Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פס ההגנה הצדדי שלי התקלף בחלקו הקדמי זה זמן רב,

והחלטתי שאני רוצה לטפל בו, (צירפתי תמונה של פס ההגנה)

ניתן לתקן דבר כזה? ואם כן כיצד (הבעיה היא שבגלל שהוא קיבל

כבר צורה מעוותת צריך להשקיע מאמץ לא קטן בישור והדבקה איכותית

וגם אז ישאר החלק שהתקמט ללא צבע,

בנוסף מישהו מכיר מקום שמוכר פס הגנה כזה, אפילו יד שניה מפירוק במחיר שפוי?

(נא לא להשיב ב"חפש באחד הפירוקיות" אלא אם כן מישהו מכיר מקום ספציפי..)

תודה לכולם!.

100_1514.jpg

100_1515.jpg

פורסם

אני יכול לענות על החלק השיני "גם אם אתה מיישר יישאר ללא צבע":

ע"י המדריכים שפורסמו בפורום (איציק נ. לדוגמה) תוכל לפתור את הבעייה של הצבע בקלות ובזיל הזול ואפילו לטפל בכל הפסים ברכב שלך.

לחלק הראשון אין לי שמץ של מושג, וגם אני רוצה לדעת איך מיישרים ומדבקים כאלה דברים.

בהצלחה

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

אני נגד!

לא מקורי.

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

אני גר באזור (ליד חולון)

אבל בשביל משהו טוב במחיר הוגן אני מוכן להגיע לכל מקום

(בגבולות הטעם הטוב כמובן...)

פורסם

קצת בעיתי הפס הזה,אני כמה פעמים שאלתי בכמה מכומות אמרו לי שזה לא נמכר ללא הדלת. אולי יהיה לך יותר מזל

• תוכן חדש...