Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה להוסיף למערכת(HU של אלפין ו6X9 פיוניר) שלי רמקולים קידמים אני יכול לשים 6.5 והתקציב הוא עד ה400 שקל ואני לא מתכוון להגביר אותם אני רוצה שיהיה כמה שיותר איכותים למחיר וחשבתי על הסט של מגנאט שהרבה כמוני לקחו אותו:

http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=2008

או משהו אחר שאתם חושבים עליו, אני מבקש שתעזרו לי עד מחר בבוקר זה די דחוף לי ואם אפשר גם את שם החנות שמוכרים בא את אותו הרמקול.

תודה.

פורסם

שהרבה כמוך לקחו אותו ??

יש לך אותו או לא ??

בכל אופן ראיתי עליו תגובות טובות

אבל מעולם לא שמעתי אותו

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני מכיר אותו, יש אותו לחבר שלי ברכב. מחובר על פיוניר 740 פרימייר,

והם סבבה יחסית למחיר, הם ממש נותנים צליל, למי שמחפש סט זול ושנותן תמורה למחיר, זזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא התכונתי כאלה שהכיוון שלהם הוא כמוני.

בכל אופן מישהו יכול לתת לי מקומות שמוכרים אותו או המלצות לסטים אחרים?

וראיתי בשני אתרים את אותו הסט רק שאחד bp216 והשני bp2160

האם יש הבדל או שזו סתם טעות?

ועוד שאלה האם אני יקבל תמורה מהם גם ללא הגברה?

פורסם

אכן יש הבדל בין 2 הרמקולים המדוברים של מגנט

אני הייתי הולך על הדגם היותר ישן מכיוון שהוא יותר מוכר ויש עליו רק דעות חיוביות, הדגם היותר חדש שהוא שדרוג של הישן אמור להיות יותר חזק ב 10 אראםאס אם אני לא טועה והטויטר שלו שונה למשהוא אחר ובכול זאת הייתי רוכש את הדגם הישן שוב מכיוון שהוא בעל הרבה דעות חיוביות.

בנוסף יש לך את הדדגם של מאק אודיו האדום RED ATTACK שיש אותו לחבר שלי והוא מרוצה ממנו מאוד הסט מאוד מאוד נציל לעבודה בלי מגברים ושומעים בו דיי חזק בלי עיוותים, המלצה שלי לך תשמע גם אותו לפני שתרכוש מגנט - אולי לא יהיה לטעמך הצליל של המגנט?

• תוכן חדש...