Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום הלכתי לראות פורד פוקוס ידנית, שנת 2000. יד שנייה.

כמה לבטים:

1. איך השוק של הידנית? האם יש לה שוק טוב בקרב חובבי הרכב? (אני יודע שזה רכב מוצלח אבל אני לדוגמא הייתי מעדיף לקנות בסכום רכב ספורטיבי ולא משפחתי אפילו שזה פוקוס).

2. האם אתם מעריכים שתהיה בעייה למכור אותה? האם למישהו יש ניסיון עם מכירת רכב כזה?

3. המחירון הוא 45000. המוכר רוצה מחירון. האם סביר? כמה הייתם נותנים במקומי?

תודה מראש!

Offer Nissim In the mix

פורסם

לא רשמת כמה קמ עבר,אם יש תאונות,תוספות.....

יהיה קשה למכור אותו-משפחתית ידנית בארץ,אין מה לעשות

אני אישית מת על הרכב ,אחלה הגה,אחלה שלדה.מנוע עייף קצת.יש פוטנציאל.

פורסם

האמת היא שדווקא יצא לי לנסוע בפוקוס 1.6 ידנית מספר פעמים. בניגוד לאוטומטית, המנוע שם חי לא רע בכלל, ככה"נ פועל יוצא של יחסי העברה טובים יותר בגיר.

הרכב מרגיש הרבה יותר נמרץ, ודאי בהשוואה לדגם האוטומטי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא רשמת כמה קמ עבר,אם יש תאונות,תוספות.....

יהיה קשה למכור אותו-משפחתית ידנית בארץ,אין מה לעשות

אני אישית מת על הרכב ,אחלה הגה,אחלה שלדה.מנוע עייף קצת.יש פוטנציאל.

הוא גם לא ציין אם זה 1.6 או 2.0

פורסם

הפוקוס הידניות שהגיעו ארצה צוידו במנוע 1.6 בלבד, בגלל שבשביל מנוע 2.0 היבואן היה צריך להכשיר צוות של מכונאים והוא לא מצא לכך הצדקה כלכלית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני אישית הייתי קונה בלי להסס, הפוקוס מהנה מאוד ביחס למשפחתית, ועם גיר רגיל זה תחליף ראוי להצ'בק חמימה, לדעתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ההערכה שלי היא שלא תהיה שום בעיה למכור פוקוס 5 דלתות ידנית. למרות שהלך הרוח השולט בשוק הוא אוטומט בכל מחיר, יש מספיק אנשים שמעדיפים רכב עם גיר ידני, ובשילוב עם הפוקוס בעלת השילדה וההגה המהנים, זה שילוב יחסית מבוקש.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

מסכים לחלוטין עם elibaba ו-jink.

פוקוס ידנית היא שילוב מצוין של רכב משפחתי ורכב מהנה.

האוטו הספציפי נשמע כמו רכב שמור. סע ותהנה.

בטוח יהיה מישהו שיקנה אותו לאחר מכן וישים עליו טורבו. :twisted::lol:

דניאל

MCS 2008

פורסם

לפני כשנה יצא לי לחפש פוקוס ידנית

ממה שהצלחתי למצוא (מאוד נדירות) המחירים היו 1000 - 3000 מעל המחירון!

ונמכרו בטווח של שלושה ימים בערך

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

רכשתי סובארו B4 ידנית , מפרטי יד ראשונה- אוטו מדהים.

הוא נמכר לי לאחר מו"מ ב 20% פחות ממחירון !

מדוע? -תסכימו איתי שסובארו זה אמינות וביצועים ויש נסיון רב עם סובארו.

כי אין ביקוש לרכב ידני !-כשאמכור גם ארד 20% פחות ממחירון.

מחיר מחירון לפוקוס הוא מוגזם.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אתם רואים את נושא הפוקוס הידנית מנקודת מבט של חובבי רכב/נהיגה.

כמוני וכמוכם, אין הרבה. וגם אם יש...לא כל אחד יהיה מוכן לקחת את הסיכון ברכישת מכונית משפחתית ידנית שיהיה קשה למכור אחר כך.

לכן, קצת מוזר לי מה שתום תיאר שפוקוס ידנניות נמכרות מהר ומעל המחירון.

אם תראה למוכר רצינות בקשר לרכב אני מאמין שתוכל ללחוץ אותו אל מתחת למחירון, הרי ההבדל בין פוקוס אוט' לידנית הוא 2000 ש"ח, המוכר יודע את זה ויודע שרוב האוכלוסיה מחפשת פוקוס אוט'.

שלא תבין אותי לא נכון, פוקוס ידנית זו קניה מעולה והרעיון של "חנות סמים" בקשר לשבלול קטן גורם לי לחשוב שוב לגבי רכישת קליאו ספורט לעצמי :-P

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כמוני וכמוכם, אין הרבה.

שלא תבין אותי לא נכון, פוקוס ידנית זו קניה מעולה והרעיון של "חנות סמים" בקשר לשבלול קטן גורם לי לחשוב שוב לגבי רכישת קליאו ספורט לעצמי :-P

אומנם אין הרבה, אבל יש. לכן קונים אוטו בשביל להנות ממנו בשנים שהוא אצלך

ולא במטרה "למכור במחיר הכי גבוה". זה צריך להיות הלך הרוח המתאים בפורום ייעוץ ברכישה

בפורום חובב מוטוריקה, לדעתי. ספקולנטים בשוק המשומשות כבר לא נהיה...

כספר, יש איזה אחד ששנינו מכירים, נקרא לו D, שבמקרה לאביו יש פוקוס 2 ליטר.

בוא נגיד שהוא לא צחק כשהוא חשב לרכוש אותו מאביו ולבצע את ההסבה והפרויקט

בעוד X זמן... נהניתי מאוד לנהוג על אותה פוקוס 2 ליטר AS IS, כך שבתור ידנית מחוזקת

ההנאה תהיה מרובה. :twisted:

MCS 2008

• תוכן חדש...