Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 205 מנוע 1.4 הזרקה.

בזמן האחרון התחיל קרטוע, הוא מורגש במיוחד כשהרכב קר. אחרי שהמנוע מתחמם הקרטוע מופיע רק בהילוכים 3-4-5 בזמן האצה.

ההרגשה היא כאילו המנוע מפסיק לקבל דלק או הצתה לחלקיק שניה.

נראה שעם כל יום שעובר התופעה מחמירה.

תודה מראש על תשובות רציניות.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שלום רב!

בדוק והחלף לפי הצורך, חוטי הצתה, וחיישן טמפרטורה.

בדוק באם תרמוסטט לא בוטל בעבר, או לאחרונה, או תפוס במצב פתוח תמידי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חוטי הצתה הוחלפו לחוטי סיליקון של BERU

אני לא מבין איך זה קשור אבל: הטרמוסטט, בית טרמוסטט ויוניט מאווררים הוחלפו.

כמו כן הוחלפו לפני חודש פלאגים, שמן, פ.שמן ופילטר דלק. טיימינג ומשאבת מים לפני שבועיים.

אחד הדברים שאני חושד בהם הוא שהמק"ט של הפלאגים היה שונה במעט מהמקורי ואולי פלאגים לא מתאימים גרמו נזק למודול הצתה, הגיוני ב-205 ?

נ.ב

צביקה מה הכוונה ב-חיישן טמפ' ?

פורסם

חישן הטמרטורה הוא החיישן המשדר למחשב הרכב שהמנוע קר, על מנת שהמחשב יתן פקודת העשרה למזרק, חיישן תקול משדר מנוע חם , ולכן לא מתבצעת העשרת בוקר, בדומה לרכבי קרבורטור בעלי צוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם התקנת רביעיית פלאגים מתאימה וחוטי הצתה חדשים, נשמע כאילו הבעיה היא של חיישן מצערת שרוט.

לדעתי אם זה הסימפטום היחיד ותצרוכת הדלק טובה אין טעם לגעת בזה. אבל אם בכל זאת תרצה חוות דעת מלומדת - גש למכון דיאגנוסטיקה טוב ואמין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין מנוס, אלא להתחבר עם מחשב/סורק אבחון ולקרוא את כל נתוני החיישנים של מע' נהול המנוע ואביזרי הקצה שלה. אם הכל תקין יש לבדוק לחץ וספיקה של משאבת הדלק.

מצתים (פלאגים) לא מתאימים גם עלולים לגרום לתופעה שתארת.

בדוק אם חיישן גל ארכובה אינו חופשי במקומו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא יודע כי אני לא מבין בחשמל, זה בשבילי כמו יידיש, אני יודע מילה פה ומילה שם אבל לא יותר :-)

אני מניח שהתנגדות שונה יכולה לגרום נזק.

בכל אופן הערב עשיתי ניסיו קטן בגדר "אם לא יעזור גם לא יזיק", הוצאתי את הפלאגים ושמתי בחזרה את הפלאגים הישנים שהיו על הרכב, והפלא ופלא הבעיה נעלמה כלא הייתה !

מסקנה ? האימבציל בחנות חלפים נתן לי פלאגים לא נכונים וזאת למרות שראיתי שהוא לוקח מק"ט מהספר :evil:

סוף טוב הכל טוב, חוץ מלאימבציל שהולך מחר לקבל את הצעקות שלי על הבוקר.

פורסם

הפלאגים שעשו בעיות היו:

Lucas PRSB7E6-11

יש על הקופסא מספרי התייחסות (reference number) לדגמים מקבילים של חברות אחרות:

CHAMPION RC9YC4

DENSO K20R-U11

NGK BKR6ES-11

BOSCH FR7DCX

כמה שידוע לי הפלאג הנכון מבית בוש הוא FR7DC, שים לב שהמק"ט התייחסות מעט שונה (בתוספת האות X בסוף).

פלאגים מקוריים עולים 15 ש"ח האחד לפני מע"מ, בשביל ההפרש הקטן במחיר לא שווה לי לקנות חלופי אם לא מקבלים הנחה, הכאב ראש הזה עכשיו עלה לי יותר.

פורסם

פספסת נקודה חשובה .

זומרשטיין הזמין אותך אליו לבדוק את הרכב , סע , שעה וקצת מרחובות לחיפה , אבל תקבל פתרון מיידי ובטוח .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...