Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

למי שעקב ולמי שלא, אני שמח, בתום שמונה חודשים של פרוייקט ועוד שנים רבות של חלום, לבשר שזהו, הייבוא הושלם בהצלחה מרשימה, המלכה החדשה חיה, נושמת ובועטת - והיא כאן, בחניה שלי.

יומיים של תיזוזים, הרבה כסף מזומן וטונות של סבלנות הסתיימו בצהרי היום, כשאביקם שור הנפלא, חבר המועדון, הוריד לחניה שלי, במסירות מדהימה, את הפלימות' פיורי III שלי (1973).

אז נכון, היא עדיין לא נושאת לוחיות צהובות (או בכלל) אבל היא כאן, וזה העיקר.

עד שאעלה הודעה מסודרת עם השתלשלות העניינים ואתרום את חלקי שלי למי שיבואו אחריי וייבאו רכבים, אני מוצא להודות לכל צח שסייע בעצות יקרות מפז ובמידע חיוני מאין כמוהו, ובמיוחד למתניה, אירית, ג'ורג', ארנון ונמרוד, שבלעדיהם החלום היה נשאר כזה. אם שכחתי מישהו - אני מתנצל, כולכם נפלאים - תודה !!!

בינתיים הנה כמה תמונות של העולה החדשה, להתראות במפגשי שישי.

חמי יובל

DSCN1286.jpg

DSCN1276.jpg

DSCN1301.jpg

DSCN1289.jpg

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

חמי

אני שלוותה אותך לאורך הדרך, מצאתי לנכון לשים ברקע את נט קינג קול עם השיר NATURE BOY מוקדש לך ואביך ז"ל , אני יודעת מה עובר לך בראש ובלב, והזכות המבורכת שיש לי כאשה , הדמעות זולגות והרגשנות, מזל טוב וסגירת מעגל היא הדבר הכי נפלא שיכול להיות תהנה יקירי

There was a boy

A very strange enchanted boy

They say he wandered very far, very far

Over land and sea

A little shy and sad of eye

But very wise was he

And then one day

A magic day he passed my way

And while we spoke of many things

Fools and kings

This he said to me

"The greatest thing you'll ever learn

Is just to love and be loved in return"

אירית

פורסם

שכחת להזכיר אותי....... מזל טוב לרגל העלייה של הבייב שלך תהנה ממנה ואני שמח בשבילך

שאחרי כל התלאות שעברת הגשמת את החלום ושיתפת אותנו-עכשיו ווקס טפלון כמה שיותר מהר

ומחכים לך.

• תוכן חדש...