Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישה העיקרית בכותרת

בנוסף, שהמכונית תהיה כמה שיותר חדשה(שנה 2003 ומעלה)

ומחיר עד 100 אלף(מוכן להתגמש קצת בעניין הזה)

2 המכוניות העיקריות ששמתי לב אליהן זה הפולקסווגן פולו בגירסאת הדיזל(כ90 אלף שקל)

וסיאט איביזה- כ70 אלף

אשמח לשמוע הצעות נוספות והערות לגבי 2 המכוניות הנ"ל

פורסם

הדרישה העיקרית בכותרת

בנוסף, שהמכונית תהיה כמה שיותר חדשה(שנה 2003 ומעלה)

ומחיר עד 100 אלף(מוכן להתגמש קצת בעניין הזה)

2 המכוניות העיקריות ששמתי לב אליהן זה הפולקסווגן פולו בגירסאת הדיזל(כ90 אלף שקל)

וסיאט איביזה- כ70 אלף

אשמח לשמוע הצעות נוספות והערות לגבי 2 המכוניות הנ"ל

הפולו והאיביזיה דומות מאוד, עם כיול שונה במקצת. האיביזה נותנת תמורה טובה יותר למחיר. עוד אפשרות שכדאי לך לבדוק היא אחותן התאומה לבית סקודה - פאביה דיזל

*** עריכה - אין צורך להעתיק את ההודעה שמעליך. אם מישהו ירצה לקרוא אותה פעמיים הוא יצליח גם בלעדיך ***

פורסם

בבעלותי פולקסווגן גולף שנת 2002 דיזל ידנית.(SDI)

הרכב אמין מאוד וחסכוני בצורה מדהימה(13 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת ו16 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית).

המחירון של הרכב הנ"ל הוא 65,000 ש"ח נכון להיום.

הבעיה העיקרית של מנועי הדיזל היא חוסר ההאצה.

למרות שאני מסתפק במה שיש לי והוא משרת אותי נאמנות.

אם המהירות זה מה שעושה לך את זה לך על גירסת ה-TDI, שבה מרגישים שינוי משמעותי בסחיבה של הרכב.

בכל מקרה אני חושב שבתקציב הזה תוכל לקנות גולף 2003 TDI.

תבדוק את האפשרויות.

פורסם

סיטרואן C3 עם מנוע טורבו דיזל היא אופציה לא רעה בכלל, לדעתי.

מנוע ה- 1.4 הזה קיבל לא מעט תשבוחות לא תצרוכת דלק נמוכה וגמישות.

מרווח הפנים בה טוב, בעיקר לראש, והאבזור רב (4 כריות אויר, רדיו דיסק עם שליטה מההגה ועוד).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

סיטרואן C3 עם מנוע טורבו דיזל היא אופציה לא רעה בכלל, לדעתי.

מנוע ה- 1.4 הזה קיבל לא מעט תשבוחות לא תצרוכת דלק נמוכה וגמישות.

מרווח הפנים בה טוב, בעיקר לראש, והאבזור רב (4 כריות אויר, רדיו דיסק עם שליטה מההגה ועוד).

אפי.אתה בטוח שמנוע 1400 דיזל?

אני לא בטוח שדבר כזה מסוגל לזוז.

*** עריכה - אין צורך להעתיק את ההודעה שמעליך. אם מישהו ירצה לקרוא אותה פעמיים הוא יצליח גם בלעדיך ***

פורסם

כן זה 1.4 דיזל (ללא טורבו) AND ITS ALIVE :shock: כמובן שאין צורך לצפות לחורכת אספלט :?

במבחן במוטוקאר היא הוכתרה למכונית הכי חסכונית בישראל.

פורסם

לטעמי הSDI של VAG מנוע טוב וחסכוני, אבל לשימוש יום יומי זה יכול להיות סיוט של ממש, כך שכל

עליה תהפוך להפתקאה ממשוכת ומרעישה, וכך גם כל נסיעה ארוכה..לא ממולץ.

הTDI לאומת זאת מנוע טוב, שכן הממונט טוב הכח זמין וישנם שלל גרסאות החל מ 100 כ"ס ועד ל140 כ"ס.

רכבים ממולצים בקטגוריה זו הם הגולף TDI, או האיביזה TDI בגרסה הבכירה עם 130 כ"ס

או אפילו הפאביה הקטנה והטובה (שאל את המשתמש RS).

1.8T 8)

פורסם

בתור בעליה של קורדובה דיזל (בפעם בשניה) אני יכול להמליץ בחום -

צריכת דלק של 1:20 , בנסיעות בין- עירוניות ארוכות אפילו 1:25

תמורה מעולה לכסף - זולה משמעותית מהפולו ,

אמינות (לפחות אצלי) מצוינת

אומנם התאוצה לא משהו , אבל מתרגלים לזה

בתקציב שלך יכול להיכנס רכב כמעט חדש

פורסם

אני מקווה שאתה יודע למה אתה נכנס, רכבי דיזל זו הוצאה ממש יקרה.

לחבר שלי יש פולו SDI 2003 עם 130K ק"מ. הרכב מטופל ושמור מאוד ועדיין הלכה לו תיבת הילוכים (6K ש"ח), משולשים (2500 ש"ח), בעיות במערכת קירור וכו'.

מצד שני האגרה של הפולו מאוד זולה (קצת יותר מ-2K ש"ח שזה משהו כמו פי 2 מרכב בנזין מקביל מאותו שנתון ומחיר), היא מאוד חסכונית (1:20 מבלי להתאמץ), מבפנים הרכב מאוד איכותי ומוקפד למרות שהוא ממש צפוף מאחורה, מאוד נוחה וקלה לנהיגה (הגה, הילוכים וקלאץ רכים כמו מרגרינה, יש אנשים שאוהבים את זה אני לא אהבתי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

העובדה שנהרסה לו תיבת ההילוכים ממש לא קשורה לכך שהרכב הוא דיזל.

כנ"ל לגבי המשולשים ובעיות במערכת הקירור.

אלא דברים שהיו יכולים להיהרס באותה המידה בכל פולו, ולא רק ב SDI.

תיכף תרשום שהיה לו 2 פנצ'רים ונהרסה לו הצירייה. מה הקשר?

לגבי צריכת הדלק,

אני רוצה לראות אותה עושה 1:20 בלי להתאמץ.

אולי אם תיסע אך ורק בכביש מהיר במהירות קבועה של 90 קמ"ש בלי האצות מיוחדות אז תגיע לכזו צריכת דלק. הממוצע שלה אני מאמין ינוע באזור ה 1:17 (במידה ורוב הנסיעות הן בכביש מהיר). לא מאמין שהרבה יותר טוב מזה היא יכולה לעשות.

Back to the original - NC again.

פורסם

הכוונה שלי היא שהחלקים בדיזל הרבה יותר יקרים (אם אתה רוצה אני גם מוכן להוכיח לך, בזמנו עשינו השוואה מול פולו 1.4).

אחמד, אתה יודע שאני לא רושם שטויות, אתה מוזמן לבוא מתי שאתה רוצה ואני אוכיח לך עם קבלות שהבנאדם עושה 1:20 בנסיעה משולבת (מהיר, פקקים ועירוני), הוא גם ממלא בתחנה קבועה ליד הבית (הבנאדם פדנט ברמות שאתה לא מדמיין). אתה זורק לאוויר השערה לגבי הצריכת דלק ועוד אומר לי שאני מדבר שטויות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

צריכת דלק של 1-20 היא ממש לא מדע בדיוני.

גם המגאן 2 דיזל שלנו עושה מומצע של פחות מ1-20.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לגבי צריכת הדלק,

אני רוצה לראות אותה עושה 1:20 בלי להתאמץ.

אולי אם תיסע אך ורק בכביש מהיר במהירות קבועה של 90 קמ"ש בלי האצות מיוחדות אז תגיע לכזו צריכת דלק. הממוצע שלה אני מאמין ינוע באזור ה 1:17 (במידה ורוב הנסיעות הן בכביש מהיר). לא מאמין שהרבה יותר טוב מזה היא יכולה לעשות.

הקורדובה שלי בעלת מנוע זהה וההגדרה מדוייקת : 1:20 בלי להתאמץ , בסיגול של הרגלי נהיגה חסכונית מגיעים ליותר מזה (1:22) ובנסיעה של 90 קמ"ש ללא האצות מיוחדות גם ל1:25 ,

וזה עוד בגרסת הסטיישן שמן הסתם שוקלת עוד כמה גרמים ויש לה גגון בילט-אין שלא משפר את האוירודינמיות.

פורסם

יכול להיות שהקאיה ריו החדשה (דיזל) קרובה מאד לתקציב מדובר על מנוע 1.5 עם 110 כ"ס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...