Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיטרואן וולקן 2.0 ליטר שנת 93 סטנדרטית לחלוטין.

לאחר החלפת צירייה לציריה משופצת נדלקה לי לפתע הנורה הנ"ל והabs חדל לעבוד.

בוצעו בדיקות של מספר השיניים על הציריה,מרווח של החיישן מהציריה,בוצע ריסט של מחשב הרכב ועדיין הנורה דולקת והabs לא עובד.

הוספתי קישור לת'רד שפתחתי באתר psi.

http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25777&postdays=0&postorder=asc&start=0

בדיקת מחשב במוסך היא המפלט האחרון שלי.

מודה לכם על עזרתכם.

פורסם

העניין הוא שהחיישן עצמו לא נבדק כי אין לי דרך לבדוק אותו (אלא אם יש לך שיטה שתוכל לעזור לי).

יש לציין שלפני החלפת הצירייה המערכת עבדה כמו שצריך.

פורסם

אני מניח שהעסק עובד עם סגירת מעגל ע"י מגנט מול מגנט נגדי שיושב בנאבה. האם בדקת שחיבורי החשמל מחוברים כהלכה? אולי אחד התנתק בזמן ההרכבה?

פורסם

בבדיקה ע"י מחשב/סורק אבחון יראו האם התקלה נובעת בכלל מחיישן מהירות גלגל ואם זה מהחיישן בצד הציריה שהוחלפה או שיש בכלל תקלה אחרת ונוצר כאן רק צרוף מקרים.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אייל-אתה אומר בעצם שאני צריך לדפוק לעצמי על השולחן....

אני התקנתי את הצירייה,הציריה נבדקה מול הציריה הקודמת והיא זהה לחלוטין וכמובן שהיא כוללת גם שיני abs.

פורסם

אני הייתי מתחיל לדפוק - כנראה שהצירייה לא תקינה, תחזור למקום שממנו קנית, תסביר את הבעיה, ותבקש להחליף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפני שבוע היה לי רעש מהצירייה במאזדה 6. פירקתי את הצירייה, החלפתי פעמון (300 ש''ח) ואת גלגל השיניים הרכבתי בחזרה. אחרי שהרכב הורד מהליפט נדלקה הנורה של ABS ולא כבתה גם לאחר נסיעה (המחשב סורק בנסיעה ומכבה את הנורה אם הכל תקין). חיבור למחשב הראה כי יש תקלה בחיישן ABS ימין קדמי. ליתר דיוק יש ניתוק של החיישן, הוא לא מגיב. אין מה לעשות, הזמנתי חיישן ABS חדש (900 ש''ח) והכל עבד כמו לפני התיקון. לצערי נראה לי כי זה מה שמחכה לך. בהצלחה!

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לחבר - מדבריך אני מבין שפגעת בחיישן ה- ABS בעת החלפת הפעמון. האם פירקת אותו לפני שהתחלת בפירוק החלקים המיכניים?

• תוכן חדש...