Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוריד דיסקים של מוזיקה, בפורמטים flac ו ape – שני פורמטים בהקלטה באיכות גבוהה מאוד.

הבעיה היא שהקבצים מגיעים בתור קובץ אחד גדול (300-500 מגה), וקובץ CUE. שאמור לפצל אותם לטרקים נפרדים.

עכשיו, ברגע שאני פותח את הקובץ הגדול דרך תוכנה ייעודית – הוא הופך לי אותו לwave אבל ווייב אחד ארוך. ומשום מה הנרו מסרב להשתמש בקבצי הCUE לקבצים האלה.

ניסיתי גם עם musicutter - אבל גם הוא מסרב לעבוד עם קבצי הcue האלה.

מדובר כבר במספר דיסקים, לכן לא נראה לי שזה בעיה בקובץ ספציפי.

אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר, אנא תרשמו לי איזה מדריכון קצר איך לעזאזל אני מביא את נרו למצב שהוא יצרוב לי דיסק אודיו (לא MP3), עם פיצולים בין השירים משני הפורמטים האלה?

תודה למי שיוכל לעזור

יונתן.

בברכה!

יונתן.

פורסם

יש PLUG IN ייעודי לנרו שממיר בצורה אוטומטית את קובץ ה APE, בלי צורך להפוך אותו ל WAV קודם. אחרי התקנת ה PLUG IN דבל קליק פשוט על קובץ ה CUE יפתח לך את הנרו ותוכל לצרוב אותו.

תוכל להוריד את התוכנה מכאן, בתחתית העמוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...