Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה הגג עשוי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם מדובר בחומר פלסטי/פיבר גלאס, תשכח מניקוי חול, הוא יפרק לך את הגג לחלוטין.

הסרה של שכבות צבע ושפכטל יכולה להתבצע באמצעות עבודה מהירה ועדינה עם טינר (לפחות כך מדריך היצרן במדריך המוסך לרכב שלי), או באמצעות ליטוש עדין עד שמגיעים לחומר הבסיס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מישהו שמע על ניקוי בקליפות פקאן? הומלץ לי ע"י ג'ו (tzagi) מארה"ב לניקוי חלק שמסוכן לנסות עליו ניקוי חול, משתמשים בזה בדיוק כמו בחול, מישהו שמע? ניתן להשיג בארץ?

פורסם
מישהו שמע על ניקוי בקליפות פקאן? הומלץ לי ע"י ג'ו (tzagi) מארה"ב לניקוי חלק שמסוכן לנסות עליו ניקוי חול, משתמשים בזה בדיוק כמו בחול, מישהו שמע? ניתן להשיג בארץ?

במידה ואין לך קליפות פקאן אפשר עם קליפות פיסטוק חלבי

פורסם
ניקוי חול ?

אני חושש שהניקוי ישאיר סימנים על הגג ?

לירן

זה בסך הכל גג מפיבר גלאס, החומר שהכי קל לעבוד עליו, לך לפחח שיודע לעבוד עם פיבר גלאס ותתחילו להוריד את השכבות עם מלטשת מסתובבת, כך גם תוכל לחשוף סדקים ושברים ולטפל בהם על ידי שכבת פיבר חדשה.

שים לב לאומים שתקועים בפיבר אליהם מתחברים התופסנים, קדימה ואחורה, בקיצור אחרי שגמרת להפשיט את הגג תבחן אותו היטב ותקן מה שצריך.

לא רוצה הגא כח, לא רוצה ABS

רוצה הגא עץ והרבה ניקל מסביב 8)

פורסם

מזכיר לי את שרה, שהיתה עומדת בבלקון של הגזוזטרא במרפסת והייתה זורקת קליפות של גרעינים וגרעינים של זיתים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ניקוי חול זה שם כללי להתזת חלקיקים על חומר בכדי לנקות אותו.

יש עשרות סוגי גרירים לשימושים האלה, החל מכדורי פלדה קטנים, דרך חול גס ועדין, דרך שלל כדורי פלסטיק ועד קליפות פקאן ושאר ירקות.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...