Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מאמין (מקווה..) שזאת תהיה השאלה האחרונה שלי בנושא המערכת הזאת..

בהחלטה של הרגע לקחתי בסוף בתור HU את הפיוניר 7700MP במקום האלפין..

אליו מחוברים רמקולים אחוריים Alpine SPS-690A שהובאו מחו"ל.

עכשיו אני מתלבט בין כמה קומפוננטים מקדימה.

ההתלבטות היא עקרונית, לא ספציפית בין חברות\דגמים.

אני יודע למשל שהמגנט BP-2130 דיי מומלצים פה למערכות ללא מגבר.

השאלה היא אם הם סתם נבחרו כי "הם זולים וטובים", או שבאמת מעבר להם אין טעם להשקיע..

המגנט עולים 340 ש"ח.

יש באותו איזור גם את ה-Mac Audio Premium 2.13, שעולים 440 ש"ח.

האם יהיה שיפור אם אני אקח במקומם את ה-Phase Evolution PC 130.20 (שעולים 840 ש"ח), או שהם לא מתאימים למערכת ללא מגבר ?

הפייז מקבלים 65w RMS, בעוד המגנט מקבלים 50w והמק-אודיו 60w...

תודה

פורסם

אני לא חושב שתשמע הבדלים משמעותיים ללא הגברה....אם אתה לא תרצה גם להגביר אותם אז חבל לך ללכת על הPHASE

אני אישית חיברתי את הMBQ שלי ללא הגברה והם נשמעו כמעט זהים לרמקולים שבאו עם הרכב...וממש התבאסתי, ואז חיברתי אותם עם הגברה וזה נשמע שונה לגמריי...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

לדעתי תיקח את הPhase Evolution PC 130.20 שיהיו מורכבים אצלך למרות שהם יהיו בלי מגבר בשביל שאם תרצה להביא בעתיד מגבר ב300 שקל או משהו תחבר לזה חבל שאז תצטרח להחליף סתם

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

זה לא עניין של תקציב...

עכשיו אני מתלבט בין כמה קומפוננטים מקדימה.

ההתלבטות היא עקרונית, לא ספציפית בין חברות\דגמים.

אני יודע למשל שהמגנט BP-2130 דיי מומלצים פה למערכות ללא מגבר.

השאלה היא אם הם סתם נבחרו כי "הם זולים וטובים", או שבאמת מעבר להם אין טעם להשקיע..

המגנט עולים 340 ש"ח.

יש באותו איזור גם את ה-Mac Audio Premium 2.13, שעולים 440 ש"ח.

האם יהיה שיפור אם אני אקח במקומם את ה-Phase Evolution PC 130.20 (שעולים 840 ש"ח), או שהם לא מתאימים למערכת ללא מגבר ?

הפייז מקבלים 65w RMS, בעוד המגנט מקבלים 50w והמק-אודיו 60w...

פורסם

בטח רכב חברה.

זה לא ממש משנה איזה רמקולים תשים בלי הגברה זה בכל מקרה לא יהיה איכותי או עוצמתי, אני לא ממש מכיר דגמים כאלו של רמקולים אבל לדעתי רמקול כמה שיותר חלש מבחינת רמס ישמעו אותו טוב יותר ללא הגברה.

• תוכן חדש...