Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את/ה בטוח/ה שנפח המנוע 1200? או שהנפח זה 1400?

ממה שידוע לי שבפולו של חברה שלי שנת 2002 מנוע 1400 מרגיש חלש והאוטו עגלה אמיתית!!! אני יכול לומר לך שהאופל קורסה שנת 2001 נפח מנוע 1200 שגם כן נמצאת במשפחה האופל הרבה יותר חזקה ואמינה מכל הבחינות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למה? כי מדובר במנוע חלש יחסית ובגרסא לא מאובזרת.

נמכרה בעיקר לחברות השכרה ולא הייתי מתקרב אליה.

למידע נוסף, יש שרשור ב"נושאים דומים" מטה.

נ.ב. הסתכלתי במודעה- המחיר לא מחובר למציאות.

את/ה בטוח/ה שנפח המנוע 1200? או שהנפח זה 1400?

ממה שידוע לי שבפולו של חברה שלי שנת 2002 מנוע 1400 מרגיש חלש והאוטו עגלה אמיתית!!! אני יכול לומר לך שהאופל קורסה שנת 2001 נפח מנוע 1200 שגם כן נמצאת במשפחה האופל הרבה יותר חזקה ואמינה מכל הבחינות.

זה נחמד , אבל הפולו של חברה שלך עברה דברים לא "נחמדים" במנוע כפי שפרסמת בפורום, והיא גם מהדור הקודם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נמכרה בעיקר לחברות השכרה ולא הייתי מתקרב אליה.

עכשיו כשאני יודע שיש מנוע 1200 לאוטו הזה אז אני מצטרף לדעתו של אייל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זווית אחרת, בהנחה שיש מעט רכבים כאלה בארץ, אזי תהיה לך בעיה בחלקי חילוף לרכב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...