Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע רדיו דיסק פיוניר 50*4 , מחובר לרמקולים קדמיים מקוריים של הרכב, ולרמקולים 6\9 -

200 וואט של קנווד.

איזה קומפוננט אני יכול לשים בלי מגבר שישפר לי משמעותית את הסאונד ברכב?

אני לא מחפש להשתגע עם הווליום.. כבר עברתי את ההתלהבות.. אבל שיהיה ווליום סביר ולא חלש ..

כמה אינץ' אני יכול לשים מקדימה? יש לי סובארו אימפרזה.

פורסם

מסכים עם Badi_Mami!

קומפוננט ללא מגבר לא יתן לך הבדלים כל כך גדולים מהרמקוליםן המקוריים.

אם אתה תוסיף מאוחר יותר מגבר ואפילו פשוט זה כבר שווה את ההשקעה.

ואז אני מציע לך ללכת על מורל פולס.

פורסם

למה אתם סתם אומרים? קומפוננט חלש ישב לו נחמד על הרדיודיסק. ובטוח שיתן לו יותר מרמקול רגיל!

אבל אני מצטרף להצעה שתקנה איזה מגבר 2 ערוצים נחמד.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

דווקא בפולקסווגן פסאט אני יודע שישנו קומפוננט מקורי שמקבלים מהחברה והוא נשמע הרבה יותר טוב מרמקול רגיל למרות שמחובר ישירות לפאנל

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

BP-216 ישב אצלי בלי מגבר על רדיו דיסק חזק 25WRMS

ונתן צליל אנמי לחלוטין.

בקיצור לא ממליץ קומפוננט בלי מגבר

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

קיצר אלירן אני באמת ממליץ לך לקנות מגבר 2 ערוצים נחמד (או 4 כדי שיהיה גם לקנווד מאחורה) תוכל כאן בפורום למצוא מלא מגברים משומשים במחירים טובים.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תוכן חדש...