Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אונו 70S 1.4

בקרבורטור יש חלק שמופעל על וקום משו שנותן לאוויר להיכנס בזמן ההתנעה

אצלי החלק הזה לא תקין ולכן אני צריך לנסוע עם צו'ק לכמה זמן בכדי שהאוטו לא יחנק

שהייתי במוסך לא היה לו את החלק ולכן אני נאלץ לחפש

וחוץ מזה אני גם מחפש עוד כל מיני חלקים של אונו

כמו פנס ואיתות קדמי , הרשת הזאת של המזגן בתוך האונו

בקיצור חלקי חילוף גם של המנוע וגם חלקים חיצוניים :)

תודה למי שיעזור ויפנה אותי למקומות אשר יעזרו לי

Renault Clio RSi 1995 :evil:

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1148688&highlight=%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%A7+%D7%A9%D7%93%D7%94#post1148688

ציטוט של רפי לין:

פרוחזאד חלקים לרכב" ברח' יצחק שדה 23 ת"א,

טל' 03-5622602.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אצל פרוחזאד הוא אולי ימצא נוזלי קירור ושמנים מפוקפקים במחירים זולים אחרי מיקוח.

חלקים ייעודיים לרכב עדיף לו לחפש בצנטרל (יצחק שדה פינת שונצינו), או יותר ממוקדים בפיאט - מ.י.ר חלפים (המסגר 70) או סודאי (בן-אביגדור 3). בכל מקרה, עדיף להיות יותר ממוקד מאשר "החלק עם הואקום שמעביר אויר" ולדעת את שמו של החלק, ולציין בדיוק את שנת הייצור ודגם המנוע כשמזמינים.

לגבי פנסים, איתותים וחלקי פנים - רק בפירוקיות. אוי ואבוי למי שינסה להזמין חלק כזה חדש לאונו אלא אם כן הוא הבן של שרי אריסון.

פורסם
עדיף להיות יותר ממוקד מאשר "החלק עם הואקום שמעביר אויר" ולדעת את שמו של החלק.

חח אם היה לי תמונה של הקרבורטור הייתי נותן לך לזהות אותו

:hihi:

פורסם
חח אם היה לי תמונה של הקרבורטור הייתי נותן לך לזהות אותו

:hihi:

אין צורך בתמונה, החלק הוא דיאפרגמה , העובדת על ידי וואקום, ומונעת סגירת מצערת הצוק הידני, לגמרי בעת משיכת צוק, כדי למנוע חנק והצפה בעת התנעת בוקר, ניתן לוותר עליה ולהסתדר בלעדייה, על ידי משיכה חלקית של כבל הצוק בעת הנעה, כלומר עד לשלושת רבעי ממהלכו.

לא ניתן להשיג את החלק כחדש רק בפירוקיות, ואני בספק אם הוא ימכר בנפרד אלא קרבורטור שלם בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה

אני יעשה כמו שהסברת

בעזרת השם עוד השבוע אני אצלך בשביל שיפוץ קרבורטור :)

• תוכן חדש...