Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאסטה עוד נועלת את הצמיגים המקוריים של HANKOOK VENTUS S1 EVO במידה 195.50.15 82V

אני מעוניין להחליף אותם לצמיגים חדשים אם לא מהדגם הזה אז כל צמיג מומלץ אחר שיהיה צמיג אוחז, נוח ושקט.

אשמח להמלצה לצמיגים שיענו לצרכי הנ"ל.

התקציב הוא עד 1500 ש"ח.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, קיבלתי הצעות לTOYO ב450 ש"ח לצמיג.

ופאלקן ב380 ש"ח לצמיג.

אני מחפש שהצמיג יהיה נוח, לא ישחק מהר, שיוכל להחזיק כ4 שנים. עם נסיעה של פחות מ10K בשנה.

המחיר יכול להעלות גם לעד 1800 ש"ח.

האם יש לגודייר או לקונטיננטל או לכל חברה טובה ומוכרת אחרת משהו שווה להציע?

אשמח לשמוע כמובן מבעלי נסיון.

פורסם
טוב, קיבלתי הצעות לTOYO ב450 ש"ח לצמיג.

ופאלקן ב380 ש"ח לצמיג.

אני מחפש שהצמיג יהיה נוח, לא ישחק מהר, שיוכל להחזיק כ4 שנים. עם נסיעה של פחות מ10K בשנה.

המחיר יכול להעלות גם לעד 1800 ש"ח.

האם יש לגודייר או לקונטיננטל או לכל חברה טובה ומוכרת אחרת משהו שווה להציע?

אשמח לשמוע כמובן מבעלי נסיון.

ש כמה צמיגים טובים שאתה יכול להחליף - שקטים אוחזים טוב ברטוב ויבש ויחזיקו לך לאורך זמן.

יש לך קלבר : HYDRAXER

יש קונטיננטל ContiPremiumContact ואת הצמיג הירוק שלהם ContiEcoContact (חוסך בדלק אבל מעט מרעיש יותר מהרגיל - אבל גם צמיג טוב)

יש לך יוקוהומה : C. Drive ויש גם את ה A. Drive שמעט פחות טוב ממנו

קובי

:-)

פורסם

c drive כבר קצת קשה למצוא וברוב המקומות מחזיקים כבר את ה-C drive 2, אני הזמנתי כאלה היום, מקווה שאהיה מרוצה.

פורסם

אז בוא נעשה הפוך - תערוך סקר טלפוני בפנצ'ריות בסביבתך לגבי הצמיגים הקיימים במלאי\אפשרות להזמין מהיום למחרת + מחירים.

תרשום כאן את מה שמצאת, ובטוח תקבל המלצות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

MAXXIS MA Z1

350ש''ח לצמיג

צמיג מאוד מומלץ מורכב אצלי גם על פיאסטה באותה מידה

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם
דיברתי, אלה המחירים שהוצעו לי.

פשוט חשבתי לקבל המלצות על צמיגים נוספים.

סבבה,

איזה דגם הטויו ואיזה הפאלקן?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...