Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אחרי שחפרתי בפורום שבוע ולמדתי כמה וכמה דברים חדשים, יש לי שאלה.

קומפוננט מחייב מגבר ?

כי אני עוד מאט הולך לקנות את המערכת Clarion - DB356MP (לפי המלצה של כמה אנשים טובים כאן),

עכשיו אני מנסה להרכיב להם רמקולים שיתאימו ויוציאו איכות טובה.

לפי מה שהבנתי כאן בפורום לא שווה לקנות רמקולים אחורה כי עדיף להשקיע על סט קומפוננט טוב,

אני לא מתכוון לקנות מגבר, אז אני צריך לדעת אם קומפוננט מחייב מגבר.

אם לא אז יש לכם אולי המלצות ? :)

תודה רבה אנשים :)

פורסם

בוא תראה אחי אתה יכול לקנות קומפוננט וישמעו אצלך טוב מאוד יהיה איכות ויהיה שינוי והכל

וקומפוננט לא חייב מגבר,אבל אם בהמשך תחליט לקנות מגבר הקומפוננט יפתחו וישמעו לך צלילים ואפקטים במכונית מדהימים מפני שהקומפוננט ממש חזקים יש להם עוצמה ותלוי גם באיזה חברה והכל

אז בסה"כ אתה אתה לא חייב מגבר אם יש לך קומפוננט אבל ממש עדיף

אבל אתה יכול גם להשקיע אחי ברמקולים קידמיים חזקים לדוגמא של חברת JBL,DRAGSTAR,FAESוד הרבה חברות,ואתה יכול לעשות לך מערכת טובה מאוד ותיקנה רמקולים קידמיים טובים ואחוריים טובים ובהמשך תמשיך להשקיע

מקווה שעזרתי ותעדכן בהמשך אחי

פורסם

יענו אתם אומרים אפשרי לשים אותו בלי מגבר, אבל אני לא ישמע את האיכות האמיתית של הרמקול.

עדיף פשוט לקחת רמקולים קדימה רגילים וישמעו יותר טוב לא ?

תודה על העזרה.

פורסם
יענו אתם אומרים אפשרי לשים אותו בלי מגבר, אבל אני לא ישמע את האיכות האמיתית של הרמקול.

עדיף פשוט לקחת רמקולים קדימה רגילים וישמעו יותר טוב לא ?

תודה על העזרה.

לא, זה גם לא מחייב

הקטע הוא שיש קומפוננטים כמו הפולס העממי שהוא 120 RMS והרדיו דיסק שלך אולי 20 RMS אז הוא לא ינוצל בצורה הכי טובה, גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת איכות

לעומתו, יש קומפוננטים אחרים שלא צריכים מגבר בשביל להישמע מעולה, אני שמעתי קומפוננט של מגנאט בלי מגבר, ותאמין לי ששמעו נחמד מאוד מאוד, הסט הצדיק כל שקל שיצא עליו (300-400)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אתה ממש פוסל את הרעיון של המגבר באמת תביא איזה קומפוננט 50 RMS ויש כיום הרבה סטים טובים שכאלה, לפי דעתי תמיד זה ישמע יותר טוב מרמקול רגיל.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

עדיף לך מבחינת השקעה לא להשקיע בקומפוננט כי זה מתחיל כיום בערך ב600 ומעלה

ובמחיר הזה אתה יכול להביא רמקולים קידמיים מצויינים,איכותיים ויעשו לך את העבודה כמו שצריך

כמו רמקולים של חברת JBL של חברת פיוניר של חברת קנאווד של חברת לייטינג אודיו של חברת JVC של חברת מאגנט יש המווון אתה רק צריך לבחור ולהשקיע

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PULSE65COAX&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=407

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS2615&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=407( היה לי אותם ונהנתי מהם מאוד עד שהחלפתי לקומפוננט של מורל פולס)

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=REF5012i&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=406

פורסם

לפי דעתי חבל לקנות רמקולים ב300-400 שקל. (טעות שעשיתי גם)

וקומפוננט לא חייב לעלות 600 שקל דרך אגב.

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&orderby=price&DB25457=58867&pageInfo=2

שים לב בקישור למאגנט למטה. וזאת רק דוגמה יש עוד הרבה סטים במחירים האלה שבטוח ישמעו יותר טוב מרמקול פשוט.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אם אתה מעוניין במינימום השקע מומלץ בחום יד שניה...

לא חסרים מציאות בפורום של אנשים שלחוצים, שצריכים כסף ומוכרים את הדברים במחירים טובים

כמו כן יש באמת קומפוננט של מאגנאט שהוא ממש זול (לא שמעתי) אבל עד היום כל מה שהיה קשור למגנאט היה שווה את הכסף (לפי האוזן שלי בכל אופן)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

א. מזה faes??????

אולי הכוונה היא ל phase? ולהשמיע אותם באותה נשימה עם דראגסטר??? אוי.

ב. אין בעיה לקנות קומפטננט.

מומלץ על משהו שלא מחייב הרבה וואטים ויש לו כמה שיותר dB .

למשל dls B6A או Helix MKII

לדוגמא.

המכשיר אגב מומלץ בחום.מנסיון.

נ.ב. לאיזה רכב זה מיועד?

פורסם
א. מזה faes??????

אולי הכוונה היא ל phase? ולהשמיע אותם באותה נשימה עם דראגסטר??? אוי.

ב. אין בעיה לקנות קומפטננט.

מומלץ על משהו שלא מחייב הרבה וואטים ויש לו כמה שיותר dB .

למשל dls B6A או Helix MKII

לדוגמא.

המכשיר אגב מומלץ בחום.מנסיון.

נ.ב. לאיזה רכב זה מיועד?

תודה על התגובה,

אתה יכול אולי לתת לי יותר פרטים על ה- dls B6A או Helix MKII ? ומה המחיר שלו בערך ?

ואתה לא חושב שמרמקול רגיל אני יפיק יותר איכות ? אם אני ישים רמקולים וטויטרים ?

וזה מיועד ל- Seat Cordova 1998.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...