Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב השמיע רעשים כבר תקופה מסויימת, לקחנו אותו למוסך ואמרו שכול בסדר.

אתמול הרעשים כבר היו בלתי נסבלים, לקחנו אותו למוסך והם אמרו לנו להשאיר את הרכב.

נשלחה לנו הצעת עבודה לאישור הייתי רוצה לקבל חוות דעת ויש לי כמה שאלות.

מה הבעיה העיקרית? לפי מה שהבנתי משהו בגיר הלך קלטצ'?.

מה זה חריטט גלגל תנופה? ולמה זה תיקון חוץ?

האם יש משהו קריטי הקשור למנוע בכול התיקון? או שהכול זה בלאי טבעי, לרכב כבר 120K ק"מ.

מה זה שמן ממסרה פז סינטטי ולמה הוא כול כך יקר(280 שקל)?

http://imageshack.us/photo/my-images/855/offerx.jpg/

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• ספונסר פורום
פורסם

חריטת גלגל תנופה היא פעולה שלא מתבצעת במוסך אלא אצל חרט חיצוני. בפעולה הזאת מיישרים את גלגל התנופה במידה והשחיקה של הקלאצ' גרמה לו נזק מכאני. זה מופיע כעבודת חוץ כי המוסך שולח את החלק למקום אחר וגם התשלום הולך לבעל מקצוע אחר.

על פניו לא נראה שהתיקון קשור למנוע אלא רק לגיר.

שמן ממסרה זה שמן גיר. פז זה יצרן שמן הגיר. סינטטי זה סוג השמן.

בסך הכל על פניו נראה לי שהמחיר שקיבלת סביר אך ייתכן שתוכל לקבל הצעת מחיר מתחרה וזולה יותר.

ציין מהיכן אתה בארץ וננסה להפנות אותך למוסך זול יותר.

פורסם

אני גר בחדרה, מדובר במוסך מורשה(מוסך עדי) והחלקים מקוריים.

אבא שלי הגיע איתם גם לסיכום והסכום נסגר על 3000 שקלים.

יכול להיות שהיה אפשר להשיג מחיר טוב יותר, אבל הרכב משמש את אמי בנסיעה יומיומית לעבודה ולכן היינו צריכים לתקן אותו כמה שיותר מהר ובמקום שאנו מכירים.

אנחנו די סומכים על המוסך שם ועד עכשיו טיפלו ברכבים בצורה מקצועית, ולאחר שהבנתי שהמחיר הוא סביר בשיקלול ההנחה החלטנו לטפל שם, הרכב כבר מוכן וחזר אלינו הביתה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

למעשה הם טוענים שהרעש נובע מהקלאצ' והגיר.

בגלל המורכבות של המערכת, כשמפרקים אותה אז המוסכים המורשים מחליפים את כל מה שקשור, לכן גם מזלג, תותבים, מחזירי שמן, ערכת קלאצ' וכו'.

יכול להיות שאפשר להמנע מחלק מההחלפות, אבל בגלל שהעבודה כל כך יקרה הם מעדיפים לעשות את זה ככה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...