Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי עם הרכב שלי- מאזדה ,6 בתוך שטח עירוני של ישוב מסויים..

פניתי ימינה באחת הפניות ומיד לאחר הפניה צנחתי לבור ענק שהיה על הכביש וכתוצאה מכך התפוצץ לי לגמרי הצמיג הקדמי השמאלי..

עצרתי את הרכב בצד, החלפתי צמיג, לקחתי מצלמה והלכתי לצלם את הבור..

(תוך כדי שעוד 3 רכבים ספגו את הבור ואחד מהם גם פיצץ גלגל)

התפלאתי איך זה שלא שמתי לב לבור שנכנסתי אליו, אבל שבאתי בפעם השניה כדי לצלם הבנתי למה.

הבור היה מכוסה במים כולו (בעקבות הגשם החזק) ולעין הוא נראה כמו עוד שלולית על הכביש..

נסעתי במהירות סבירה מאוד, ממש איטית-אבל הבור היה מאוד עמוק והצמיג של המאזדה בחתך נמוך יחסית, חטף מכה ונחתך לגמרי.

אני חושב להגיש תלונה/ לתבוע את המועצה המקומית על שווי הצמיג (כ-1300 ש"ח)...

אני יודע שיש לי את כל הסיבות הנכונות- מה גם שלא היה אזהרה, והרכב-בקושי שנה על הכביש חטף מכה רצינית (אני מקווה שלא נדפק עוד משהו)

מישהו היה פעם במקרה דומה?

שווה ללכת עם התביעה? יש טעם?

פורסם

לקחת פרטים מנהגים אחרים ומהבחור הנוסף שפיצץ צמיג גם? אם לא חבל כי זה יכול לשמש לך כראיה. דבר שני צמיג יחיד לא עולה 1300, דבר שלישי תבוא אלי תראה מה זה כביש שכבר 10 שנים (אם לא יותר) לא סללו אותו והכל בורות ואצלי זה כל יום הבולמים סופגים את זה אז אני יותר גרוע ואף אחד לא מתלונן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם צילמת את זה, ויש לך עדויות של נהגים אחרים (לדעתי..)

יש לך סיכוי די טוב.

אני גר בבאר שבע, ובזמנו, אני זוכר שאיזה נהג תבע את העיריה בגלל שהיה בור בכביש, ולמיטב זיכרוני הוא ניצח בתביעה. העיריה חוייבה לשלם לו את הנזק. היתה כתבה על זה במקומון (עיתון "שבע").

לא הייתי אישית במצב דומה, אבל נראה לי שיש אחריות כלשהי שמישהו צריך לשאת כלפי כבישים שעוברים באותו יישוב...

(סתם שאלה, ואם היה כזה בור בכביש ראשי ומישהו היה נוסע בלילה במהירות גבוהה? מה היה קורה אז? אני חושב שהתשובה די ברורה)

לסיכום, אני חושב שכדאי לך ללכת לתביעה, באם יש לך את הכוח הנפשי והמון סבלנות להתדיין איתם בבית משפט..

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
שים לב , תחליף 2 צמיגים ותתבע את המועצה הקדמית

על שני הצמיגים הללו , איזון גלגלים וכמובן כיוון פרונט - חובה.

בהצלחה.

זו בעיה, אין לי הוכחה לצמיג נוסף..

את המפוצץ אני עדיין יכול לצלם..

מה שכן אולי אני יוסיף צירייה גם לעסק- נראה מאיפה אני משיג חשבונית..

ולבחור שהגיב למעלה על מחיר הצמיג- ברידג'סטון מקורי במידה הזאת עולה בסביבות ה-1300 שקל +- לצמיג!!! (במקום אחד מצאתי ב-900 ובמקום אחר מצאתי ב-1500)

בדומה למחירים של פירלי ומישלין..

פורסם

בהצלחה.

ולבחור שהגיב למעלה על מחיר הצמיג- ברידג'סטון מקורי במידה הזאת עולה בסביבות ה-1300 שקל +- לצמיג!!! (במקום אחד מצאתי ב-900 ובמקום אחר מצאתי ב-1500)

אסור בתכלית האיסור להחליף רק צמיג אחד !!!!!

צמיגים בעלי רמת שחיקה שונה יכולים לגרום לבלאי מואץ בסרן ובעוד כמה שנים לגרור הוצאות גבוהות מאוד במוסך ...

לכן חובה להחליף תמיד את 2 הצמיגים על אותו הסרן וברכבי הנעה כפולה כגון אימפרזה טורבו וג'יפים חובה להחליף את כל ארבעת הצמיגים (וזה גם רשום בספר רכב) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אמיר, קודם כל משתתף בצערך, גם אצלי קרה אותו הדבר,

רק שאצלי רשימת הנזקים כוללת:

ג'אנט (הצמיג בסדר)

משולש

בולם

בית בולם

לא הייתה לי ברירה הפעלתי ביטוח, נזק של 550 ש"ח, הכל בגלל בור מ#$יין אחד !!!

אז קח את זה בחשבון, וטוס למוסך לבדוק אם הכל שם בסדר מקדימה !

פורסם

רק חשבונית לא מספיקה. אולי ירצו לבדוק שבאמת נגרם נזק לציריה ושהחלפת אותה ויסתבר שלא החלפת.

יש בית משפט לתביעות קטנות. הוא מהיר הרבה יותר ממשפט רגיל, אך הסכום לתשלום נזקים מוגבל (אם אני לא טועה עד 17500 ש"ח).

הינה אתר שיכול לעזור

http://62.90.71.124/heb/info/choveret/hesb_ktanot.htm

פורסם

בסדר.. בואו נתעלם לרגע מהוספת הצירייה לחשבון הנזקים..

אותי בעיקר מעניין התשלום לצמיג שנחתך- וכמובן לשני שצריך להחליף יחד עם הצמיג החתוך..

אני גם בטוח שצריך לאזן פרונט ואני מאוד מקווה שלא נגרם נזק נוסף כמו לצירייה או למשולש או לבולם או לכל דבר אחר..

אם אני כבר אגש לתביעה אז זה רק על 2 צמיגים- סה"כ 2600 ש"ח..

פורסם

בהצלחה.

אסור בתכלית האיסור להחליף רק צמיג אחד !!!!!

צמיגים בעלי רמת שחיקה שונה יכולים לגרום לבלאי מואץ בסרן ובעוד כמה שנים לגרור הוצאות גבוהות מאוד במוסך ...

לכן חובה להחליף תמיד את 2 הצמיגים על אותו הסרן וברכבי הנעה כפולה כגון אימפרזה טורבו וג'יפים חובה להחליף את כל ארבעת הצמיגים (וזה גם רשום בספר רכב) ...

זו הגזמה מטורפת.

אין כל ספק שלנהוג עם צמיג אחד חדש יותר מהשני

לא כדאי עקב שחיקה שונה ולפיכך "משיכת ההגה" לכיוון זה או אחר.

פורסם

הייתי במקרה דומה - לרוב לעירייה יש ביטוח בנושא והם נוהגים להשלים עם המצב אם יש לך הוכחות ולהפנות לחברת הביטוח שלהם שתשלם. חברת הביטוח עושה קצת בעיות ואם אתה מתפשר מעט על גובה הנזק הם יעדיפו לשלם ולא ללכת לתביעות קטנות.

אלון

פורסם
הייתי במקרה דומה - לרוב לעירייה יש ביטוח בנושא והם נוהגים להשלים עם המצב אם יש לך הוכחות ולהפנות לחברת הביטוח שלהם שתשלם. חברת הביטוח עושה קצת בעיות ואם אתה מתפשר מעט על גובה הנזק הם יעדיפו לשלם ולא ללכת לתביעות קטנות.

אלון

בדיוק כך.

מנסיון עם תביעה שהוגשה בזמנו נגד עירית בת-ים, הגשתי להם תצלום של חשבונית על צמיג וחישוק+כיוון פרונט בצירוף תצלומים של החלקים שנפגעו ומיקום האירוע, לאחר כחודש קיבלתי תשובה מחב' הביטוח של העיריה וצ'ק על מלוא הסכום.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אלון

בדיוק כך.

מנסיון עם תביעה שהוגשה בזמנו נגד עירית בת-ים, הגשתי להם תצלום של חשבונית על צמיג וחישוק+כיוון פרונט בצירוף תצלומים של החלקים שנפגעו ומיקום האירוע, לאחר כחודש קיבלתי תשובה מחב' הביטוח של העיריה וצ'ק על מלוא הסכום.

עמית

אז אני מבין שפשוט אני צריך להציג את התמונות+ חשבוניות..

קודם באמת אני אלך לבדוק שלא נשברו לי דברים נוספים שם למטה..

אחר-כך אני יעשה כבר סכום כולל ואני אגש..

זה מה שחשבתי גם מההתחלה- אני בסך הכל דורש החזר על הוצאה כספית..

*שאלה נוספת- אני יכול לדרוש צמיג שני- מהסיבה שאני חייב להחליף 2 צמיגים על הסרן?

• תוכן חדש...