Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זיהיתי נזילת בצד הבלוק היכן שמתחבר הצינור של המים, שאלה אחת קטנה יש לי לכם,

האם כאשר אני אפתח את שני הברגים שבתמונה החלק של החיבור של הצינור יצא לי כולו ? או שהוא מחובר כיחידה אחת גם לסעפת ואז צריך לפרק את כולה ?

בתודה מראש לעוזרים.

IMG_20120607_175607.jpg

IMG_20120607_175527.jpg

IMG_20120607_175645.jpg

פורסם

1. הנזילה שלך נראת מסעפת היניקה - מוכר וידוע, צריך לפרק ולהחליף אטם ( אם ראיתי נכון )

2. למה יש לך נוזל ירוק? אתה צריך אדום לפי התקן של פורד

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

גיא, ברשותך הערה קטנה. הפאיסטה שפותח השירשור מדבר עלייה היא שנת 2000. דיגמי הדינאמיק יצאו לשוק מאמצע 1997 ונמכרו עד 1999. משנת 2000 ואילך זה דגם ה GLX. מה שידוע לי שהם לא נקראים דינמיק.

עוד הערה קטנה, מכל הפיאסטות מכל הדורות הדור של ה MK 3 (1989-1996 היה הדגם שנמכר הכי הרבה מכל פיאסטה אחרת. כמיליון יחידות. הפאיסטה דגם MK 3 מוכרת בארץ בתור YOUTH. רכב אומנם טיפה עגלה אבל אמין בהחלט.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

וסדר סופי - הדינמיק לא נמכרה עם 1.4

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

הצינור הוא מדיד השמן ולא חלילה של מים.

הוא לא מחובר לסעפת הוא מעליה.

החלפתי א ת האטם הזה לפני כשנה

יש 5-6 ברגים לפתוח רק עם בוקסה או עם רינג,בממיוחד את אלו שבפינות עדינים יותר

מאחורי הסעפת יש בחלק התחתון של הספעת 2 ברגים שהם כמו גוזון .שני אומים לכל גוזון אחד שתופס את הסעפת לראש ובהמשך

מסגרת ברזל שתומכת בסעפת עצמה מאחורה למנוע כיפוף שלה.

הצלחתי לבצע את כל העבודה מלעלה ללא צורך בהרמת הרכב.

יש צורך לפרק בזהירות כל מיני חוטי ומחברים וקונקטורים שעל הסעפת.סך הכל לא מסובך מידי .

בנוסף האזור הזה הוא מועד לפורענות בפיאטסה .לדעתי בעיקר משום שהסעפת פלסטיק. והמעבר מים ממש בקצה הסעפת.לכן

הוספתי סילקון מסביב לכל האזור.

שיהיה בהצלחה .

פורסם

הסבר מעולה

פורד מונדאו סטיישן 2011

• תוכן חדש...