Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי שני פילטרים פתוחים אחד מהם עם כיסוי קרבון והשני בלי כיסוי.

אני צריך עזרה מהמומחים כאן במיקום הפילטר בתא המנוע.

חשבתי על שתי אפשרויות לשים את הפילטר ליד המצבר ולעשות תעלה מאלומינים עם חומר מבודד חום כלפי הפילטר התעלה תתחיל ליד הרדיאטור ותמשיך עד הפילטר.

אפשרות שנייה היא לשים את הפילטר ליד מאוורר הרדיאטור.

כמובן שכל קופסת הפילטר תיעלם והפילטר יתחבר לצינור מגומי ויש לי עוד בדיוק כזה צינור כך שאפשר לעשות לו הארכה.

אשמח לתגובות שירטוטים והסבר כיצד הכי נכון ויעיל לשים אותו.

הפילטר מחליף את הפילטר המקורי עקב בלאי בפלסטיק של בית הפילטר המקורי.

123456.jpg

פורסם

אם אתה שם פילטר פתוח , שים במיקום המקורי , כי לא נראה לי שתמצא מקום אחר .

ליד הרדיאטור נמצאת הסעפת פליטה שלך . חם שם . לא יעיל יהיה למקם שם את הפילטר הפתוח .

תדאג לבודד אותו עם מחיצה מאלומיניום . הכל אצלך צפוף ולא רחוק מהסעפת יניקה .

אני במקרה שלך הייתי הולך על פילטר INBOX .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

המיקום האידיאלי ביותר הוא במקום המצבר.

אם יש לך מקום אחר להזיז את המצבר או בכלל להעביר אותו לבגאז', יש לך מקום מושלם.

אם אין מקום להעביר את המצבר, יש מקום לפילטר בין המצבר לחזית הרכב?

נראה לך שאפשר להחליף את המקום של בית הפילטר (הקיים) והמצבר? אם כן, שוב, הסתדרת בחיים.

אם כל הרעיונות לא ישימים, הייתי מחליף את קופסת הפילטר המקורית בפילטר פתוח ומשתמש ב"ראם אייר" המקורי של האוטו בכדי לנתב אויר קר אל הפילטר.

מה זאת הקופסא השחורה שנמצאת מימין לבית הפילטר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדקתי ואין שום אפשרות לשנות את מיקום המצבר.

האם זה אפשרות די טובה לשים אותו במקום המקורי ולעשות תעלה מתחילת הפלסטיק ליד הרדיאטור עד הפילטר זה יתן תוצאה טובה או רק ירידה בכמות האוויר או בקור האוויר?

פורסם

אם תפרק את ה"ראם אייר" המקורי של הרכב זה יאפשר לך לדחוף שמאלה את המצבר (משהוא כמו 5-7 ס"מ מספיק).

אם תצליח לעשות את זה, אתה יכול להעביר את הצינור יניקה בין המצבר לקופסא השחורה שמעליו מימין (תיבת נתיכים?) ואז למקם את הפילטר מימין למצבר. לדעתי זה יהיה המיקום הטוב ביותר.

פורסם

בדקתי את עניין המצבר ובלתי אפשרי להזיז אותו.

אפשרות נוספת היא להשאיר את ''הראם אייר המקורי'' ולשים את הפילטר הפתוח במקום הקופסא של הישן האם זאת אפשרות טובה?

פורסם

אני מבין שזאת לנטרה...

האם יש לך חיישן על קופסת הפילטר המקורי? אם כן. מה כוונת לעשות איתו?

(צירפתי תמונה של החיישן מוקף באדום).

צירפתי גם תמונה נוספת של המיקום. אם אתה צריך עוד זוויות צילום אז תגיד. יש לי הרבה :-P

mikum.jpg

sensor.jpg

פורסם

החיישן זאת לא הבעיה אפשר לעשות חור בצינור ולשים אותו הבעיה זה המקום ואיך האוויר יגיע לפילטר.

פורסם

אם תא המנוע שלך זהה לתמונה הימנית ש פיקסר פרסם, אין שום בעיה לפרק את ה"ראם אייר" המקורי ולשלוח את הפילטר עד מאחורי הפנס השמאלי .רואים בברור שיש שם מקום. שים לב, בלי מחיצה לפילטר ולכל הצנרת שלו, חבל על העבודה, שים IN_BOX וזהוא.

mikum 2.JPG

פורסם

טוב כנראה שנמצא מיקום לפילטר.

האם המיקום טוב?

והאם הצינורי תהקטנה שבצד שמאל צריכה להתחבר לנשם פתוח של שמן?

mikum.jpg

פורסם

זהו בעית מיקום הפילטר הסתיימה.

היום הפילטר הותקן בהצלחה סוסוף יש זרימת אוויר קר ממש טובה ממתחת לטמבון האוויר מגיע דרך הגריל התלחתון וגם דרך הרווחים שיש בפנס.

הקול של הפילטר ממש נחמד אבל שיפור משמעותי ומורגש מאוד של עוצמה אין וגם לא ציפיתי שיגיע.

הנה תמונה לשיפוטכם על ההתקנה של הפילטר רחוק רחוק מאיזורים חמים וגם עם זרימת אוויר טובה.

היה צורך להאריך את החוט של החיישן טמפ' אוויר וכמו כן לסגור כל מיני פתחים ע'יי סיליקון שחור.

סך הכל נהניתי מהעשייה ויצאתי מרוצה.

ישנו צינור כזה כמו שהשתמשת השחור הגדולי נוסף נשאר לי אז אם מישהו רוצה אני מוכן למכור אותו עבור המחיר ששילמתי 70 ש''ח.

וזהו בעיקרון תנו חוות דעת.

תמונה036.jpg

• תוכן חדש...