Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לא מזמן ברכב הקודם שלי (סופר לנסר 97) היה לי קומפוננט קדמי מורל פולס ואחורי דרגסטר 6X9 והHU זה פיוניר 5800.

אני אישית אהבתי מאוד את האיכות ששמעתי מהשילוב הנ"ל (בהתחשב בזה שאין מגבר ולא סאב)

עכשיו שמכרתי את הרכב והבאתי רכב חדש (הונדה הצ'בק 96) ואיתו גם הלכו הקומפוננטים הקדמיים.

נכון לעכשיו מה שיש לי בהונדה זה:

קומפוננט קדמי - פוקל K2P 165F

אחוריים - דרגסטר 6X9

HU - פיוניר 5800

אני אישית אהבתי את האיכות של המורל פולס והשמיעה, השאלה היא האם הפוקל יתנו לי אותם ביצועים (בלי מגבר וסאב) ? או יותר טובים ?

כי כרגע אין לי תקציב למגבר וסאב, מה לעשות, ואם קונים אז עדיף לקנות איכות לכל הזמן ולא מעפן וזמני כי אין תקציב.

אז בינתיים אין לא מגבר ולא סאב, (שיהיה תקציב נביא) השאלה היחידה היא האם הפוקל יתנו סאונד יותר טוב מהמורל ? בהתחשב בזה שאין מגבר, אם כן זה מה שחשוב לי(ידוע לי שמין הסתם שיהיה מגבר ההבדל יהיה משמעותי ביותר) אבל בינתיים זה מה יש.

תודה רבה למי שיענה,

יניב.

**

הודעתך נערכה, נא הקפד להשתמש בסימני פיסוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147406

**

פורסם

אמממ, אני לא מאמין, הK2P זה סט שלפי דעתי כדי להשמע טוב, או יותר נכון סביר צריך מגבר.

אם אתה כבר בקטע של לא לקנות מגבר, הייתי ממליץ לך על הרץ אנרג'י. נשמע באמת טוב בלי מגבר!

ושתוסיף לו מגבר ישמע עוד יותר טוב.

אבל, אם אהבת את הצליל של המורל, אל תצפה לזה מהפוקל, הפוקל והמורל הם בעליי גוון צליל שונה לגמרי.

המורל( אפילו הפולס) יותר חם ובעל צליל יותר פתוח מהפוקל, והפוקל לעומת זאת בעל טוויטרים חדים מאוד, מפורטים, ומיד באס חזק מאוד ולפי דעתי בעל צליל קצת אטום.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אמממ, אני לא מאמין, הK2P זה סט שלפי דעתי כדי להשמע טוב, או יותר נכון סביר צריך מגבר.

אם אתה כבר בקטע של לא לקנות מגבר, הייתי ממליץ לך על הרץ אנרג'י. נשמע באמת טוב בלי מגבר!

ושתוסיף לו מגבר ישמע עוד יותר טוב.

אבל, אם אהבת את הצליל של המורל, אל תצפה לזה מהפוקל, הפוקל והמורל הם בעליי גוון צליל שונה לגמרי.

המורל( אפילו הפולס) יותר חם ובעל צליל יותר פתוח מהפוקל, והפוקל לעומת זאת בעל טוויטרים חדים מאוד, מפורטים, ומיד באס חזק מאוד ולפי דעתי בעל צליל קצת אטום.

אמיר

אמיר, אני מסכים עם כל ההודעה שלך, אבל לא עם מה שהדגשתי באדום. אתה בטח שואל למה ואני יענה לך:

כי זה נכון שיש לפוקל ולמורל צליל שונה, וכל מה שפירטת נכון, אבל זה לא אומר שהוא לא יאהב את הצליל של הפוקאל, אם הוא אהב את המורל. אני אישית אוהב את הסאונד של שתיהם. שמעתי דוטק, הייבריד, K2P ואהבתי את כולם. זה שהייתי מעדיף אחד ולא את השני זה משהו אחר אבל אהבתי את הסאונד של שתיהם.

וכן, אתה צריך מגבר. או שתמכור את ה-K2P ותביא באמת הרץ אנרג'י, או שבכלל תחזור למורל שאהבת כל כך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי, אז לך יצא שאהבת את שניהם, וזה בסדר, אני למשל מבחינתי? בחיים לא הייתי קונה K2P אני מעדיף את הפולס שלי בהרבה.

אז אתה מבין? לך אולי האימו שני הסוגים, אבל למשל אנשים כמוני? אני לא סובל את הK2P, אולי עם הרבה כיוון והתעסקות הם נשמעים יותר טוב, אבל מבחינתי זה עדיין לא יהיה זה, ובשביל מישהו אחר, זה בדיוק מה שהוא מחפש.

ואת האמת? לי דעתי החברה שעושה את הפשרה הטובה ביותר בין שני הגוונים של מורל ופוקאל, היא הרץ. הסטים שלה פשוט נשמעים נהדר, יותר חזקים ממורל, אבל לא מציקים באוזן כמו פוקל.

אמיר

פורסם

אנדרוחה הוא לא הרג לא רוב וגם לא שתיים. אולי אותך. כי הוא אמר שבשבילו הפולס נשמעים הרבה יותר טוב מאשר K2P, לאוזן שלו (אני חוזר ומדגיש) בלבד!!! הוא לא אמר בכלליות.

ואמיר, אני לגמרי מסכים איתם בקשר להרצים. האנרג'י אכן סט טוב, אבל אני ממש ממש ממש אהבתי את ההיי אנרג'י, סאונד פשוט מדהים, הסט המושלם (כמו שאמרתי בעבר) למשתמש באודיו לרכב המתחיל\הממוצע. אין, פשוט סט תענוג. ואת האמת? הוא נשמע הרבה יותר טוב מה-K2P ויותר טוב מההייבריד (דוטק זה כבר לא לרמה, למרות שלי יש דוטק ואני מאוד אוהב את הסאונד שלו). אם היה לי התקציב הייתי מחליף את שלי בהיי אנרג'י. אם. :|

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא הספקתי לראות מה אנדרוחה רשם, אבל אני מניח שזאת היתה איזה התפלצנות, חפיף, כל אחד יכול להגיד מה שהוא חושב לא?

כמוני כמוך גיא, אם היה לי כרגע את הכסף להי אנרג'י הייתי מחליף בלי לחשוב.

בינתיים כדי לחזור לאדמה אני מחכה לסקנד סקין ולהחליף אולי טוויטר:)

אמיר

פורסם

הK2P יעבוד לך בלי מגבר והוא יתן תוצאה יפה לאוזן. ברור שמגבר יפתח אותו יותר ויוציא ממנו קצת יותר מיץ.

אבל זאת הנחה שגויה לא לקנות רמקול בגלל שאין לך מגבר שיספק לו מספיק וואטים, רמקול קונים בגלל אופי מסויים של צליל שהוא מפיק כסיבה עיקרית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מכל הדיון הזה לא הבנתי איזה סגנון צליל פותח הת'רד אוהב ומה הוא שומע ..

אז איך אני יכול להמליץ לו ?

:?

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אחרי ששמעתי את הקומפוננט אז ככה:

שומעים יפה מאוד אין מה להגיד, הטווטרים קצת מציקים מבחינת הTREBEL .

מה שכן, מין הסתם עם מגבר ישמעו הרבה יותר טוב, אבל עדיין שומעים יפה מאוד.

:]

אמממ בתור השוואה, המורל שמעו פחות טוב ופחות נקי .. (גם בעוצמה וגם באיכות)

• תוכן חדש...