Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה במחשבים]- שרת באימיול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האי מיול שיש לי על המחשב הוא בגרסת האקסטרים מוד.

הוא עבד מצויין בחודשים האחרונים והיום ראיתי שהוא לא מצליח להתחבר ורשימת השרתים ריקה.

דרך האתר בחיפוש שם הורדתי רשימה של 300 שרתים שונים- עכשיו הוא מצליח להתחבר אליהם (חלקם) אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר בחיפוש.

בעבר, מיד אחרי ההפעלה שלו הוא התחבר מאוד מהר דרך איזה שרת ומצא במהירות כל קובץ שחיפשתי.

עכשיו לוקח לו להתחבר לאחד השרתים הרבה מאוד זמן (בחלק הוא נכשל בהתחברות).

תודה לעוזרים.

פורסם

תפעיל את האפשרות לערפול פרוטוקול החיבור באימיול. מכיוון שזה בטח נשמע לך כמו סינית, הנה הסבר חביב:

http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=848

כבר כמה חודשים שהשרתים הגדולים לא מאפשרים חיפוש למי שלא מאפשר ערפול פרוטוקול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי תודה רבה חבר'ה.

האימיול חזר לעבודה.. יש לי ברשימה כרגע קצת פחות מ-300, אבל העיקר שהוא מתחבר יחסית מהר לאחד השרתים והוא עובד כראוי.

אלירן, אני אעשה את העירפול הזה, נראה לי באמת שזה יכול רק להועיל.

תודה.

אמיר.

פורסם

יצאה גרסה חדשה תבדוק.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אוף! שמישהו יכין איזה סטיקר נגד נטויזון!

גם אני רוצה להוריד על 600 במיול!!

היחס העלאה הורדה הכללי שלי הוא 1.78:1

זה טוב? סביר? מה אצלכם??

עמרי.

פורסם
אוף! שמישהו יכין איזה סטיקר נגד נטויזון!

גם אני רוצה להוריד על 600 במיול!!

מאיפה הבאת את זה??

אני מוריד בפיק 260 וזה נחשב מצויין . (לפחות ל1.5M). מעולם לא שמעתי\ קראתי שמגיעים ל600 או אפילו קרוב.

• תוכן חדש...