Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נתחיל מזה שזוהי עבודתי הראשונה עם פיבר.

לאחר שראיתי סימני קורוזיה על המידים שיושבים בדלתות החלתתי שכדאי להרחיקם אל פנים הרכב.

הרכב הוא רובר 216 שנת 99, ממש קטן לבניה בדלתות ובנוסף הדש בורד מפריע בסגירה של הדלתות,

לכן הלכתי על משהו מינימלי שרק יתן צורה יפה ויכניס לי את המידים פנימה,

לאחר התלבטויות קשות ויתרתי על שתי טבעות למרות שזה הרבה יותר אסטתי שוב בגלל חוסר מקום והסט הוא 6.5

אילו היה קטן יותר לא הייתי חושב פעמיים, מהסיבה שזה היה גורם לדלת להראות לא פרופורציונלית.

הפוד שיושב בצד שליד הנהג מפריע בפתיחת תא הכפפות אבל לא הייתה דרך אחרת שיראה טוב ויוציא סאונד משובח.

בהתחלה רציתי לבנות פוד עם תיבה סגורה על כל החלק התחתון אבל ירדתי מההשקעה בגלל שמצב הריפודים הקדמיים בדלתות

הקדמיות לא ממשטוב ולא רציתי סתם להשקיע זה די מחלה בכל הרוברים כנראה מהשמש החלק העליון של הריפודים מתבלה, שימו לב בחלק מהתמונות רואים שחיזקתי אותו באמצעות פיבר, לעומת זאת את הפודים שבניתי ניתן יהיה להעביר לריפודים אחרים ואף לשדרגם לתיבה אטומה כאשר אמצא זוג משומשים מפירוק.

לקחתי את רוב הרעיונות ושלבי הבניה מחברי הפורום שהציגו את עבודותיהם, ביניהם:סלבה, יחיאל, רענן ועוד.

כנראה שאני יצפה הכל בסקאי דמוי עור למרות שיש לי לבד אקוסטי בצבע אפור שסתם שוכב בבית ויותר קל לעבוד איתו (כה אני חושב).

את החומרים רכשתי באזוה"ת קרית ביאליק בעסק שנקרא "אלמור פיברגלס בע"מ".

בין התמונות ניתן לראות עוד שתי פרוייקטים בדרך האחד בניה של טויטרים בקורות השמשה הקדמית והשני ריפוד מחדש של התקרה.

בימים הקרובים אני יעביר על הפודים שפכטל וכמובן שאעלה תמונות

שאלה:לדעתכם אני יצליח לרפד בסקאי ללא צורך בתפרים כי אם כן אז אני יותר על הסקאי לטובת הלבד שיש ברשותי?

הערות הארות יתקבלו בברכה ותודה מראש

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

גיא תודה רבה

בנתיים חשבתי לעצמי שהפוד עצמו לא מקושר מספיק טוב לתחתית וכנראה שאני יוסיף תלאים קטנים של פיבר

מתוך הפוד שיקשרו בין התחתית לגוף ובנוסף אני גם יאלתר איזה חיזוק בין הטבעת לגוף בגלל שהטבעת עשוייה

מפי וי סי ואני מפחד שמהבאסים משהו יתנתק לי למרות שבמחשבה שניה אם הציפוי יהיה טוב לא נראה לי שמשהו שם יצליח להתנתק.

ואני ישמח לעוד הארות והערות מכל סוג.

אם מישהו מכיר רפד טוב וזול באזור הצפון או חנות שמוכרת סקאי אני ישמח.

היום לא יהיה לי זמן לשייף את הפיבר ולחזק בגלל המשחק של חיפה בק. אליעזר אבל מחר ב"ה אני יתקדם

פורסם

ממליץ על 4 + שכבות של פוליאסטר על הפוד (וודא מריחה מהצד הפנימי והחיצוני). תן לכל שכבה להתייבש.

לא מומלץ להשתמש בסקאי, מתעוות בחום הקיץ.

פורסם

נראה נחמד , מחכה לתמונות ברכב עצמו .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

נראה יפה .. רק קח בחשבון שחתחת את הבסיס בדיוק על קו הסגירה וזה מקבל כמה מילימטרים יותר נפח (גולש) אחרי המתחיה הסופית , לדעתי הטבעות שגזרה ממש צעצוע.. דקות מידי .

אבל בגדול קבל ח'ח

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

תודה רבה לכולם גם אני כמובן מחכה לתוצאה סופית בנתיים מצאתי רפד בכפר סחנין מישהו שעובד איתי המליץ עליו נראה איך יצא בסוף.

ניטרו מאן קבלתי את הערה הראשונה שלך וביצעתי בדיקה נוספת ברכב התוצאה: יש מגע גבולי אבל זה עדין לפני שיוף, תודה רבה.

פורסם

עוד תמונות נוספו לאחר שביצעתי את שלב השיוף ברקע ניתן להבחין בפרגולה מעץ שבניתי לפני כשלוש שנים.

לקחתי ברצינות את דעתו של "ניטרו מאן" ושייפתי כהוגן את אזור המגע עם הדש בורד.

כרגע לאחר ששטפתי באמצעות מים את הפודים אני מחכה לייבוש ואחר כך אני אתחיל בחיזוקים פנימיים באמצעות תלאים קטנים של פיבר ופוליאסטר.

סה"כ עד עכשיו אני מרוצה מהתוצאה מחר אבצע שפכטל ולאחר מכן אמצע את הבד המתאים שיעטוף אותם

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

23.jpg

פורסם

כרגע חזרתי מפחח הרכב שלי ועם הרבה חיוך על הפנים הוא מרח לי שפכטל

ונתן לי כמה סוגים של ניירות לשיוף על הדרך.

כך שכל מה שנותר לי הוא לבצע שיוף אחרון ומחר (יום חופש) אגש לרפד

ואבחר את צבע הבד.

בתמונה ניתן להבחין בפרסומת סמויה.

24.jpg

פורסם

אני ממש לא מבין מה כל כך סמוי בפרסומת אם אתה טורח כל כך לפרסם... אבל עבודה יפה, תמשיך ותפרסם תמונות כבר כשתסיים

אני יכול להבין את החוסר סבלנות הזה ואת הרצון להראות את העבודה תוך כדי התהליך, אבל פודים סה"כ זה פרוייקט יחסית קצר (בניגוד לדברים שאיתמר מפרסם לאחרונה - לדוגמא)

תגמור עם זה ואז תראה - אלא אם כן יש לך שאלות כלשהן ואתה מחפש דיעות בנושא.

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מזמן לא עדכנתי את הת'רד הזה בפרוייקטים הקטנים שלי אז הנה כמה תמונות חדשות ומחר אני יעלה תמונות

מהרכב עצמו

הפודים בדלתות, הקורות לטויטרים והגג המרופד מורכבים כבר חודשיים או יותר,

הפרוייקט החדש אצלי הוא תיבה לסאב שתיכנן לי גל לפני הרבה זמן ורק היום השכלתי לבצע

את העבודה בעיקר בגלל שיחיאל נתן לי להבין אחרי לא מעט כיוונים אתמול שכדאי מהר להחליף את התיבה הקיימת.

בנוסף רכשתי גם לבד אקוסטי בשני גוונים של שחור (נראה איך יצא בסוף).

אחרון חביב זה פרוייקט של ממש קשור (אבל הוא עדין עשוי מפיבר ופוליאסטר)

ואלו הן מסכות לפנסים הקדמיים ברכב תמונות תמונות בהמשכים יועלו מחר.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

• תוכן חדש...