Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני רוצה לקחת את הרכב לבדיקה רציתי לשואל איך הגיר האוטומט בדגם הזה? יש איזה מחלות שאני צריך לדעת?

ודבר אחרון הרכב עצמו שמור מאוד וקילומטרז' נמוך מאוד שאושר ע"י מוסך מורשה, המוכר דורש 1500 ש"ח מעל המחירון השאלה אם רכב כזה נמכר מעל המחירון?

תודה ושבוע טוב לכולם

פורסם

אם הרכב באמת שמור,ק"מ נמוך,ובבדיקה הוא באמת יהיה טוב,אז 1500 זה הגיוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שקראתי בפורום בדגמים הראשונים יש לפעמים בעיה עם ההגה כוח.תריץ חיפוש אני בטוח שתגלה על כך עוד.

תבדוק ברכב שיש נוזל קירור פראפלו ולא מים.ובמידה ולא מומלץ יהיה לנקות רדיאטור ולשים את הנוזל היעודי לפיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא שמעתי על מחלות מיוחדות בגיר האוטומטי הזה.

בדוק היטב את תקינות המנוע כי שיפוץ ראש מנוע בדגם הזה יקר יחסית (או במילים אחרות - לא פארפלו לא קונה).

בדוק את תקינות מערכת המיזוג (חימום+קירור).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין בעיות מיוחדות עם הגיר. הוא מתפקד נהדר.

היסטורית טיפולים, פאראפלו. אלו הדברים החשובים שיש לשים אליהם לב.

וכן, אם הרכב שמור, מחיר מעל המחירון זה משהו בהחלט מקובל. יש מספיק כאלה בשוק, ולא פשוט למצוא אחת שטופלה כמו שצריך.

אל תשכח שהמחירון הוא המלצה ותו לא.

!AWDSOME

פורסם

תודה לכל העוזרים, היום קניתי את הרכב לאחר הבדיקה חוץ מכיוון גלגלים ובעיה באגזוז הרכב כמו חדש :)

עכשיו חיפשתי פאראפלו באזור כפר סבא ולא מצאתי אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא באזור של כפר סבא, רעננה או הרצליה?

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...