Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי על עצמי (ועל מכוניתי) לחנוך נהגת חדשה. אומנם זקנה מאוד (25) אבל רק קיבלה רישיון. היכולת שלה די טובה והיא מסתדרת היטב בסביבה שהיא מכירה.

אממה, יש לה כמה מנהגים תמוהים ביותר שאני לא יודע אם הגיעו מהמורה שלה ספיציצי או שהם נדרשים למי שרוצה לעבור טסט, והייתי שמח לקבל הערות/הארות בעניין.

אז זה שהיא לא יודעת איך עובדים נכון עם הגה/הילוכים, חושבת שאסור לעבור 3K סל"ד, לא יודעת לבלום נכון (ועוד) - את זה ידעתי שלא מלמדים.

זה שהיא לא יודעת לבחור הילוך נמוך יותר בהתאם לצורך (עלייה/האצה) ולא מבינה את הקשר בין בחירת הילוך לתמרון כזה או אחר, ומשתמשת בהורדת הילוך עם תחילת הבלימה כדי לסייע להאטה, לא בסדר, אבל ניחא.

אבל יש לה שלושה "פאולים" שלא צריכים להיות.

1. היא מתעקשת לראות את הצד של הרכב במראות הצד. כמובן גם שלמורה שלה היתה מראה פנורמית. לתומי חשבתי מהדביליזם הזה כבר נפטרו (http://www.maslulim.co.il/articles-all/71)

2. לימד אותה המורה, וככה היא טוענת נדרש בטסט, להוריד לראשון לפני כל פעם שהיא משתלבת עם שלט "תן זכות קדימה". כלומר, גם אם היא לא עוצרת, היא מורידה מהירות וגם(תמיד) מורידה לראשון, תוך בדיקת התנועה.

3. היא לא מזנקת מהמקום. ואני לא מתכוון ללא עושה פתיחה מלאת עשן, אני מתכוון לכך שלימדו אותה להרים קלאץ', לתת לאוטו להתחיל להתקדם ורק אז להוסיף גז. כמובן שבמכונית שסיבובי הסרק שלה גבוהים זה עוד יכול לעבוד, אבל לא עובד במכונית "רגילה" בטח אחת עם AWD.

אז למעשה רציתי לדעת אם באמת ככה מלמדים או שהמורה שלה מדריך בסגנון "בואי נעכב את התנועה במקסימום בכל הזדמנות, גם אם לא צריך".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

FALOU למה זה לא בסדר להוריד הילוך בתחילת הבלימה?

כשאני נוהג ברכב שלי (306 קבריו 2.0 ידנית) אני משתדל קודם כל

להוריד הילוך,ולהעזר בבלימת המנוע.ורק לקראת סוף העצירה אני משלב את דוושת הבלם.

האם זו לא צורת נהיגה נכונה?

משום שישנם גם מקרים שבהם ממש בתחילת הבלימה אני מוריד הילוך (כגון רמזור שהתחלף בפתאומיות וכו')

אציין שאני בן 24 בעל רישיון נהיגה כבר 7 שנים.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

בידיוק ככה מלמדים!!!

(אני עדיין נהג חדש, אז אני זוכר עדיין דיי טוב מה לימד אותי המורה).

בגלל זה צריך את המלווה, כדי שהוא יתקן את כל הטעויות של המורה.

לגבי שלוש הבעיות העיקריות שציינת, הן נדרשות כדי לעבור טסט.

1 נועד להקלה בחנייה, והשלישי ניראה לי קשור למורה.

השני,להוריד לראשון ליד כל זכות קדימה, וכיכר וכו'...אם לא עושים את זה בטסט, הטסטר "נבהל" ונותן בלימה.

גם אם הכיכר ריקה לגמרי, או אין ביכלל למי לתת זכות קדימה.

לגבי שאר הבעיות, אני משער שחלק קשורות במורה (בעיקר), וחלק קשורות באדם עצמו.

בכל מקרה, תראה שאחרי שתעברו את שלושת חודשי המלווה (עם ההדרכה הנכונה) היא תפסיק את כל ההרגלים הללו.

(למרות שלחלק דרושים יותר משלושה חודשים, בדיוק כמו שלחלק דרושים פחות משלושה).

עדיין, אתה לא יכול לצפות ממנה שתתחיל לנהוג כמו נהג וותיק, מיד אחרי הטסט, נכון?

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
FALOU

להוריד הילוך,ולהעזר בבלימת המנוע.ורק לקראת סוף העצירה אני משלב את דוושת הבלם.

האם זו לא צורת נהיגה נכונה?

לא, זו לא צורת נהיגה נכונה.

נכון יותר, כשצריך לבלום (לפעמים מספיקה בחירת הילוך נמוך, להאטה מתונה), לבלום קודם כל ואז להוריד הילוך כדי להתאים למהירות הרכב. זה יותר בטיחותי (בלימה עם הבלם יותר חזקה, אם צריך וקל להוסיף או להוריד עוצמה, לפי הצורך) וזה שוחק פחות מכללים חיוניים. המנהג של בלימה עם ההילוכים הוא מנהג עתיק, מהימים בהם הבלמים היו לא מי יודע כמה. כנראה שמשמרים אותו לטובת השקט הנפשי של המורים/בוחנים.

עדיין, אתה לא יכול לצפות ממנה שתתחיל לנהוג כמו נהג וותיק, מיד אחרי הטסט, נכון?

איפשהו נרמז שאני מצפה?

פשוט, לפני שאני זורק הרגלים שאני לא מבין את מקורם לפח, אני רוצה לדעת אם אני מפספס משהו. בינתיים אני רק נותן לה לנהוג ולקבל ביטחון. אח"כ גם ללמד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלואו,

אתה לא מפספס כלום לצערי.

שיטת לימוד הנהיגה בארץ מלמדת אותך דבר אחד בלבד:

לעבור את הטסט בשלום.

בינה ובין נהיגה נכונה אין כל קשר.

אני חושב שהיום,שיש בשוק יותר קורסי נהיגה מתקדמים שזמינים לביצוע, פשוט חובה לשלוח נהג חדש לעשות קורס כזה על מנת שיוכל במהלך הקורס גם להתנסות במצבי נהיגה יותר מציאותיים וגם יוכל להפתר מההרגלים הפסולים שרכב במהלך שיעורי הנהיגה.

אני כל פעם נדהם מחדש מכך שנהגים חדשים פשוט לא יודעים לכוון מראות כמו שצריך.

מכך שנהגים חדשים לא יודעים מהי תנוחת ישיבה נכונה.

ויש עוד הרבה דברים פסולים אחרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1. היא מתעקשת לראות את הצד של הרכב במראות הצד. כמובן גם שלמורה שלה היתה מראה פנורמית. לתומי חשבתי מהדביליזם הזה כבר נפטרו (http://www.maslulim.co.il/articles-all/71)

רעה חולה. עד שלא תעמיד אותה במגרש חנייה, תשים לה עמוד עץ או קונוס בנקודה המתה (בגלל כיוון מראות לקוי) ותתן לה לעלות עליו (ואז תתקיל אותה עם שאלה - מה היה קורה אם זה היה ילד בן שנה וקצת שמשחק ברחוב) - זה לא יעבור. כיוון המראות בצורה שאתה מזכיר נותן הרגשת בטחון (מזוייפת) לגבי ההתמצאות במרחב. עד שלא מרגישים את הטעות לא מבינים.

2. לימד אותה המורה, וככה היא טוענת נדרש בטסט, להוריד לראשון לפני כל פעם שהיא משתלבת עם שלט "תן זכות קדימה". כלומר, גם אם היא לא עוצרת, היא מורידה מהירות וגם(תמיד) מורידה לראשון, תוך בדיקת התנועה.

זה כולל גם בהשתלבות במחלף בכביש מהיר? בכניסה לכיכר ? פגשתי גם מקרים כאלה. ספר לה שאחרי שעברה טסט, החוקים משתנים כמעט. הורדת הילוך מיותרת מבלבלת נהגים שמגיעים מאחור, ומזיקים לפגוש האחורי שלך (כמובן שיש להסביר את הצורך בהתאמת ההילוך למהירות, ועל פיה לבחור את ההילוך המתאים).

3. היא לא מזנקת מהמקום. ואני לא מתכוון ללא עושה פתיחה מלאת עשן, אני מתכוון לכך שלימדו אותה להרים קלאץ', לתת לאוטו להתחיל להתקדם ורק אז להוסיף גז. כמובן שבמכונית שסיבובי הסרק שלה גבוהים זה עוד יכול לעבוד, אבל לא עובד במכונית "רגילה" בטח אחת עם AWD.

למה לדעתך עם ישראל מת על גיר אוט'? אפילו בבון מצוי מסוגל לתפעל דוושה אחת בלבד.

אז למעשה רציתי לדעת אם באמת ככה מלמדים או שהמורה שלה מדריך בסגנון "בואי נעכב את התנועה במקסימום בכל הזדמנות, גם אם לא צריך".

זה לא המורה, זו השיטה. לימוד נהיגה בארץ מתמקד במעבר הטסט, שמצידו בוחן את היכולת המינימלית להשתלב בתנועה בלי לעשות תאונה כל 5 דקות (כל 15 זה כנראה בסדר). אם תפריע קצת תוך כדי השתלבותך זה ממש לא נורא בעיני המערכת, אשר דואגת מצידה לסמן אותך (כנהג חדש) בטלאי צהוב, במקום לתת לך את הכלים הדרושים לנהוג כראוי.

נהיגה, למרות מורכבותה, אינה מדע טילים - ושיטת הדרכה טובה יכולה להוציא נהג סביר כבר מהיום הראשון.

לפני השתלבות בתנועה - יש ללמד שליטה טכנית באוטו במקום מבודד/סגור, ואז ניתן להוציא לכביש תלמיד שמתפעל את האוטו באורח כמעט אוטומטי ומוחו פנוי להשתלבות בתנועה ללא הפרעה, במקום לחשוב על העברת ההילוך הבאה.

בארץ זה הפוך - מוציאים תלמיד עם אפס ידע טכני לכביש - ולא נותנים את הדעת לטעויות שהוא עושה ולחוסר הידע שלו.

האמור לעיל מתייחס גם ללשון נקבה, למרות שמלכתחילה לא היה צריך לתת לה לצאת מהמטבח :lol:.

פורסם
שיטת לימוד הנהיגה בארץ מלמדת אותך דבר אחד בלבד:

לעבור את הטסט בשלום.

עם זה אני מסכים, בארץ מלמדים יותר איך לעבור טסט ולא איך לנהוג נכון.

אני חושב שלא מזמן הראו בטופ גיר או הילוך חמישי איך מלמדים באירלנד ( אולי אני טועה בארץ ), ומראים שלוקחים אותם למסלול רטוב ועושים איתם תרגילים של נסיון התחמקות מהחלקה, בקיצור תרבות שונה בהרבה משלנו.

1. זה עניין של הרגל. לי אישית לא הייתה בעיה עם המראות.

2. כשלוקחים לצומת שאין בו טווח ראיה, זה מה שתמיד המורה אומר לעשות. להוריד וראשון ואז רק לבדוק מה קורה.

אני לא חושב שיש בזה משהו פסול.

3. פה זה כבר בעיה רצינית של מורה. או שהוא לא שם לב לזה (הזוי ) או שהוא התעלם מזה.

כי אצלי גם אני התחלתי ככה בשיעורים הראשונים, עד שהמורה הסביר לי יפה שצריך להוסיף גז כשמעבירים הילוך.

בקיצור פאשלה של המורה.

חושבת שאסור לעבור 3K סל"ד

אצלי בשיעורי נהיגה המורה אמר תמיד להעביר כל 20 קמש מהירות.

כלומר ב 20 הילוך שני - ב 40 הילוך שלישי - 60 הילוך רביעי וכן הלאה, ואף פעם לא הסתכלתי על הסל"ד וזה לא עניין אותי.

פורסם

אצלי המורה אמר להוריד לשני בכיכרות זכות קדימה וכדו'..

לגבי זינוק המורה היה מבקש להוריד תרגל מהקלאץ ואז לתת גז אבל מכיוון שהייתי התלמיד היחידי שעושה תחרויות יציאה מהמקום עם פיאט משופרות בזמן שיעור(ובד"כ נותן להם בראש) לא הייתה לי בעיה של יציאה מהמקום.

כל השיטה של הטסטים היא מחורבנת לא בוחנים את הנהיגה שלך אלא בוחנים דברים קטנים ושוליים שאין להם קשר בכלל לנהיגה.

פורסם

כל מה שציינת כאן זה בסדר גמור ואף מקובל לנהג חדש על הכביש, היא רגילה לנהוג ולהתנהג לרכב ולכביש על פי מה שהיא למדה, אכן צריך להסתכל במראות, וכן להגיע למהירות אפסית בשילוב עם ראשון לתמרור זכות קדימה ולא להתפרץ, וכן לתמרן ככה עם ההגה, עד שיש לך מספיק שעות נהיגה ויכולת הכרת עם הרכב ותוואי הכביש, וכדומה.

אין בזה שום פסול, זה שאנחנו רגילים ךנהיגה יותר ספורטיבית, ופחות תשומת לב לפרטי הבטיחות זה רע...

תן לה להתרגל לרכב, למד אותה דברים נכונים כמו שציינת לגבי מעבר בין הילוכים/ זינוק בעליה/ נסיעה במדרון או עליה והתאמת הילוך/ שמיעה של סל''ד המנוע וכהנה וכהנה.

בהצלחה, מקווה שהיא גם תעשה לך כמה שיעורים

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מכיר מישהי שבאה לטסט וכך היה :

היא נכנסת לאוטו ביחד עם הטסטר.

הטסטר : טוב קדימה , תניעי.

הנבחנת: לעשות מה ?

הטסטר : תפעילי את האוטו.

הנבחנת : איך ?

הטסטר :תסובבי את המפתח בצד ימין של ההגה , מה את לא יודעת איך להניע ?

הנבחנת : כשהגעתי לשיעורים האוטו כבר תמיד עבד....:shock::brickwall: :brickwall:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

כנראה שזו שיטה של רוב מורי הנהיגה. אמנם עברתי טסט לפני בערך 10 שנים, אבל אין לי ספק שגם אותי לימדו לזנק כמו הנ"ל.

איך אני זוכר? כשעשיתי (לא מזמן, יש לציין) קאמבק על מכוניות עם גיל רגיל, לא הבנתי למה המכונית לא רוצה להתחיל להתקדם ומתעקשת להיכבות. ניסוי וטעייה עצמי+קריאה כאן "יישרו" אותי, ועכשיו אני לא יכול לחשוב על זינוק בלי נתינת גז לפני שחרור מלא של הקלאץ'.

עם זה אני מסכים, בארץ מלמדים יותר איך לעבור טסט ולא איך לנהוג נכון.

אני חושב שלא מזמן הראו בטופ גיר או הילוך חמישי איך מלמדים באירלנד ( אולי אני טועה בארץ ), ומראים שלוקחים אותם למסלול רטוב ועושים איתם תרגילים של נסיון התחמקות מהחלקה, בקיצור תרבות שונה בהרבה משלנו.

אכן, הראו בטופ גיר, אך לא באירלנד - אלא פינלנד.

עם כאלה תנאים ותרגול למעבר טסט בגיל כה צעיר, לא פלא שפינלנד היא מעצמת נהגי מירוצים (וזו אחת מהתשובות שג'יימס מיי נתן לשאלה המעניינת איך המדינה הקטנה והסימפטית הזו הוציאה כ"כ הרבה נהגים פנומנים לאורך השנים).

הערותיי באדום.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אז זה שהיא לא יודעת איך עובדים נכון עם הגה/הילוכים, חושבת שאסור לעבור 3K סל"ד, לא יודעת לבלום נכון (ועוד) - את זה ידעתי שלא מלמדים.

זה שהיא לא יודעת לבחור הילוך נמוך יותר בהתאם לצורך (עלייה/האצה) ולא מבינה את הקשר בין בחירת הילוך לתמרון כזה או אחר, ומשתמשת בהורדת הילוך עם תחילת הבלימה כדי לסייע להאטה, לא בסדר, אבל ניחא.

המורים מלמדים בד"כ הילוך כל 20 קמ"ש. שני ב20 קמ"ש שלישי ב40 וכך הלאה.

בעקרון אם באים למשל לרמזור בהילוך רביעי צריכים להאט את האוטו רק עם הברקס ותוך כדי להוריד הילוך הילוך עד להילוך שני כולל לשחרר את הקלאצ' אחרי כל הורדה ורק אז בהילוך שני לעצור(מה שהם רוצים שתעשה זה שהבלימה תהיה עם הברקס ככה שכאשר למשל משחררים את ההילוך השלישי או השני לא ישמע רעש של בלימת מנוע)

אבל יש לה שלושה "פאולים" שלא צריכים להיות.

1. היא מתעקשת לראות את הצד של הרכב במראות הצד. כמובן גם שלמורה שלה היתה מראה פנורמית. לתומי חשבתי מהדביליזם הזה כבר נפטרו (

http://www.maslulim.co.il/articles-all/71)

המורה אמור ללמד אותה איך לכוון בעיקרון זה שהידית האחורית בצד הפנימי למטה של המראה.

המראה הפנורמית היא לחניות(וגם אולי בשביל שהמורה יראה טוב מה קורה מסביב).

זה גם נכון אך קיימת גם האפשרות ללחוץ את הקלאצ' בשני ולהעביר לראשון אבל לא לשחרר את הקלאצ אלא אם מתחילים ליסוע-כלומר לגלוש אל הצומת עם קלאצ(ככה נלמד-אני לא אומר שככה נכון)

דווקא זה לא מה שאני מכיר. אני יודע שהמורים בד"כ אומרים להוסיף גז ורק לשחרר בעדינות את הקלאצ'.

הערות באדום. כמובן כל מה שרשמתי זה מה שמלמדים לא מה שאני חושב שהדרך הנכונה.

to finish first first you have to finish

פורסם

אני למדתי לא מזמן נהיגה, כאשר סיימתי וקיבלתי רישיון בדקתי אם אני עושה הכל כמו הנהגים המקצועיים ולא כמו שהמורה לימד אותי.

תיקנתי לבד חלק והשאר למדתי בקורס נהיגה מתקדמת.

יש עוד המון מקרים לא נכונים של למידת נהיגה ממורי נהיגה.

* החזקת ההגה באזור ה 10 ו2 שהצורה הנכונה היחידה להחזיק את ההגה היא ב9 ו3 גם בגלל סיבוב גלגל ההגה יותר קיצוני בלי הזזת הידיים וגם שליטה טובה יותר.

* מלמדים להעביר את הידיים מאזור אחד לשני בגלגל ההגה תוך כדי סיבוב, כאשר הצורה הנכונה היא לתכנן לפני, להרים את היד לכוון היד השניה למשוך את ההגה כאשר היד שמחזיקה משחררת והיד שמגיע לכוון היד המחזיקה מושכת. כך גם להחזיר אותו - מקבלים בפחות מאמץ את הצורה הנכונה שההגה אמור להיות בכניסה לפניה יותר שליטה על הסיבוב - אך פעולה זאת דורשת מעט תירגול.

* ישיבה נכונה - כל מורה נהיגה מלמד אחרת איך לדעת שאתה יושב בצורה נכונה חלקם מלמדים שהיד צריכה להגיע ישרה בדיוק לכוון ההגה לחלקו העליון וחלקם מלמדים שצריך היד תגיע לכוון הדאשבורד מעל הספידומטר כאשר היא ישרה. הצורה הנכונה מלמד כוון הכיסא בשביל הדוושת. להגה צריך להגיע כאשר היד מעל גלגל ההגה והכתף לא יוצאת מהכיסא כך שברגע שמניחים את הידיים על ההגה הידיים כמעט ב90 מעלות. - נותן שליטה טובה יותר על ההגה, ברגע תאונה הידיים לא ננעלות ולכן פחות סיכוי שהם ישברו.

S2000

פורסם
אצלי המורה אמר להוריד לשני בכיכרות זכות קדימה וכדו'..

ההילוך אמור להיקבע על פי המהירות, ולא על פי מיקום.

אם אתה מגיע לצומת (או כיכר) בה הראות מוגבלת או יש תנועה שעלולה לסכן אותך - יש להאט אף למהירות אפס (אם צריך) ולהוריד הילוכים בהתאם.

אם מגיעים למחלף בו יש תמרור המורה לתת זכות קדימה - אבל הראות חופשית - יש להתאים את המהירות כדי להשתלב בלי הפרעה לתנועה, גם אם מדובר על הילוך רביעי או חמישי.

התמרור מורה על נתינת זכות קדימה, במידת הצורך, ולא על הורדת מהירות.

פורסם

לקחתי על עצמי (ועל מכוניתי) לחנוך נהגת חדשה. יפה מצדך.לא יודע אם הייתי סומך על נהג חדש באוטו שלי.

אז זה שהיא לא יודעת איך עובדים נכון עם הגה/הילוכים, ומשתמשת בהורדת הילוך עם תחילת הבלימה כדי לסייע להאטה

זה בסדר לבלום עם ההילוכים וגם נותן לך שליטה טובה יותר על האוטו,כי אתה יודע באיזה הילוך אתה.זה לא חמור מדי,וחוץ מבהילוך ראשון ושני,זה אפילו ממש בסדר.

1. היא מתעקשת לראות את הצד של הרכב במראות הצד. כמובן גם שלמורה שלה היתה מראה פנורמית. לתומי חשבתי מהדביליזם הזה כבר נפטרו (http://www.maslulim.co.il/articles-all/71) כדי לפתח אומץ,וביטחון בנהיגה,עדיף להתחיל ככה.היא לא באמת יודעת איפה האוטו מתחיל ונגמר,ואפשר להרגיל אותה בלי "קצוות" אחרי שתתרגל לנהוג.

2. לימד אותה המורה, וככה היא טוענת נדרש בטסט, להוריד לראשון לפני כל פעם שהיא משתלבת עם שלט "תן זכות קדימה". כלומר, גם אם היא לא עוצרת, היא מורידה מהירות וגם(תמיד) מורידה לראשון, תוך בדיקת התנועה. אם זה האוטו שלך,שתלמד לנהוג כמו שאתה רוצה,כמו שהיא למדה איך שהמורה רצה...

:wink: סתם.זה הרגל שקל להפטר ממנו,רק להסביר את הסיבות(כפי שפורטו פה לא מעט)

3. היא לא מזנקת מהמקום. ואני לא מתכוון ללא עושה פתיחה מלאת עשן, אני מתכוון לכך שלימדו אותה להרים קלאץ', לתת לאוטו להתחיל להתקדם ורק אז להוסיף גז. כמובן שבמכונית שסיבובי הסרק שלה גבוהים זה עוד יכול לעבוד, אבל לא עובד במכונית "רגילה" בטח אחת עם AWD.ראה סעיף 2.

אז למעשה רציתי לדעת אם באמת ככה מלמדים או שהמורה שלה מדריך בסגנון "בואי נעכב את התנועה במקסימום בכל הזדמנות, גם אם לא צריך".כן.אין לזה תשובה אחרת.מלמדים כדי שתעבור טסט.בגלל זה כל נהג חדש בארץ עושה מלא טעויות ברגע שהוא עולה לאוטו עם המלווה,ועוד כמה טעויות לבד,שנגמרות פחות טוב.זה בדיוק השלב שבו יש לתפוס אותה וללמד אותה הרגלים נכונים.לטובתה ולטובת עם ישראל הנוהג בכבישים

12345

• תוכן חדש...