Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם השנים הדש בורד ברכב נסדק לגמרי ואופציית ההחלפה לא הייתה על הפרק, אז החלטתי לבצע ציפוי מחדש בסקאיי.

כמו כן על הדרך הוחלפו ריפודי הדלתות וחלקי פלסטיק שונים נצבעו בצבע שצבענו בו את הרכב מבחוץ.

Photo0025smal.JPG

Photo0026smal.JPG

Photo0027smal.JPG

Photo0028smal.JPG

Photo0029smal.JPG

Photo0038smal.JPG

Photo0040small.JPG

Photo0046smal.JPG

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה! העבודה של צבע הרכב חיצונית נראת מדהימה, היכן צבעת?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שלוםרק רציתי להגיד לך שעשית עבודה מדהימה יפה מאוד.

אשמח לדעת יותר פרטים על איך ביצעת את העבודה וכמה עלות של כזה שיפוץ

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

את הצביעה עשינו בקריית גת העלות בסביבות חמש אלף שכוללת צביעה גם מבנים של הדלתות ושל כל הפאנלים שנראים לעין כולל מכסה מנוע ודלת תא מטען מהצד הפנימי.

את הרכב הפשטתי לבד עד לרמה שרואים רק את חלקי המתכת על מנת לחשוף אזורים חלודים, למרבה הפלא לא היו כאלה בכלל, וכמובן לאחר הצביעה הרכבה של הכל חזרה.

תוך כדי שהחלונות היו מפורקים השחרתי את האחוריים עם פילם .

לגבי הריפוד, עשיתי הכל לבד, העלות הייתה רק של הבד והדבק.

יש לי כבר נסיון כי גם הלאנצ'יה שלי עברה שיפוץ דומה, אפשר למצוא את הפרוייקט כאן בפורוםת עם יותר פירוט של שלבי העבודה.

אני חייב לציין שהרכב הזה אצלנו יד ראשונה מהשקית, ואני מכיר אותו כמו חמשת האצבעות שלי וכל פעם מחדש אני מופתע ממנו, פירוק הדש בורד היה פשוט קלי קלות וכנ"ל החזרתו, לעומת רכבים אחרים שיצא לי להחליף בהם רדיאטור חימום פנימי.

פורסם

אתה יכול בבקשה לפרט יותר על התיקון של הדשבורד?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

פירקתי את הדש בורד מהרכב, מילוי של הסדקים ושיוף כללי של כל פני השטח ולאחר מכן שלב ההדבקה, זה השלב הכי מסובך ולוקח המון זמן.

יש הרבה פינות וכימורים כך שצריך למרוח דבק בקיטועים ולא הכל במכה אחת, עד שמכסים את כל פני השטח.

אחרי ייבוש גוזרים במקומות של פתחי האוורור ומחזירים את הגרילים.

פורסם

יש לך סאני מדהימה ,גם לי יש אחת! מה שכן חבל שהסאני שלך .lx

רציתי לשאול אותך כמה שאלות!

מאיפה הבאת את הניקלים ללחלונות? אם תוכל לפרט בנושא?

אפשר לקבל תמונה יותר ברורה על סיום העבודה מבחינת הסדקים? ולא הבנתי איך בידיוק תיקנת אותם שוב אם תוכל לפרט

הריפודים בדלתות, גם אשמח לטיפה יותר אינפורמציה בנושא!

העלת לי חיוך:-D אני אשמח לראות את הסאני שלך בלייב

זאת שלי בכל אופן

ניסאן.jpg

פורסם

זה לא ניקלים, פשוט הגומיות מבריקות מהשמש.

אין לי יותר תמונות, אבל התיקון הוא כמו שכתבתי ציפוי של כל הדש בורד עם בד סקאיי.

פורסם

אחת העבודות היפות שראיתי, הצבע של הרכב פשוט מ-ה-מ-ם!!!

כל הכבוד על היוזמה.

גם לי יש סאני, וגם אני צבעתי לפני כ-3 שבועות את הפלסטיקים עם חברנו לפורום nadavboblil אני תכף אעלה תמונות ופירוט צביעה.

אני גם מעוניין להחליף ריפוד בדלתות מאחר ואצלי הצבע מגוון התכלת העדין נהיה לאפור עדין.

האם את הריפוד לדלתות ביצעת לבד? אם כן איך? אשמח לקבל פירוט.

יש לי את כל החלקים של הרכב הזה בספאר ככה שלא אכפת לי לנסות.

תודה רבה.

פורסם

אם תשים לב כתבתי שאת עבודת הריפוד ביצעתי לבד, התהליך די פשוט.

מורידים את הבד הישן ומנקים הייטב את המשטח, הבד המקורי עם ספוג ממש דק מלמטה שאותו יש להוריד.

לאחר מכן גוזרים חתיכה של בד, ומדביקים כאשר משאירים שוליים רחבים יותר ממה שצריך, חשוב מאוד למלא עם דבק את החריץ שרץ בין המשטח של הבד למשטח של הפלסטיק, ובסוף בעזרת שפכטל חדש דוחפים את הבד מהשוליים לתוך החריצ כמה שיותר עמוק, נותנים זמן לייבוש הדבק וגוזרים את העודף שנשאר מסביב.

ניתן לאחר שגוזרים את העודף לעבור פעם נוספת בעזרת השפכטל ולדחוף את קצוות הבד פנימה שלא יראו בכלל.

אחרי זה גוזרים באזורים של הידית פתיחה באלכסונים ומקפלים פנימה לצד השני ומדביקים גם.

זהו בערך, חשוב לתת לדבק להתייבש טיפה לפני שמצמידים את הבד על מנת שלא יספג ויצא בצד השני.

פורסם

אחלה עכשיו הבנתי,

הייתי מבולבל בקשר לחריץ, לא הבנתי מה הקטע שלו.

אני רוצה לרבד עם סקאי לבן, מאחר והוא יותר עבה מבד, יהיה קשה לדחוף אותו לחריץ לא?

פורסם

כעקרון אני לא מוכר משם כלום כי זה לחלקים שאני אצטרך, אבל תגיד מה אתה צריך אולי אני אוכל לעזור לך.

יש לי רכב קומפלט רק מנוע מושבת וכל הפרונט הלך.

פורסם

אני צריך כמה גומיות שבאות מסביב לדלת רק לא על הדלת עצמה אלה בסלון בצד של הנוסע ושל הנהג, פשוט הן כבר בלויות לגמרי, וגומי שמסביב לחלון בדלת אחורית ימנית.

• תוכן חדש...