Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים

לפני חודשיים בערך הוחלפה הקורולה שכל כך אהבתי בכדי לתת לאשתי רכב נוח יותר ובטיחותי יותר ולכן רכשנו את "רינה" שהיא בעצם רנו מגאן 2 2008.

חייב לציין שדווקא אנחנו מאוד אוהבים את הרכב ונהנים ממנו (ממנה) - רכב נוח! מנזק לאט אבל תענוג להעביר בו נסיעה ארוכה הודות לנוחות.

למי שרוצה לראות פרטים על העסקה - זה המקום - בתגובה הזו יש תמונות גם של חילוף הבנות :-P:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3153765&postcount=251

ועכשיו - נעבור לנושא ההתקנה ומה שהולך להיות ברכב, מי מתקין ומה המטרה

------------- מטרת המערכת ------------------------

המערכת הזו לא נועדה להיות מערכת היי-אנד מצד אחד

מצד שני המערכת הזו לא נועדה להיות מערכת מקסימום תמורה בעד מינימום אגרה.

יש רכיבים ברכב הזה שהם רכיבי היי אנד.

יש רכיבים ברכב הזה שהם סדרות ביניים - אבל סדרות גבוהות.

יש רכיבים ברכב הזה שהם סיניים-זולים. לצערי, הHU.

*עיקר הדגשים במערכת יהיו על רמקולים טובים ככל האפשר בהתאם לתנאי הרכב ולתקציב.

*המערכת אמורה לשמור על מראה נאמן למקור ככל הניתן ולגזול כמה שפחות מקום מהרכב.

------------- איזה רכיבים? ----------------------------------

או קיי - אז כאן לאט לאט נגלה לכם מה הרכיבים אבל כל פעם קצת :-D

נתחיל ממה שכן יודעים כבר:

HU - דאבל דין סיני של ROAD ROVER -> אין כרגע תקציב לHU טוב יותר וזה גם חלק ממה שקיבלתי במסגרת "בהצדעה" כאשר הרכב נרכש - נותנים מתנה, אומרים תודה ולוקחים.

אפרופו על זוג רמקולים מקוריים ואנחנו מאוד מופתעים ממנו לטובה - מעניין איך הוא יהיה בתור מקור לפרוססור.

פרוססור - אתם כבר יודעים miniDSP שכרגע ממתין להגעת הIsolator שלו.

רמקולים - הסט יהיה סט שני חלקים - השאלה שצריכה לעניין אתכם וצריכה לעניין אתכם מאוד :-D היא כמובן - איזה שני חלקים?

המידבאסים עקב אילוצים יהיו 5.25 אינטש ואני מבטיח לכם הם חייתיים מאוד.

אז כאן אני כבר אומר לכם תתכוננו - הולך להיות מעניין.

הגברה - שני מגברים בלבד

מונו JBL מדגם CS 300.1

מגבר לסט הקדמי? -> לא מגלה כרגע אבל זה משהו באמת באמת טוב - הושקע כאן סכום יפה למגבר שני ערוצים :wink:

סאב? - נכון לעכשיו זה ה"AURA NS10" שלי - אבל כנראה שהוא יעבור לאוונסיס והSEAS הולך להמכר היות ואני רוצה לעבור לתיבות קטנות יותר.

מה יהיה הסאב המחליף? - נחיה ונראה :wink: קודם כל צריך למכור את הסיז.

----------------- מי המתקינים? --------------------------------------------------------

וובכן - רוב התשתיות למערכת הותקנו ע"י מתקין הבית של אהובי שי - דודי - כבר במהלך רכישת הרכב.

אז אהובי שי נמצאים ברשימת המתקינים ובהזמנות זו אני רוצה לאמר תודה ע-נ-ק-ית לאהובי שי על הדברים הבאים:

1. העזרה הרבה שניתנה לי במהלך רכישת הרכב.

2. היחס החם והחברות שהם מלווים בה אותי לאורך כל הדרך הזאת.

אני רוצה שתדעו שכמות העזרה והתמיכה שניתנה לי כאן במהלך יישור הקו המכאני שבוצעה על הרכב היתה מלווה ללא הפסק על ידם - באמת אני מוריד את הכובע לפניהם.

אני גם רוצה לאמר לכם שדודי, מתקין הבית של אהובי שי הוא בחור נחמד בצורה בלתי רגילה שניכר עליו שהוא אוהב ואוהד מושבע של התחום הן לבית ולרכב ובאמת התרשמתי לטובה ממנו וממקצועיותו - זה כבר לא אלכס חברים, הם הביאו מתקין רציני ואדם טוב! דודי - תודה!

וכמובן הרכב בקרוב יגיע לדלתות סדנת ECA

יוסי הולך לבנות לרכב הזה את הקורות שבסוף החלטתי שאני לא רוצה לבנות בעצמי הודות לכך שאני רוצה לשמור על הרכב יפה :-D

מעבר לכך יוסי ימקם את המידבאסים בדיפונים שידרשו לשם כך שינויים מינוריים ברמקולים עצמם ובדיפוני הדלתות.

------------------------- כרגע נעבור לחידה היומית ----------------

מה זה? :-D אפרופו זווית הצילום קצת מטעה בגודל - זו קופסאת טיימר של הדלקת אורות בחדר מדרגות, זה היה לפחות.

הזוכה יקבל אוכל חתולים פרימיום לחתולים בוגרים :-P:-P:-P

photo.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רואה שאתה אוהב אוכל חתולים

:-P

נו אז תגלה - שתבוא התמונה הבאה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נו טוב

:-D -> קרוס פסיבי שעלול או לכלול את הLPADים בתוכו או שהLPADים יחוברו ישירות לפני הרמקולים ויוצנעו בקורות.

נחיה ונראה.

נקודת החיתוך משוערת להיות באזור ה800 הרץ שזה תחום חיתוך מאוד בטוח לשני האלמנטים.

אני הולך לבנות את הקרוס ככה שיהיה ניתן להחליף לו חלקים במידה ולא ימצא חן בעיני משהו.

photo.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

האפשרות הזאת עלתה לי בראש, חבל שלא הגבתי.. אוכל לחתולים בוגרים יושב לי בול כרגע.

אתה מגיע למפגש מרכז אדי? אל תשכח אטמים וחיתולים!:-P

פורסם

איך אני אוהב את השמות האלה.

בגאט ורינה וטיוטי. שמות מקוריים.:lol:

בכל מקרה אדי בהצלחה בפרויקט החדש!

נראה ממש טוב.:ok:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

דיוויד - הרגת אותי

:-D

אבל אני מעדיף לחכות עוד איזה 30-40 שנה לברירה הטבעית לחיתולים :?

המערכת לדעתי תהיה מוכנה ומורכבת בבאגט :-P (כן דודי, בגלל זה גם לא מזמן היה לי סמלון של באגט) רק בעוד איזה חודש עד חודש וחצי, לא חושב שלפני.

ואז עוד יהיה צריך לתת זמן לרמקולים להפתח והיות ומדובר ברכב שמשמש בעיקר את אשתי - זה יקח כמה חודשים טובים :-D

אז כנראה שרק בשנה הבאה המערכת תהיה מכוונת סופית :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

חבל, יש לי שם טוב לסרטון של זה:-D

בנוגע לפרוייקט החדש שלך, נראה מאוד מעניין. בעיקר עם המיני פרוססור הזה. יש גרסא ל3way אקטיבי? יותר מעניין אותי האיקווליזציה.

פורסם

יש גרסא ל4WAY אקטיבי דיוויד.

ויש להם גם יכולת להוסיף DAC - miniDIGI

בקיצור - כל היכולות של הביט1 רק בחצי מחיר.

הגרסאות של הפרוססורים האלה שתומכים ב2 כניסות גם תומכות בשרשור אז אתה מקבל כאן גמישות מאוד גדולה.

תעבור על האתר שלהם ותראה כמה פלאגינים יש לך לדבר הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

30 ערוצים של איקולציה - נתחיל בזה.

או אקולייזר שליש אוקטבה 31 ערוצים.

היפוכי פאזות לכל ערוץ בנפרד.

שליטה בהנחתה לכל ערוץ בנפרד.

קרוס אובר - סופר דופר גמיש עם גרף שמראה לך מה אתה באמת עושה בבחירת החיתוך.

TC מאוד מדוייק.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...