Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוז נמס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אצלי 2 מגברים אחד לסאב ועוד אחד לכל השאר, לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני מגביר הסאב מפסיק לעבוד, ואם אני מנמיך ומגביר שוב חוזר לנגן .. ולפעמים בכלל לא , המגבר הוא פיוניר דיי עתיק אפשר לומר (RMS2X70), מחובר בגישור לסאב של 150RMS בניסיון לאתר את התקלה ראיתי שהפיוז (30A מה שאמור להיות לו ) פשוט נמס לגמרי אבל לא נשרף. איך קורה דבר כזה ? , יכול להיות שהפיוז מעפן ? כי שמתי אותו לפני כמה ימים. אוסיף ואומר שהחשמל שהמגבר מקבל הינו מעולה ואין סיבה שיש להט מכיוון צריכת החשמל ( מינוס עבה קצר וטוב ,+ 4G אמיתי )

פורסם

מתנצל שלא ההיתי ברור הפיוז המדובר הוא של המגבר עצמו , פיוז זכוכית יש לי ל + הראשי של המערכת.

ואם כבר אתם עונים תוסיפו כמה אמפר הפיוז הראשי של המערכת שלכם (איפה שהמצבר) סתם מעניין לדעת .

פורסם

אני לא חושב שיש פיוזים כאלו בערך גבוה מ-30 אמפר.

אני חושב שהבעיה היא במגעים של בית הפיוז עצמו, בתוך המגבר.

פורסם

אוקיי רשמית אני מאשים את הפיוז שהיה שאיכותו הייתה תלויה בספק רב , בכלל הוצאתי תפיוז מהמגבר שלי כי ההיתי צריך אותו למשהו אחר .. ולאחר שסמתי את הפיוז החדש זה קרה .. ניתן לראות בעין שהסט פיוזים הזה פשוט מעפן , שמתי פיוז שמגיע ספייר עם מגבר JBL שאפילו נראה לעין הבדל חד באיכות והכל מצויין . בקיצור היזהרו מפיוזים של הום סנטר .. יש למגבר הזה יותר מ 8 שנים מקו יצור שעדיין היה ביפאן .. אין לדברים האלה בעיות . :wink:

• תוכן חדש...