Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק דיבורית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי סוזוקי סוויפט 2008 ,הבעלים הקודמים השאיר את הדיבורית ברכב. אני מעוניין לפרק את הדיבורית, איך עושים זאת מבלי לגרום נזק.

פורסם

אם יש לך חוש טכני, וידיים טובות - אתה תוכל בעצמך. אם לא - עדיף לגשת ולפרק במקום מוסמך.

דיבורית סטנדרטית /ספיריט/טלית - יש לפרק את המיקרופון (שהחוט שלו יהיה מלופף בדר"כ סביב מגן השמש)

ולחלץ את החוט שמן הסתם יועבר בגומי העליון או בפלסטיקה של המשקוף הקדמי שמאלי, ומושחל ימינה לעבר

הצד הימני ברכב , לכוון המכשיר.

המכשיר עצמו - מורכב על "פלאח" או ישירות על הדשבורד (לפעמים הפלאח תפוס במקום נסתר).

שאר החווט - מלפפף מן הסתם באיזור תא הכפפות, או בימין הקונסולה האמצעית של הרכב (לימין ידית ההילוכים).

בכל רכב - זה קצת שונה. נתק את מחבר האנטנה (את האנטנה עצמה כל החלון, נוטים שלא לפרק מהסיבה

שהמתקינים חוששים שייגרם סדק בשמשה, ואולם ראיתי מתקינים זהירם שפרקו. אם השארת את האנטנה - השאר את הכבל

שלה גם). הרמקול - תפוס חיצונית עם שני ברגים (או זרוק סתם בפנים), ןאש יש לשחרר את התקע שלו למכשיר.

החלק המסובך - צמת המתח. יש לפרק את הפלאג, ולדעתי זה מספיק (כי לפעמים החיבורים שלו למע' החשמל

הם ב"עומק הרכב") ולבודד. אם הצלחת לפרק את הפלאג כולו - יש לבודד את החוטים (אין לחתוך בשום מקרה כמה חוטים

יחד מחשש לקצר!!!). יש לעשות זאת כמובן עם סוויץ' סגור (את כל העבודה).

למרות כל זאת - אני הייתי משאיר הדיבורית, ומחבר אותה במידת האפשר לקו הסלולרי שברשותי.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...