Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת חוויה-פורשה 911 שנת 76!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מי שמכיר אותי,יודע שאני מתאמן באומנות לחימה מספר שנים.

במהלך האימון לפני מספר חודשים ,דיברתי עם חבר(להלן החנטריש) על רכבים.

תוך כדיי,הוא מילמל משהו על פורשה 911 מארצות הברית.חשבתי הוא מדבר באוויר והמשכתי כרגיל.

אחרי מספר אימונים הוא מספר: ''לירון,קניתי פורשה'' מיותר לציין שהייתי בערך:shock: :shock: :multi: :multi: :vamp::ok::crazyeyes:splat::ladysman::shock2::onfire::angel::inlove::smilecolr:shock3::beerchug::scatter::bugeyed:

מפה לשם,החנטריש התחיל לספר לי במהלך כל אימון על השלבים של ייבוא הרכב מארצות הברית.

התרגשתי איתו,הכנסתי אותו לפורום וחכיתי איתו לרגע המיוחל של הגעת הרכב לארץ.

בינתיים החנטריש שלח לי תמונה קטנה לפתיחת התאבון.

ככל שהזמן גבר,ההילוך של השיפוץ עלה.

לאחר מספר חודשים של שיפוץ אינטנסבי הוא הגיע אליי בהצהרה:''השיפוץ הסתיים,הרכב במצב חדש''

כמובן שהחנטריש המשיך למתוח את גבול המתח שלי ולא הסכים להגיע איתו לאימון.

אחרי שהצבתי לו עובדה:''מחר ב9 בערב אתה אצלי'' הוא הגיע,באיחור אופנתי קל של שעה(הודיע מראש,הפעם לא יצא חנטריש:lol: )הוא הופיע.

קולו הרועם של המנוע גרם לי לצאת מביתי.

אני יוצא,רואה רכב שחור עם הקווים האופיינים לפורשה המיתולוגית,סקסית ומדהימה כמו שכולנו אוהבים.

הבחור יוצא מהרכב,מדומם מנוע(חתיכת מנוע)ומתחילים להתרשם מהרכב:

פנים הרכב משופץ בצורה לא ייאמנת,הכל חדש נקי מסודר ויפה.

יש לציין שבעל הרכב (בחוכמה לדעתי),ברח קצת מהמקוריות לטובת שימוש יומיומי ברכב.

ברכב הותקנו חלונות חשמל,מערכת סטריאו,הגה מומו 320 ס''מ(הגה המקורי גדול מדיי,הבחור בגובה שלי(1.80)ו...זהו(ממה שאני שמתי לב).

''טוב,בוא ניסע לכביש של הסופרלנד''.נראה מה יצרנית הרכב הגרמנית שווה.

כל הדרך המבטים לא מפסיקים להרפות,הרעש הכל כך אמיתי שגורם לאגזוז לחץ של כל נינג'ה יפנית להראות מגוחכת ,מטריף אותי.

כל לחיצה קטנה,הגב נדבק למושב.נסעתי כבר בהרבה רכבים חזקים ,חלקם יותר חלקם פחות. אבל האווירה שהרכב הקטן הזה מקנה לך היא אחרת,כאילו אתה יושב על טיל בליסטי שעומד להתפוצץ.מדהים!

מגיעים לסופרלנד,קצת מלא אנשים אז לא משתוללים.אבל,וזה אבל גדול כל סיבוב מרגישים את המנוע מאחורה כאילו אתה יושב על שור זוהם,סוג של קארטינג אבל הדבר האמיתי אחח לא יאומן איזו הרגשה!!!

חזרנו הביתה,התותח על(להלן החנטריש שקיים את הבטחתו)נסע לשלום תוך כדי שאני מתמוגג מרעש המנוע.

בקיצור,אני רוצה פורשה!:twisted:

התמונה להמחשב בלבד,שלו הרבה יותר יפה!8-)

בקיצור אלון,שיחקת אותה!

לירון יריב.76-targa.jpg

פורסם

ככה?

ככה עושים בערב שבת???

לא יפה, ממש לא יפה!

:bigcry::puppydoge:puzzled::mm_shocke

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

א. בקיצור,אני רוצה פורשה!:twisted:

ב. התמונה להמחשב בלבד,שלו הרבה יותר יפה!8-)

לירון יריב.

א. תגיד לאבא שהגיע הזמן להחליף את הרכב היומיומי המפנק במשהו יותר פרקטי :wink:.

ב. פעם הבאה תמונות! (או שותעבור דרכי - עדיף).

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

דווקא גלגל ההגה המקורי מאוד חמוד, מלבני שכזה.

האם יש לו גם את דגם הטרגה?

נחמד לשמוע שנהנת :)

!AWDSOME

פורסם

אז ככה:

תמונות-היה לילה והמצלמה שלי דיגיטלית.דיגיטלית פשוטה ולילה=צילום גרוע.

כן,הדגם שלו גם טרגה.

משה-תגיד מתי,אני בא אליך.

להחליף,מה פתאום אני מאוהב באוטו שלי.להוסיף בעתיד...אוו כן!

פורסם

לירון, ככה עושים? השארת אותי מזיל ריר על המקלדת, עכשיו צריך להחליף אותה. :roll:

כמובן רכב מדהים כשלעצמו - ואשמח לראות תמונות של הדבר האמיתי.

אני בטוח שעכשיו תהיה לך שבת שלום. :D

;)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...