Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה גוון יש למנורה לPHILIPS BLUE VISION ULTRA?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבן או צהוב או כחול?

לא רכשתי אותם כבר כמה שבועות רק בגלל עניין הצבע כי כבר OSRAM COOL BLUE נקמו בי ושינו צבע אחרי שבוע בול לצהוב(והם היו לבנים).

אז למישהו יש מושג?

אגב, אנחנו מחפשים נורה חדשה כי האוסרום בלו הזאת גם כשהיא שינתה צבע לצהוב פשוט בקושי רואים משהו בלילה, היא נורה מאוד חלשה, אני מאמין בגלל הגוון הלבן, אבל צריך להחליף אותם, יש למישהו מושג איזה נורה טובה כדאי להשיג שתאיר טוב ותאיר חזק?באסה אבל כנראה שנחזור לאור צהוב, אבל מה לעשות הראייה עדיפה.

אבל מנגד אני מעוניין לדעת גם על הפיליפס אולטרה הזאת, אולי אני ארכוש אותם זמנים או משהו(180 שקל).

תודה!

פורסם

טוב תודה אני אלך עליהם , אומנם בזבזתי כספים מיותרים לפעמים על האוטו הזה אבל מה לא עושים בשביל הנאה, מה שייצא ייצא, אם ייצא צהוב אין מה לעשות , אם ייצא לבן כחלכל וואלה אחלה.

בכל אופן עד שלא ימכרו את האוטו הזה גם ככה בזבזתי עליו מלא דברים, נסתדר עם זה ^^.

פורסם

קובי תקשיב הרכב שלי ישן, הוא לא ממש שלי, בזבזתי עליו מלא כסף, האוסרום זה היה האכזבה הכי גדולה, בהתחלה היה לבן, איך שהלכתי למוסך לבדוק משו בנורות , הם השתנו לצהוב, אולי בגללו אולי בצירוף מקרים. אבל מה שכן, כבר 3 חודשים אני איתם ולא עשיתי שום שינוי איתם מהקודמים, גם נהיו צהובות וגם העוצמה שלהם לא משו כי הם יעני לבנות , אבל הן שינו צבע!

עכשיו אני רוצה לשאול אותך איך העוצמה של הפיליפס האלה?

מספיק סבירות כדי לראות תקין בלילה וביום ?

פורסם

אני בספק מאוד גדול שתקבל את אותו המוצר בארץ תמורת 200 ש"ח,יש המון זיופים מסין.

בזמנו שקניתי את הבלו הרגילים הם עלו לי 130 ש"ח שזהו אותו מחיר כמו אוסרום מקורי וצהוב.

בארץ הבלו הגיעו לאזור ה200.

במחיר של 30 פאונד עדיף כבר לקנות משם דיאמונד ולא בלו אולטרה.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...