Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4464702,00.html

במקום פונטו תהיה גרסת חמש דלתות של פיאט 500, שתמוצב מעל הפנדה. וכן, שתיהן מבוססות על אותה פלטפורמה, אך דגם ה-500 יהיה "יוקרתי" ויקר יותר.

לדעתי זה טעות - פיאט 500 זה רכב "נישה", רכב "אופנתי" וברגע שהאופנה תעבור לא יהיה להם רכב "עממי" כמו שהיה פונטו.

פורסם

לא נראה לי שפיאט תחליט לצאת מתחום הסופר מיני, שלמרות המשבר זה עדין תחום חזק באירופה.

לדעתי היא תיקח את אחד הדגמים הדרום אמריקאים ותהפוך אותו לגלובאלי, כמו דגמים של יצרניות אחרות (פורד פוקוס, ניסאן מיקרה, ספייס סטאר)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה דומה למה שחברת מיני עושה,הרבה דגמים דומים,בנתיים? זה דווקא מעולה,ה500 מאוד מצליחה,ביום שישי התרשמתי מאוד מה500L בסוכנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפונטו אומנם נאה, אך לא מצליחה להתעלות על המתחרות. לפתח דגם שיהיה ברמה של הפיאסטה ,208 , הקליאו ודומותיהן יעלה הרבה כסף שהם מפחדים להפסיד. ובצדק.

פיאט, בניגוד לקיה, לא עבדו על שיפור התדמית , ונשארו עם רכבים טובים בחלקם, אבל בלי עניין הציבור.

פורסם

הפונטו בארץ overpriced כחדשה. אם יתנו באותו מחיר 500 5 דלתות אולי זה יהיה שווה את המחיר.

אבל כהחלטה אסטרטגית זה נראה כמו טעות, בדיוק כמו להוציא את שברולט מאירופה.

פורסם

זו חלק מהתוכנית של פיאט, הם עוברים לשיטת מיתוג דגמים חדשה:

Fiat 500

Fiat 500M

Fiat 500L

Fiat 500XL 4x4

Fiat 500XL Tributo Ferrari LaFerrari

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

פיאט נוטשת תכנונים לא רווחיים, ומכוונים לשווקים הדרום אמריקאים.

החברה כבר הרבה מאוד זמן בקשיים, ומחכים לנקיטת אמצעים של מנכ"ל פיאט. (בסגנון החלטת ההתפלגות מ-GM).

אין צורך בחתימה....

פורסם
פונטו רכב מת שום הצדקה לקנות אותו ה500 לפחות מציע ייחודיות..

מה אם מישהו רוצה רכב קטן שלא נראה כאילו מקומו בחניה של מעצב שיער?

כנראה שיילך לקנות פיאסטה/פאביה/וואטאבר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...