום.

אגב, בסופו של דבר קיבלתי מתנה ליום הולדת מכונת אספרסו (עם הקצפה) ומאז אני לא מרגיש צורך בקומקום.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי מעל לשנה את הקומקום "הבריאותי".. האמת..אין תלונות,עושה את עבודתו נאמנה ומקבל ממני חיזוק פעם ב3 שבועות של הרתחה כפולה בחומץ להמסת האבנית... (בערך אחרי 3 שבועות מתחיל טעם הלוואי למים ואז ההרתחה בחומץ וניקוי האבנית מעלימים את הטעם).

• תוכן חדש...