Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח

חבר קיבל מהעבודה מאזדה 3 חדשה. איכות המערכת המקורית - אין צורך להוסיף (זוועה).

חשבנו על החלפת רמקולים מקוריים ("6.5 זו המידה, נכון?) במורל פולס (קומפוננט) שיחוברו ישירות לרדיו-דיסק המקורי.

האם נרגיש בשיפור? האם ההד-יוניט יצליח להגביר אותם?

אם לא מורל פולס - האם יש לכם רעיונות אחרים לסט לא יקר שיכול להתחבר לרדיו המקורי ואולי בעתיד גם למגבר לא חזק?

תודה מראש

פורסם

אם היית עושה חיפוש בפורום היית מוצא שחברים רבים שמעו את הפולס פועל עם המגבר של ה HU ואמרו ששומעים פשוט מעולה יחסית לרמקולים שמחוברים ישירות להגברה של הפאנל.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

אם אני לא טועה המידה של הרמקולים בדלתות של המאזדה הם 7*5

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

סט כמו מורל פולס אולי ישמע סביר ונחמד בלי מגבר, אבל אחרי שתגביר אותו עם מגבר אתה לא תזהה אותו (אחרי ששמעת בלי המגבר). אפשרי? בוודאי. כדאי? רק אם אין ברירות אחרות. בעצם כן. גם הוא יקנה מגבר בסופו של דבר :-):wink:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בכלל, ברגע שתפעיל את המערכת כולה, הקומפוננטים יעלמו לך ולא משנה איך תחלק את זה.

קומפוננטים צריכים הגברה חיצונית.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

תודה לעונים

ברור לי שמורל פולס (כמו כמעט כל קומפוננט) ישמע טוב יותר עם מגבר (לי מחובר סט כזה למגבר ZAPCO) והם נשמעים מדהים.

אבל מה אפשר לעשות כשהמערכת מובנית וזה רכב ליסינג ואין כרגע שום אפשרות ורצון להתקנת מגבר?

האם באמת המידות הם 5X7?

פורסם

השיפור הראשון שהייתי מכניס במאזדה 3 הוא קיט בידוד לדלתות. אח"כ חושב אם ומה לשנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אולי אתה צודק אבל זה אוטו מהעבודה, ולא נראה לי שאפשר לגעת בו (אולי אני טועה למרות שלא נראה לי).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ההגברה שה HU נותן אחראית לרוב הבעיה ופחות הקומפוננט.

ולכן היתי משקיע קודם כל בהגברה ואחרי זה בקומפוננט.

אצלי עשיתי את אותו ניסוי בפוקוס בעבר וחיברתי את הרמקולים המקוריים למגבר HI-END

אתה תופתע לגלות כמה ניתן להפיק מרמקול פשוט עם ההגברה הנכונה.

פורסם

האמת? הרמקולים המקוריים של הפוקוס בכלל לא רעים ומותאמים פחות או יותר לעבוד בתנאים של הדלת.

הרבה פעמים חשבתי פשוט לחבר אותם לקרוס של הפולס ולהשתמש בהם בתור מידים.

עוד לא ניסיתי לעשות את זה, אבל לא נראה לי שהתוצאה תהיה מאכזבת.

ובקשר לקומפוננט, שמעתי את המאגנט בול פאוור 216 על הגברה של ר"ד מאוד נחות של דייהו והם היו נשמעים בסדר גמור, לכן אני אמליץ עליהם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...