Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לסאאב 900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מראש מתנצל על שגיעות כתיב.

קרה לי מקרה מוזר, השבוע החלפתי צמיגים ומשום מה קיבלתי צמיגים גדולים יותר (לא ביקשתי). הצמיגים המקוריים הם 185/85 15 ושמו לי 195/65. שמתי לב לזה רק לאחר כמה ימים, בדקתי בספר הרכב ואני יכול לסים בדגם שלי 195/60 או 185/65. כשה חזרתי למקום בו החלתי צמיגים (מקום גדול ומכובד) היציעו לי להשיר את הצמיגים הנוכחים כי הם יותר מסיביים אבל אין להם בעיה להחליף. אני לא מבין גדול, לכן מבקש את דעתכם.

תודה.

פורסם

אם אסור לך לשים את הצמיגים הנ"ל ברכב זה לא משנה גמה מאסיביים הם, זה לא חוקי וגם לא יעבור טסט.

בנוסף, אם תהיה לך ביקורת משטרה/משרד התחבורה יורידו לך את הרכב מהכביש.

כל יצרן רכב עושה 1001 חישובים לפני שהוא מחליט על גודל הצמיגים הנכון, אתה יכול לסמוך על סאאב.

פורסם

תחליף למידה המופיעה ברישיון הרכב. אחרת, במקרה של בדיקה ע"י משטרה, ניידת משרד התחבורה יורידו אותך מהכביש.

אתה יכול לעלות במידה שקיימת כאופציה אצל היצרן אבל הדבר ידרוש שינוי ברישיון הרכב. כדי לעשות זאת, תתקין צמיגים בגודל שאתה יודע בוודאות שהיצרן הציע כאופציה ולאחר מכן תלך לכל מכון רישוי ותשנה את המידה ברישיון הרכב.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...